MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/3755-msn-hotmail-hesabi-kapatma-silme.html)

Daisy-BT 19 Eylül 2010 20:59

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1824877)
hesabımı tamamen kapatmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz? iyi çalışmalar dilerim.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1825890)
arkadaşlar lütfn yardımcı olurmsnz.. bnm ......@galatasaray.li die bi msn adresim var bu adresim aynı zamanda faceye girdiğim mail adresim..benm facemi kapattılar facemin açılması için face yetkililerine mail atmam gerekio ama atamıyorum.hotmail.comdan girdiğim zaman bu mail adresime şu yazı çıkıyor

you don't have an inbox...yet
sign up gor windows live hotmail and get a free,costomizable inbox with lots of storage and great security
note;wether you use hotmail or not,you can always go to contacts list.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1825892)
arkadaşlar benim mail adresim .........@galatasaray.li ben mail atamıyorum mailde alamıyorum aslında gösteriyor şukadar msjınız var diye ama giremiyorum ne yapmam lazım

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1825925)
Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın .

microsoft hesabımı kapatamıyorum. Linke tıkladığımda inatla service unavaliable diyor iki gündür. ne yapmalıyım?

Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

Misafir 20 Eylül 2010 23:13

Alıntı:

msn kapatma ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum
hesabımı kapatmak istiyorum lütfen yardımcı olun

Daisy-BT 20 Eylül 2010 23:26

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1826515)
hesabımı kapatmak istiyorum lütfen yardımcı olun

Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

dm_md_07 28 Eylül 2010 15:59

Sign In ben şu anda iki hesap kapadım bu linke tıklayın oturum açın ve kapatın hesabınızı

çok basit kendinize ii bakın tşkre gerek yok XD

Misafir 5 Ekim 2010 19:08

arkadaşLar aciL yardım. ben heabımı kapatmak istedim eposta qeLmiyor artık. ama qeri etkinleştirmek istiyorum msn adresim eLden qitmeden. ama etkinleştiremiyorum ne yapmam Lasım ? e posta qeLmiyor. qitmiyor. S:

ahmetgns 7 Ekim 2010 22:20

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1836682)
arkadaşLar aciL yardım. ben heabımı kapatmak istedim eposta qeLmiyor artık. ama qeri etkinleştirmek istiyorum msn adresim eLden qitmeden. ama etkinleştiremiyorum ne yapmam Lasım ? e posta qeLmiyor. qitmiyor. S:

Mevcut parolanızla oturum açtığınızda hesabınızın etkinleştirileceği yazıyor. Adresiniz bir Microsoft adresi mi, yani sonu @hotmail.com, @live.com, @msn.com gibi Microsoft'un alan adlarından mı?

Misafir 13 Ekim 2010 14:52

acill

hotmail hesabını kapattım 270 gün girmezseniz tamamen silinecektir diye uyarı geldi ok... fakat msn hala çalışıyo ben msn de iptal olsun istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

Misafir 15 Ekim 2010 16:01

ACİL CVP

GENÇLER ÇOK ACİL CEVAP. MSN İ KAPATTIKTAN NE KADAR SÜRE SONRA MSN İÇİNDEKİ KİŞİLER TAMAMEN SİLİNİR ???

Misafir 16 Ekim 2010 15:29

MSN SAYFAMI KAPATMAK ISTIYORUM..LUTFEN CVB...

Misafir 12 Kasım 2010 12:24

acil cvp

ben msn kapattım beni birileri ekleyebilirmi tamamen kapanana kadar e-mail gelmiyeceğini biliyorum ama başkaları ekleyebilcekmi onu bilrmiyorum yardımcı olursanız sevınırım...

Saat: 11:24

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık