![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır. Şuraya tıklayınız; MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır. Şuraya tıklayınız; MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
Sign In ben şu anda iki hesap kapadım bu linke tıklayın oturum açın ve kapatın hesabınızı çok basit kendinize ii bakın tşkre gerek yok XD |
arkadaşLar aciL yardım. ben heabımı kapatmak istedim eposta qeLmiyor artık. ama qeri etkinleştirmek istiyorum msn adresim eLden qitmeden. ama etkinleştiremiyorum ne yapmam Lasım ? e posta qeLmiyor. qitmiyor. S: |
Alıntı:
|
acill hotmail hesabını kapattım 270 gün girmezseniz tamamen silinecektir diye uyarı geldi ok... fakat msn hala çalışıyo ben msn de iptal olsun istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım edin |
ACİL CVP GENÇLER ÇOK ACİL CEVAP. MSN İ KAPATTIKTAN NE KADAR SÜRE SONRA MSN İÇİNDEKİ KİŞİLER TAMAMEN SİLİNİR ??? |
MSN SAYFAMI KAPATMAK ISTIYORUM..LUTFEN CVB... |
acil cvp ben msn kapattım beni birileri ekleyebilirmi tamamen kapanana kadar e-mail gelmiyeceğini biliyorum ama başkaları ekleyebilcekmi onu bilrmiyorum yardımcı olursanız sevınırım... |
| Saat: 11:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık