MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

Nisyan-ı Bâtın 25 Aralık 2008 07:10

Günün aydın olsun günlük... :)
Yeni bir gün, yeni bir hayat... Yaşamak gerekir her an'ı...

Huzuruma değme günlük....! ;)

sanar 25 Aralık 2008 10:05

Günlük bir şey farkettim.
Bir arkadaşım var Nisyan-ı Batın acaba aşık mı oldu sezgilerimde yanılmam ben bilirsin :)
ve o kişiyi de tahmin edebiliyorum galiba :) dur bakalım zaman ne gösterir... Umarım mutlu olur.
Şimdilik bu kadar günlük :)

Nisyan-ı Bâtın 25 Aralık 2008 13:37

:S:S:S

Yok arkadaşım aşk değil, uğradığım hayal kırıklığı tamir oldu ;)

Günlük, söyle Sanar'a aşık olursam paylaşırım, tahmin etmesine gerek kalmaz :)

Daisy-BT 25 Aralık 2008 13:41

Merhaba Günlük..

Bugün hayatımın İLK olan günlerinden biri yine. Ama neden ilk gibi hissedemiyorum dersin.
Bak günlük bir daha bana yanıt vetmezsen sana çikolata getirmem.
Ama şimdi çok beğendiğm bir çikolatayı seninle paylaşmak istiyorum. Almanya'dan ağabeyim getirdi, ben bitirmeden kap çabuk :)

Artık mutlu olmak istiyorum.

Daisy-BT 25 Aralık 2008 13:54

Günlük gene ben, bu kez seninle bugünkü ruh halime çok uyan bir şarkıyı paylaşmak istiyorum, forumumuzda pek çok yerde var, çok sevilen bir Sezen Aksu şarkısı, sabahtan beri söylüyorum..

Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan
Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan
Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan
Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var

Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan
Bakalım dünyadaki neslimize
Ordaki sevgililer özenip birer birer
Gün olur erişirler ikimize

Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden
Yıldızları tek tek yakacağım
Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden
Mavi mavi taçlar takacağım

sanar 26 Aralık 2008 01:24

Alıntı:

Nisyan-ı Bâtın adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1267906)
:S:S:S

Yok arkadaşım aşk değil, uğradığım hayal kırıklığı tamir oldu ;)

Günlük, söyle Sanar'a aşık olursam paylaşırım, tahmin etmesine gerek kalmaz :)

Günlük;
Nisyan-ı Batın hakkında yanılmışım demek ki sezgilerim ve tahminlerim beni yanlış yöne doğru götürmüş. Çok affedersin :tender:

Günlük bir konu daha var;
Kalbim o kadar kırık ki, dost gördüğüm kişi beni kalbimden hançerledi sanki.
Belki haklıydı... ben bir konuda ileri gittim ama dosttaneydim hiç art niyetim yoktu.
Hani insan birini sever ya, kendi gibi görür ya.........neyse ama sözleri öyle yaralayıcıydı ki.....
asla unutmayacağım........ :(

Sana iyi geceler günlüğüm.....
..

BiRuMuT 27 Aralık 2008 20:34

günlük :moo:nerdeyiz bizzzz :dontcry:
bugün güzel bi siteye üye oldum ismide enteresan,çekici böle nasıl desem MxSLabs (H) :tender:
çok sevdim burayı geniş bir forum bakalım bi gezineyim daha ne güzellikleriyle karşılaşıcam
şimdilik ben gider günlük :wave:

MeLL 27 Aralık 2008 21:22

Sevgili günlük;
Neden insanlar geçici hırs ve menfaatleri için haksız yere insanlara zulmediyorlar...:(:(:(

Daisy-BT 28 Aralık 2008 02:03

Günlük, yarın sana bir masal anlatacağım..Saat 2.00.. Birşey öldü, onun masalı..Beni dinlersen sevinirim.
Çikolatanı bıraktım, bu seferki İsviçre çikolatası, kocaman,bana geldi, açmadan sana getirdim, çikolatayı ne kadar sevdiğimi bilirsin, ama bunu sana getirdim, benim yerime sen ye istedim..Çok ...

Daisy-BT 30 Aralık 2008 02:08

Söz verdiğim masalı anlatmadım,anlatamadım, hani hiç bitmeyen masallar vardır ya dinlerken uyuyakalırdık, bunun da öyle olmasından korktum Günlük..

Bugün Issız Adama gittim..Ağladım mı, hayır, neden ağlayacakmışım..Güldüm kahkahalarla..

Çikolata yerine öpücük var bugün sana, içimde ise bir takım..kıpırdanmalar...

BiRuMuT 30 Aralık 2008 05:19

insanlara hakkettiğinden fazla değer vermiyecekmisin meğer :Ssaygını sevgini iyi niyetini hoşgörünü kısıtlamalıymışsın meğer... iyide ben nasıl yaparım bunu insanlara :faint:nasıl kırabilirim karşımdakini yardıma ihtiyacı olduğunda ama yardımdan sonra bakış açısı değişirse ne yapabilirimki oooff ooff :uf:enayimiyim diyorum bazen :@ama bi taraftanda aldığım sevabı düşünüyorum hiç çıkarsız menfaatsiz :shy2:ben anladımki değer vermiyeceksin deil sabır ediceksin sabır başka yolu yok :faint:

Daisy-BT 31 Aralık 2008 02:01

Yarın istediğim gibi geçerse dile benden ne dilersen günlük.............

Nisyan-ı Bâtın 31 Aralık 2008 02:37

Günlük, hayırlı geceler...
Bu gün 2008 in son günü... İlk günlerini hatırlamak dahi istemiyorum... Bu son gün bir aksilik çıkmazsa güzel geçecek...

2009 da Allah cümlemize hayırlı bir yıl yaşamayı nasip etsin...
Hayat elbette her zaman güldürmez ancak inş. ağlatacağı zamanlar pek az olur...

CelestialBody 1 Ocak 2009 19:17

Hep geri döndü direndi günlük bu sefer de direnecek ve dönecek.Öyle çok seveni varken biri sevmesin varsın.Eline yazdı kuzeni kulağına fısıldadı,artık inanmıyor.

Misafir 1 Ocak 2009 21:36

Merhaba Günlük
yeni yılın ilk mesajı sana olsun dedim..kötü günler geçiriyorum günlük..onun ve kendimin üstesinden gelemiyorum..kızıyorum bağırıyorum ağlıyorum..gecicek diyorum..gecmiyor..dinmiyor..kanıyor..
hala..ilk sıcaklığıyla..özlüyorum...

Misafir 3 Ocak 2009 22:42

Sevgili günlük:moo:

Epey oldu yazmayalı sanırım... O günden bugüne bi kaç şey değişti... Ama bendeki sevgisi hiç azalmadı azalmayacakta:inlove: ...Hayatımda olduğu için binlerce kez şükür etsem azdır...

Gizli saklım:uf: Çok Seviliyorsun....

İyi geceler:wave:

CelestialBody 3 Ocak 2009 23:25

2009 da neler var torbanda Günlük, sen Noel baba değil misin, bir sefer de oluver. Bu yıl güzel bir armağan istiyorum.Onu hakettim.

ABerYY 4 Ocak 2009 00:03

Kayßedicem şeyLer kazandırmaz ßu yıL ßana umarım . . . : )

The Unique 4 Ocak 2009 01:00

Bugün sıkıcı geçti zevk aldığım severek yaptığım herşeyi yaptım ama eskisi kadar cazip gelmedi :moo: neyse uykum geldi :wave: bazılarınada küsüm :hih2:

Nisyan-ı Bâtın 4 Ocak 2009 21:40

Merhaba Günlük, Kimsenin yada hiçbirşeyin sinirlerimi bozmasına izin vermeyeceğim... Ne de olsa Habil'ler olduğu gibi Kabil'lerde hayat içinde yerlerini alıyorlar... Beddua etmek gibi bir huyum da yok ne diyim bana sabır onları da Allah ıslah etsin...

Daisy-BT 6 Ocak 2009 13:35

Günlük, gene çikolatasız mı kaldın, bende de yok bugün, günlerdir ne ağzıma tatlı bir şey girdi, ne de hayatıma..
Yılbaşı gecesi kabusu hala sürüyor, hastayım, mutsuzum, yalanın en kötüsünü yaşattılar bana..
İnsan sevmeden seviyorum diyemez. Seviyorsa da bunu söylemeden duramaz değil mi...

Ne olurdu sanki....ne olurdu ha.. ne olurdu...

MeLL 6 Ocak 2009 13:50

Sevgili günlük tatil gibi birşeydeyim.Kafa dinliyorum.İyiyim çok şükür.Allah sıkıntısı olan herkese ferahlık nasip etsin. Görüşmek üzere inş.:)

Misafir 6 Ocak 2009 20:54

Günlüğüm:cry:

Yine ben:P Off günlüğüm offf:S Ne kadar yorgunum bi bilsen:moo: Hem bedenen hem ruhen:moo: Çok yorucu geçiyo maraton:S Ama biticek inşallah:))) Babam gelip saltanatımı yıkınca:D artık daha az uğramam gerekiyo buralara:moo: Bazen çok bunaldığımı hissediyorum bu tempodan:moo:ama elden pek bişey gelmiyo.. Tek tesellim güzel günlerin geleceği:))))) Umarım gelecek...

Neyse gideyim artık:)) İki tane yazılı var yarın:hih!: Çalışmalıyım:D

Hoşçakal:wave:

CelestialBody 7 Ocak 2009 12:39

Günlük selam sen hala burada mısın ? Ülkeme, canım memleketime neler oluyor. Bu kadar zorlukların altından nasıl kalkacak ülkem.
Ülkem zor bir dönemden geçiyor, dünya da keza. Bitanemin de daha mutsuz olacağı şeyler oluyor. Herkese güç-sabır-inanç diliyorum.

Nisyan-ı Bâtın 7 Ocak 2009 18:39

Merhabalar Günlük.. Alışkanlıklarımdan ayrılıp yeniliklere açık olma konusunda küçük bir girişimim oldu bir konuda ancak sonucu kestiremiyorum, başarısız bir dneyim olabilir!

Daisy-BT 8 Ocak 2009 14:21

Bu sefer duygularım bana kalsın günlük, çikolatanı bırakıp gidiyorum, yarısı ısırılmış...

Daisy-BT 8 Ocak 2009 14:32

Arkadaş ihaneti de var Günlük..O artık arkadaşım olmamalı değil mi... Ben neden bu kadar saf ve iyi niyetliyim :(

Daisy-BT 9 Ocak 2009 13:14

Günlük, bir haftam kaldı..Bir hafta hem çok uzun zaman, hem de çok kısa.
Yeni özlemler, yeni başlangıçlar, yeni vedalar, yeni hayatlar.
Ama sen yine benimle ol olur mu, beni asla terketme günlüğüm.
Gerçekten seviyorsan..
Sevmiyorsan yalan söyleme, beyaz yalan bile ise ihtiyacım yok.
Yalanlar torbama bol bol atıldı, onları yanıma almadan gideceğim. Hatta tümünü yalan sahiplerine iade edeceğim ki anlasınlar kimliklerini..Aynaya bakmak sadece saç taramak için değildir..Ayna içimizi de gösterir bakmasını bilirsen.
MsXLab den gitmeyeceğim..Ama gideceğim...
Şimdi gidip sana kocaman çikolatalar alacağım.

Daisy-BT 9 Ocak 2009 20:17

Çikolatalaya geldim günlük,ama ben Metro tarzı "yapışkan"çikolataları daha çok seviyorum, umarım seversin. yazın da söz sana bol bol dondurma alacağım...
Gideceğimi söylemiştim, onunla ilgiliydi yokluğum...
bir yanım "kal" diyor..

Nisyan-ı Bâtın 9 Ocak 2009 20:40

Günlük birileri de çikolata deyip duruyor canım çekti :) şimdi kim markete gidip çikolata alıcak, ben mi, üşenirim bu soğukta... :)

Ne ise çikolata bir kenarı sana birşey söylemeye geldim... Bu gün dedimki 'Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.' eh.. Yarası olan gocundu tabii... :D
...
İçim çok rahat günlük...

hayalciii 9 Ocak 2009 23:12

yorgunum günlük, çok uykum var |-)
:banana::muz:

Daisy-BT 10 Ocak 2009 00:59

İyi geceler günlük, yarın bakalım neler olacak..Sona 7 kaldı..

Mikropçuk_11 11 Ocak 2009 11:24

ben de yoruldum ama düne kadar sınava çalıştım dershane sınavına inş. 1. olucam.

CelestialBody 11 Ocak 2009 22:18

Hafta başı iş başı günlük ve Bitanemden uzaklaşma, hava da soğuk,şantiyede içim donacak. En iyisi bugün bitmesin.Hem sıcaktayım, hem bitaneme yakınım, hem dinleniyorum :)Bu ara iyi şeylerde oldu, bazı gereksiz insanlar hayatımızdan çıktı.Yeni yıl güzel geldi. Hala bir şeye kafam takılmış durumda günlük,insan kendisini seven bir kız için başkasına sen al onu der mi, nasıl bir insafsız laftır bu.

Daisy-BT 12 Ocak 2009 02:25

Eh Günlük..alacağın olsun senin.. ben farklı dünyalardayken benim üzülmeme neden olan neler neler paylaşmışsın..Haberim olmadan..
Ama senin suçun yok, tek suç bende, herkesi dürüst sandım, meğer iki yanlı oynamış durmuş..
iyi oldu, işte şimdi BÜYÜDÜM..

Nisyan-ı Bâtın 12 Ocak 2009 13:42

Merhaba Günlük, Bu gün Sakarya çok güzel, güneşli aydınlık bir gün, insanın içine neşe doluyor... :) Günlük... :uf:

Daisy-BT 12 Ocak 2009 14:08

İstanbul'da da hava güzel Günlük..Türkiye'min her yerinde güzeldir doğa.. Karlı,yağmurlu, güneşli, sisli bile olsa farketmez.. Yeter ki içimizde zararlı fırtınalar kopmasın..

Ama ben ülkemi çok özleyeceğim. İstanbul'umu da..Hele de Ankara'mı..

Sana az da olsa küsüm hala günlük.. Beni hayattan koparan şeyleri benden gizledin diye..Bilseydim yaşamım bu kadar yaralanmazdı..Ama senin ne suçun var değil mi...

Ama çikolatanı getirdim..Yine o yapış yapış Metro :) azıcık ısırdım ama...

Mikropçuk_11 12 Ocak 2009 22:59

Ben kısaca özetliyim bugün ilk olrak okuluma gittim yazılımı oldum ve ardından dershane sınavına gittim ve şimdide msxlabstadıy.

Daisy-BT 13 Ocak 2009 11:09

Dün gecem önce öyle güzeldi ki Günlük..Değer verildiğimi gördüm ve mutlu oldum..
Ardından ise gelenler kabus gibiydi..
Sen 1.5 yıldır birisine yalan söyleyip hala ona yalan söylediğini bilindiği halde yalan söyler misin Günlük ? Bu kadar da olmaz değil mi..
Peki neden aklım ve yüreğim farklı söylüyor hala..
Beni ben olmaktan çıkarma Allahım. Hata yapmamı engelle.

Neyse günlük..Sen benim bilmece gibi konuşmalarıma alıştın..
Şimdi gidiyorum..
Kendime ve 5 çocuğa birşeyler alacağım.
Çocukların 2 si kız, 3 ü erkek ve onlara bu benden karne hediyesi olacak.
Ben ablalarıyım onların,ama hediyelerin benden geldiğini bilmeyecekler,benimle oyun oynamayı seviyorlar, anneleri verecek aldıklarımı..
Sırat'ıma aldıklarım vardı, okulda ve oyunda kullanabilecekleri..madem ki ona veremeyeceğim..Belki veririrm ha ne dersin Günlük..
Biraz daha kalsınlar bende, olmazsa onları yüreğime gömerim başka şeyler gibi..

Misafir 13 Ocak 2009 12:42

Şarkıda söylenilen o şeyin başıma geleceğini düşünemedim ben hiç günlük..hayat kurtarıcak o yalanların beni bulacağını hiç düşünmedim..

"Bana Yalan Söylediler.."..

MeLL 13 Ocak 2009 13:08

Günlük merhaba.
Epeydir uğramadım,hala tatildeyim:)Bugün eve döneceğim tatilim bitiyor.Daha sık görüşürüz artık:D

Mikropçuk_11 13 Ocak 2009 16:28

Günlük bugün okulun maçı vardı sesim kısıldı ve yarında tam 3 yazılı var :S bana şans dile.

Daisy-BT 14 Ocak 2009 15:07

Günlük, MsXLabs in masalcısı artık masal okuyamıyor, dinleyemiyor,anlatamıyor,yazamıyor..
Büyüdü mü artık ne dersin..
Bana kalırsa o zaten büyüktü, ona acı masalları yazdıranların küçüklüğünü gördü artık..
Neden insanlar yalan söylüyor günlük ?

Bu kadar yeter.
Şimdi güzel bir haber sana. Ama kulağına söyleyeceğim..
Nasıl ama..:shy::baby::tender::cici::cry:

Mikropçuk_11 14 Ocak 2009 18:42

Günlük bugn her zamanki gibi okula gittim ve 3 yazılı olduk 2si 100 1 tanesi 92 ve ardından etüte güzel bi gündü.

MeLL 14 Ocak 2009 18:49

Sevgili günlük nihayet evime geldim.Özlemişim bizimkileri yaff...
Şimdi çay içeceğiz, gidiyorum.Sonra yine uğrarım inş.

Mikropçuk_11 14 Ocak 2009 18:52

ben yarın tamamen boştayım yani ayzlı yok bütün gün msxlabsta olcam

Daisy-BT 15 Ocak 2009 02:23

Fındık ister misin Günlük..
Sinop'ta fındık var mıdır sence, Sinop'a gideceğim. Seversem kalırım.
Sinop, o çok gitmek istediğim Köy'e de yakın mı acaba..Oraya da giderim bulabilirsem.
2 kişi var orada da ziyaret etmem gereken..Ali Baba ile Elif.
Ama önce Başka 2 yere gitmem lazım. Dedem ve Osman amcam..
Fındık mı istersin, çikolata mı..Fındıklı çikolatam yok.

Daisy-BT 15 Ocak 2009 02:35

Günlük, acemilik kötü şey, 4 aydır bu güzel forumdayım,ama bir türlü çözemediğim şeyler var. Bazan forum üyeleri bana itibarla birlikte gülücükler, şirin mesajlar da yolluyorlar, bir arkadaşım anlattı ama anlamadım, belki bu günlüğümü okuyup anlatan olur mu sence :)
Fazla mı meraklıyım. Peki sustum..

Mikropçuk_11 15 Ocak 2009 21:23

Allah'ım sana sükürler olsun en sonunda ders mers ödev yazılı kalmadı oh be.

Daisy-BT 16 Ocak 2009 02:20

Günlük,geri sayım devam ediyor, hatta hızlandı, her an ani bir sürpriz yapabilirim sana ve herkese.
Ne gittiğimi ne gideceğimi son ana kadar bilemeyecek bıraktıklarım ve kavuşacaklarım.
Bana hep bir takım yakıştırmalar yaparlar ya "uçan kız vb "anlamına gelen, işte öyle, uçacağım ve konacağım..
İstedim son bir kez görmeyi onu,o yerleri,anıları, geçenleri..olmadı..
Biri derdi ki "kader kısmet", ama ben kader kısmetin doğum ve ölümle arasını bizim doldurabileceğimize inanıyorum..
Kaderimi ve kısmetimi de sana bırakıyorum.
Ben gidiyorum.
Sana çikolata ve sevgileri de bırakacağım..Bitmeyesiye..Bitirilemiyesiye..

Saat: 17:56

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık