![]() |
selamlar ben bu siteye bi arkadaşımın önerisi üzerine girdim ve üye oldum cokda iyi yapmışım cok güsel bi site... arkadaşlar ben bu görüntü resmini nasıl değiştirecem bi yardımcı olursanız.. |
merhaba öncelikle cok tesekkür ederim bu siteyi sans eseri bir program ararken buldum ve cok memnun kaldim ben almanyanin bielefeld sehrinde yasiyorum |
NASIL TANIŞMAM ONEMLI DEIL ONUN KARISMASI YETER ARTAR BILE :D KARISMALI SITEYE KIM TANISMAK ISTEMESKI WALLA DIGER FORM SITELERINE ALT UST EDER BURAYI KURANLARA TSK EDIYORUM. MUHTESEM OLMUS BENCE BİGİ VERMESIDE SAHANE WALLA TAM CAHIL INSANLARIN BILGI OGRENEBILCEGI YER ORNEGIN BEN :D HERNEYSE BU KARISMALI SITEYE UYE OLDUGUM ICIN MUTLUYUM :) :) :) :) :) :) :) |
ben msxlabs tan başka bir site tanımıyorum artık:) |
iş yerımde bulunan bir arkadası chat yaparken yakaladımmmm :):) onun sayesınde tanıstım siteyleee :D:D sessiz_dj tsk ederım :D |
sağol canım babam(sancaker1001) her zaman yanımda olman ve doğruyu göstermen çok güzel. Babaların kralı sensin msx i tanıdık sayende gercekten iyi insanlar varmış burada;:):) ayrıca ablam (gizemli_88 ) özel teşekkür sağolun .... sizlerin güvenine her zaman layık olacağım... |
sitenize ismimden de anlaşılacağı gibi unicorn resimleri ararken rastladım ilgimi çekti açıkçası fantastik geldi. üye olup daha fazla bilgi almak istedim. umarım siz bana bende size yararlı olabiliriz. |
msn hakkında arama yaparken desek :D Acıkcası heerkese kolay gelsin!:tender::turkiye::smiley32: |
GOOGLE :D space'ime video kaydetmek ve oynatmak istemiştim bi baktim orda bi ışık var hmn içine girdim ve burdayım COK MUTLUYUM :) dehşet bi site inş. itibarimiz yükselir :muz: |
suan adini hatrlamadgm bi dosya ariyordum bu sitede buldum indirirken uye olym dedm pek fazla gremedgm icn site hakknda hcbsey blmiorum ama kisa zmanda ogrencm insallah:) |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık