![]() |
Örümceklerden korkuyorum :( :( :( hem de çok |
en büyük korkum hayatta yanlız kalmak hep ailemin yanımda olmasını isterim |
karanlık ve yanlızlıkltan korkuyorumm:(:( |
Yaşamakta Korkuyorum |
karanLıktan :shy2: |
En basta Allahtan ve Karanliktan:shy2:Bide Yalnizliktan:( |
hobim değil ama en kortuğum şey sevdiğimi başkalrıyla görmem |
ölmekten değilde yanarak ölmekten korkuyorum |
örümceklerden :S:sopa::skull: |
"Aşk" |
Kendimden :moo: :P |
Karabasan ve cınler |
Bogularak olmek en buyuk korkularimdan biri... |
3. Dünya savaşının çıkması :( Korkudan öte, endişeleniyorum |
Bende usttekı arkadasa katılıyorum ve tebrık edıyorum endıselenmemız gereken cıddı konulardan bırı cunku |
Blondie ile aynı fikirdeyim bogulmaktan korkuyorum !!! |
:(Bilgisayarımın Bozulması:( |
sankı hayat bıtmıskı gıbı olur degılmı bende aynı kanıdayım |
Alıntı:
Eyvallah üstad :bow: Çünkü her savaşda binlerce insan hayatını kaybediyor.. Bir sürüde sakat kalanlar oluyorr.. PEKİ YA NİÇİNN ??? Sırf politikacıların egoları yüzünden. Hiç bir çıkar; Bir Annenin döktüğü gözyaşından daha değerli değildir. Hiç bir toprak bir çocuğun yetim kalmasından daha değerli değildir. En çok zenginlik dahi olsa.. Yaralananların yarasına merhem olmaz.. ÖRNEK: Saray bosna Yarası hağlen iyileşmedi. Filistin hağlen kanayan yara.. Çeçenistan yukarı karabağ.. Şimdide Gürcistan. Olan hep masumlara oluyor ne yazıkki Madem bu savaşı silah tüccarları daha zengin olmak adına kışkırtıyorlar. Madem savaş kararını Politikacılar alıyorlar.. Öyleyse Kendi aralarında Teke tek savaşsınlar Halkları Vatandaşlarını kendi hatalarının peşinde sürüklemesinler.. Bu dünya sadece bizler için yaratılmadı, Bizden sonraki yaşama hakkı olanlarıda düşünmemiz gerekmezmi ??? |
parasız kalmak |
ÇOK BAŞIMA GELMESEDE EN SONKİ BAYA CANIMI ACITMIŞDI EN BÜYÜK KORKUM DİNLEMEDEN BİRİNİN BENİ SUÇLAMASII.... |
Ailemden kopmak |
YAPMADIGIM BİR ŞEY HAKKINDA SUÇLANMAK :moo: |
Kör olmak... :S |
allah etmesin be...allahım korusun seni her tğrlü kötülükten:uf: yukardaki üye tarafından unutulmak :cry: |
yalnızlıktı bir zamanlar.. =) şu sıralar ölüm. |
Hep önceden beri olan korkum dinlenmeden suçlanmak !! En çokda yine başıma gelen bu: |
bir araştırma yapılmış türk milletinin ölümden sonra en büyük korkusu insanlar önünde konuşmakmış.bu benim için geçerli değil tabi :) ben hala en çok örümcekten korkuyorum :S |
Dünya yı yaşarken Ahireti; Ahireti(kazanmayı) yaşamaya çalışırken Dünyayı Unutmak |
polis kolejini kazanamamaktan vekaranlıktan korkuyorum:( :S |
İşin açıkcası yine dinlenmeden suçlanmakdan korkuyorumm.. Ve Bilerek yada bilmeyerek birini incitmek,den incitmekden kastım, Kalp kırmak. Allah Göstermesin..Biri,nin Kalbini kırmayı hiiiiç İstemem. Çünkü Kul hakkı'na girer. Allah'ın affetmediği iki büyük günahdan biridir. Kul hakkı. Biri Haşa "Allahı inkar etmek. Diğeride Kul hakkı. Yoksa mahşerde Yaratanım,dan Af'dileyemem. Peygamberimin O Gül yüzüne bakamam !! Allah öylesine Büyüktür,ki ve Affedici bağışlayandır. O Yüceler Yücesidir. Affı bol: Merhameti geniştir. Onun Kürsü,sü Her yeri kaplar.. Rabbim karşısına Kul hakkıyla çıkanlardan bizi etmesin. |
karanlıktan korkarım |
Küçükken, Evimizin az ilerisinde bir dere vardı. Ve ne manyak bi dereyse 30 seneden beri halen var :) Niyse o dereden geçmeye korkardım çünkü küçüktüm http://www.maxihayat.net/maxiforum/images/smilies/maxih1%20%2813%29.gif millet geçer ben geçemezdim :*( Küçük olmasaydım bende geçerdim :hih!: |
ailmei sağlığımı kaybetmek ve amliyat olmak :) |
hiç birşeyden |
ALLAH |
Bende Bu Dini ve KORKUNÇ hikayelerden iyi tırsarım(her seferindede dinlerim nası bir fantezi ise artık...) birde O İnce Bcaklı İğrenç Antenli Pis Böceklerden Tiksinirim (hani o kabuğu çıtır çıtır edenlerden ) |
örümcek fobim varrr.ıyyyyyk :shy2::faint::shy: |
Su deposu ,yılan, pis böcekler |
Maneviyatımdakileri saymazsak...en çok asansör korkusu ve örümcek korkusu...hemde acayip bir boyutta:*(:$ |
Böcek,örümcek,fare ıykkk... |
en büyük korkularım hayvanlar (at hariç) karıncadan bile korkarım:-#:-#:-#:-#:-#:$:skull::shy2::shy2::shy2::shy2::dontcry::dontcry::dontcry::dontcry: |
en çok sevdiklerimle allahın beni sınaması :( |
sevdiklerimin benden önce ölmesi :( |
Böcek familyası (özellikle araknitler ıyyy :() |
birazda Allahtan korksanız ? |
sosysl hayattan ,sosyofobik |
benim en buyuk korkum ailemi kaybetmek.hasta oldukları zaman bıle panıklıyorum:(:uf: |
en büyük korkum okul.... |
BöcekLeerdeNn ÇooKK KorKaRımM... |
| Saat: 06:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık