![]() |
ben 9. sınıf öğrencisiyim ortalamam 46 dır sınıfı ge çi yormuyum |
Ticaret lisesinde okuyorum sınıf gecme kredisi 85 benim kredim 84 4 zayıfım var 10.sınıftaym eğer herhangibi zayıf olan dersimin bir tanesini versem sınıfı gecermıyım kredıyle yardımcı olursanz sevınırım. |
meslek lisesi merhaba.ben lise 1 öğrencisiyim(meslek lisesinde) duyduğum ve internetten araştırdığım kadarıyla 1. ve 2. dönem notlarını toplayıp 2'ye bölüp haftada o dersten kaç saat görüyorsan bölüyomuşsun o senin kredin oluyormuş.tüm dersleri öle yapıp toplayıp çıkan kredinizi haftalık ders saatine (29'a)bölüp çıkan sonuç 2,50 çıkarsa sınıf geçiyormusuz ÖRNEK: Mat: 1dönem 2 - 2dönem 1=3/2=1,5 dan 2 düşüyor. 2.4:6 kredi. NOT: 4,5 tane zayıfınız olsa bile 2,50den sınıf geçersiniz. |
arkadaşlar ben düz lisede 11. sınıf öğrencisiyim not ortalamam 70 yapıo sene sonunda 2 tane zayıfın geliyo dil anlatımım zayıf değil bu arada sınıfı geçermiyim? acil cevap lütfenn..... |
100 lük sistemde hesaplanıyor |
ya işimize yaramıyo bunlarrr 100lük sisteme göre nasıl hesaplıycaz onu söyleyinnnnn |
Arkadaşlar ben lise 2 meslek lisesi öğrencisiyim benim ortalamam 2,66 geliyor ama 4 tane kırık ders var geçermiyim |
Arkadaşlar Ben lise 2 meslek lisesi öğrencisiyim ortalama 2,66 geliyor dil anlatım zayıf değil ama 4 tane zayıg var geçermiyim sizce ? |
aCilll Alıntı:
|
arkadaşlar ben 9.sınıfa gidiyorum. 2.dönem notlarımın ortalamasını topladım ve ders sayıma böldüm 630 dan 45 çıktı sınıfı geçebilir miyim ? |
| Saat: 18:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık