![]() |
Arkadaşımın tavsiyesi ile |
Hoş buldum... Merhaba :) Kıbrıs/Lefkoşa'dan aranıza katıldım. Dün yeni sürüm program yüklemek için bilgisayarımdaki Windows Live Mesenger 8.0'ı sildim. Oysa Mesenger Discovery Programım da çalışıyordu. Çoklu ortamım da. Hepsini de sırf 8.5 yüklemek için sildim sonra da hiçbirini yükleyemedim. Bilgisayarım hata veriyor. Nette gezerken https://www.msxlabs.org/ adresini gördüm ve aradığım programları sorunsuz indirebileceğimi düşünerek siteye üye oldum. Şu an halen yükleme devam ediyor.İnşallah sorun yaşamadan tekrardan programları yükleyebilirim. Bilgisayarım; System; Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 1 Computer; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz 2.81GHz 512 MB Of RAM Bu özelliklere sahip bir PC'de 8.5 uyumlu mudur bu da merak ettiğim bir husus. Şimdilik bu kadar... Hoşça kalınız |
Alıntı:
Sisteminizin Windows Live Messenger 8.5 Beta'yı çalıştırmaması için hiçbir neden yok. Önce eski sürümü ve eklentileri kaldırın. Windows Live Messenger 8.5 İngilizce'yi, üstüne de Türkçe sürümü kurun, ardından da eklentileri... |
Teşekkür ederim Teşekkür ederim. Yükleme devam ediyor. İnşallah bu sefer sorun yaşamayacağım... |
SELAM DÜNYALILAR BENDE ALP :bow: ARANIZA JUPİTERDEN KATILIORUM ÇOQ ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ :*( HOŞ KARŞILAYIN NEYSE BİR ARAMA MOTORUNDA BULDUM SİTEYİ GİRMEZSEM JUPİTERİ PATLATACAKLARINI SÖYLEDİLER TEHDİT YOLUYLA GELİORUM ARANIZA NEYSE 18 YAŞINDAYIM TEKİRDAĞDA OTURUYORUM ÜNİVERSİTEYE GİTME ÇABALARI İÇERSİNDEYİM :S İNŞ GİDECEM YARIŞMACI ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM .... :D |
merhaba ben bu siteye neden kayıt olduğumu bilmiyorum ayrıca sesler beni ürküttü korktum:( umarım severim gerçi pek bişey anlamadım ama biraz etkilendim neden etkilendiğimide bilmiyorum aslında neyse boş verin |
ben bir sohbet sitesinde msjlaştığım kişinin önerisiyle tanıştım bu siteyle.ilginç ve hoşuma giden bir tarzı olduğunu ifade etmeliyim. |
Sitenizi google da tesadüfen buldum... dizaynına bakınca profesyonel bir tasarım ekibi tarafından yapıldığı belli oluyor!!! ee etrafta bu kadar baştansağma forumlar varken burası gibi first class bir yere katılmamak ayıp olur diye düişündüm |
Site harika ötesi ..Benim bu siteye gelmemin sebebi flash programlarıyla uğraşmak ve bişeyler öğrenebilmekti... Ama webmaster / flash site gibi bölümleri tıkladığım an hiç birşey yok daha konu bile açılmamış...İnşallah bu eksiklik bir an önce hal olur o zaman site mükemmelleşir.. Saygılar..PiyanisT |
MERHABA SITEYI PEK GEZMEYE VAKTIM OLMADI AMA GUZEL VEDE HOŞ BI YERE BENZIO.SES BIRAZ URKUTUCU AMA ALISIRIZ :smiley32: SITEYI HAZIRLAYANA TESEKKURLEERRR |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık