![]() |
olmuyor... |
ADIN DUSMESEDE BENIM DILIMDEN SENI UNUTMAYA ÇALISACAGIM.AYRILIK DERDINE MAHKUM KALBIMI SENSIZ YASAMAYA ÇALISACAGIM |
SENDE GİT ŞİMDİ ARDINA BİLE BAKMADAN EĞER DÖNERSEN BİLKİ BEN ORDA OLMAM ÇÜNKÜ YORULDUM ARTIK:( |
ben romaeyo gercek askin savascisi yanizlik bitttttiii sil göz yaslarini |
Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim! |
seni sensiz yasamak nekadar zor biliyormusun sen |
tek parmak yazmak ne zormuş körolası cam senin klavyen yok mu |
NASIL OLSA SENLE BIZ BIRLESEMEYIZ KALBIM HEP HASRETINLE TITRESEDE SENI UNUTMAYA CALISACAGIM. |
Tapancamun Sapini Gülle Donatacaum |
aman da aman... |
istemem seni |
az kalmış... |
bıktım artık yalana gerek yok |
kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur.kalbimi düzetmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer...... sen o suya yazı yazdın şimdi ise güneşin doğmasını bekle... |
Suçlu olan bensem söyle bileyim ! |
yeter ulenn |
DILIN VARSADA ADIMI ANMAYA BOSVER HATIRLAMAYA ÇALISMA NASILSA BIR GECE TATLI UYKUDA BEN GELECEGIM AKLINA AGLAYACAKSIN BIR GUN OTURACAKSIN NIKAH MASASINA MUTLULUK İÇİNDE OLSANDA BIR IMZA DAMATLIK İÇİNDE İLK YAPTIGIN DANSTA BEN GELECEGIM AKLINA AGLAYACAKSIN. |
sıkıldım artık......... |
AN GELIR INSAN GULERKEN AGLARMIS.GOZYASLARI SEL OLUP KALBINE AKARMIS.KAHKAHA BIR MASKE DERLER BILIRMISIN?İNSAN SEVDIGINDEN AYRILINCA BU MASKEYI TAKARMIŞ. |
ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına ? Yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek .. |
yalanmış....................... |
BENI ANMADIGIN GUN GOZLERIN YASLA DOLSUN BENSIZ GECEN GUNLERIN SANADA HARAM OLSUN DEMISTINYA BANA BIR GUN "SENI ÇOK SEVIYORUM" EGER SOZUN YALAN ISE BU ASK SANA LANET OLSUN. |
aşk sana lanet olsun................. |
ölmeden kıymetimi bil benim...öldükten sonra türbemi yapsanda nafile... |
yeterrrrrrrrrrrrr yeterrrrrrrrrrrr yeter artik dayanamiyorum gücüm kalmadi yeter |
ÖNCELERI TOZ PEMBE HAYALLERIMIZ VARDI ŞİMDI PEMBESI GITTI TOZU KALDI. |
elbet birgün o gün gelir |
senin sewgini seninlee paylaşmakk warken..seni sensiz yaşamak zoruma gidiyor |
gülyavrum güller gibi gök yüzü gürler gibi olan aklumda gitti sevdum deliler gibi |
bi sawas gibiydi sankı bı sewdadan daha fazla..ikimizde kaybettık bak sonunda.. |
sıra bende..... |
hersey bitti.. |
durma git |
adım oldu yanlızlık |
:muz: kıyamet gelsede kopsak :muz: |
çok güzel bir rüya gördüm... |
boşver gitsin |
heheheehhee :) |
Offff... Çok sıkıldım bu hayatin ikinci kanali yok mu? |
buda geçerr..neler neler geçmediki... |
zaman geçti , sen yoksun |
Burda Carisma Konuşur... :P |
GOZLERIN SOZLERINI ORTECEK KADAR MAHSUM,DUSUNCELERIN DUYGULARINI BASTIRACAK KADAR ACIMASIZ,ELLERINDE ELLERIMI TUTAMAYACAK KADAR UZAKSA BENIM SUÇUM NE BIR TANEM |
hiç gücüm kalmadı.bu kez ben tamamım.hiçbirşey gelmiyor elimden. |
elimden birşey gelmez sewmekten daha başka bu aşkta yerım yoksa elweda aşkımıza |
carismalarda yemek yer dimi iftara kaçıyoruuum :P |
bilseydın sensızlıgı...beni sensizz bırakmazdın |
gönül yaralı. |
cama wuran her damladaa..sana olan özlemım war |
cam benden sıkılmış artık |
| Saat: 22:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık