MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

crazyus 1 Ocak 2007 11:54

internette msn için hareketli görüntü programı ararken siteniz gözüme carptı ve ilgimi cekti. aslında ilgimi ceken şey sitenizin dizaynı ve renk deseni ... biliyorum alakasız bi yaklasım ama yine de gercek büöyle:) zaten benim bu kayıt oldugum ilk forum sitesi.. ben gıda işiyle ugrasıyorum vakit bulunca pc basına geciyorum ,yani pek sık deil. ama her seferinde de sitenize tıklıyorum ..kısacası hoş bisite olmuş emeğinizi kutlarım.. :turkiye: :turkiyem: CRAZYUS

türkmen 3 Ocak 2007 00:23

Merhaba.Tesadüflere inanmiyorum...Hani derlerya dayak bile nasip,kismet meselesidir diye.Adam gibi bir site arayisindaydim karsima cikti biraz inceledim ve tamam bu olabilir dedim,simdilik flört asamasindayiz.Nasip olursa daima beraber olacagiz,yani bir yastikta kocayacagiz.Eh bunca emek sarfedip böyle bir eseride ortaya getirenlerede tesekkür etmeden gecmek olmaz.Emeginize saglik,Bayraminiz bayram ola,yurdumuz sen,rizkimiz bol,düsmanlarimizin ömrüde bu kadar ola.tekrar görüsmek üzere.Türkmen.

alpsencer 3 Ocak 2007 01:15

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

MsXLabs'la google'de bir konuyu ararken karsilastim. kisacik bi incelemeden sonra cok begendigimi söyleyebilirim.. bu baslangicta tüm emegi gecenlere ve bütün üyelere tesekkürler ve selamlar.. uzun soluklu görüsmek dilegiyle hepinizin yeni yilini kutluyorum.

siberx 3 Ocak 2007 05:09

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba degerli site yoneticileri oncelikle sunu belirtmek istiyorum harika bir site yapmissiniz ellerinze saglik canli ve hareketli bir site sitenize tabiki googleden ulastim sagolsun ..:)) benide araniza aldiginiz icin tesekur ederim fransada oturuyorum kendi sirketimde mudurum yol yapim ve cevre duzenleme insaat uzeri bir sirketiz forum erkadaslarima ve yoneticilerine basarilar dilerim TESEKURLER

sweetbarakuda 3 Ocak 2007 09:44

google sayesinde tabıştım gerçi 1 günlük üyeyim ama anladığım kadarıyla kendini sürekli yenileyen bir site aranızda olmaktan çok mutluyum:)

mumu 3 Ocak 2007 10:46

Ben kısaca mumu:)bu siteyi msn messenger yamalarını ararken buldum we msx de aradığım herşeyi buldum o yüzden de üye oldum.

expar 3 Ocak 2007 11:53

bu siteyi birinin tafsiyesi üzerine girdim benimde hoşuma gitti kendimi anlatmayı sevmem kısaca bende sizin gibi biriyim

hookipa 3 Ocak 2007 19:50

merhaba ben hookipa böyle bir forum hazırladığınız için emeği geçenlere tebrikler forum siteniz beni buldu bir konuda takılmıştım googleden aradım ve ogüzel giriş sayfası beni büyüledi ve artık ayrılmamak üzere sizlerleyim yanınızdayım reklamınızıda her yerde yapıyorum ama bir sorunum var her zaman bağlanamıyorum sayfa düşüyor belki güvenlik v.b bunun danedenini bilmiyorum iyi çalışmalar

ksklee_cuu 3 Ocak 2007 20:12

google da program arıyprdum buraya yönlendirildim ve baktıgım kadarıyla guzel bır site ellerinize saglık ve bunan sonra sıkça gellecem gibi gözukuyör

mutant146 3 Ocak 2007 20:32

slm adım yunus bu siteyi desadüfen karşılaştım fakat iii olduğunada inanıyorum :) inşallah yanılmam kendimden bahsetmek gerekirse farklı bir yapı olduğumdan dolayı ismimi mutant146 olarak arkadaşlar taktı bu ismi ama haklılar neyse fazla uzatmaya gerek yok ii vakit geçireceğime eminim...

sertiii 4 Ocak 2007 11:47

bu adresi birkan adlı üyeden aldım . öncelikle sizlere ve bu kişiye teşekkürler güzel bir site yaptınız ve güzel bir site ile tanıştırdı beni birkan abi hepiniz saolun:D

blue_storm 4 Ocak 2007 11:52

herkese merhaba ben resim ararken buldum burayı renkleri falan hoşuma gitti ve burdayım

ilkeremir 4 Ocak 2007 14:07

bu siteyi bir arkadasımın tavsiyesiyle ulaştım, gerçekten değerli bir site . Herkese tavsiye ediyorum. Bu site için emeği geçen herkesin ellerine sağlık:D

merwish_sf 4 Ocak 2007 14:10

harika bi site ya daha ne olabilirki bende dogal olarak messenger sayesinde tanıstım basarılarınısın devamını dilerim:)

eftalya 4 Ocak 2007 14:22

SLM BEN EFTALYA BU GÜN MSN İLE İLGİLİ SİTELERİ GEZERKEN SİZLE TANIŞTIM VE ÜYE OLDUM BENCE ÇOK YARARLI BİR SİTE TŞK EDERİM SİTE YÖNETİCİLERİNE.

sehit 4 Ocak 2007 15:18

site güzel begendim

yalnizlik_zor 4 Ocak 2007 22:45

bende bir program ararken tanıştım bu siteyle daha çok yeniyim nasıl bir site olduğunu bilmiyorum ama ilk giriş görüntüler çok çekici gelilyo insana umarım iyi vakit geçiririm..

shemo 4 Ocak 2007 22:48

bende bu siteyi..dinamik görüntü resimleri ararken buldum..henüz..siteyi fazla inceleyemedim..güzel bir site gibi gözüküyor..herkeze selamlar..

EsmeR_BocuK 4 Ocak 2007 23:40

Hehe selam ÖnceLikle HErkese..Bende Bi Konu Hakımda Yazı ArarKene RastLadım..AkLıma takıLan Sitenin Adinin Nie böle Degisik oLması Yane neDir Bu msxLabs Acikca söLemek qeReqirSe AkLımda Tutamıom Sık KullanılanLar Listesine ekledim öLe giriOomm yokhsa ııı ııhh qiRememm :)) neSe koLAy qeLsin HerKese (:

undertakerfd 5 Ocak 2007 16:14

MERHABA BEN UNDERTAKERFD SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM KAYBETMETİ DE DÜŞÜNMÜYORUM.GERÇEKTEN MÜTHİŞ BI YER OLMUŞ HERKESE SLMLAR.

HLLCOD456 5 Ocak 2007 16:17

gooogleden yaw

xmen33 5 Ocak 2007 21:13

ben bu siteyi
tesadüfen buldum hareketli resimlerle uraşıyordum bendeki resmin altında sitenin adı yazıyordu orada gördüm ve girdim gercekten çok güzel ve degerli bir forum yapmışsınız emegi gecen bütün herkeze teşekür ederim başarılarınızın devamını dilerim.

milli_emin 5 Ocak 2007 22:24

esselamü aleyküm ben yeni üye oldum bir arama yaparken rastladım buraya siteyi inceledim ve çok beğendim siteyi kuranlara teşekkür ediyorum

mehmetsahin 5 Ocak 2007 22:44

TESADUF OLDU COKLU MSN ARIYORDUM BİSEKİLDE DİKKATİMİ CEKTİ CİDİ VE AGİR BİR SİTE OLARAK ALGILADIM BENİMDE İHDİYACIM VARDİ BİLGİSAYARCİYİM HERSEYİ OGRENMEK İSDİYORUM UMARIM İSDEDİYİM DESDEYİ BURDAN ALİRİM SİMDİDEN TESEKUREDERİM

TESADUF OLDU COKLU MSN ARIYORDUM BİSEKİLDE DİKKATİMİ CEKTİ CİDİ VE AGİR BİR SİTE OLARAK ALGILADIM BENİMDE İHDİYACIM VARDİ BİLGİSAYARCİYİM HERSEYİ OGRENMEK İSDİYORUM UMARIM İSDEDİYİM DESDEYİ BURDAN ALİRİM SİMDİDEN TESEKUREDERİM

DALYANOGLU 6 Ocak 2007 01:23

değerli arkadaşlar
siteyle yeni tanıştım,biraz inceledim ve hemen üye olmaya karar verdim.rastlantı sonucu bulduğum MsXLabs aradığım sıcak bir ortama sahip.bunu anlamak biraz inceleyince de mümkün.hepinize iyi çalışmalar diliyorum.görüşmek dileğiyle...

Diamond 6 Ocak 2007 03:40

Selam arkadaşlar;
Aslında benimki de tesadüf sayılır :| Öğrencilerime Nathaniel Hawthorne hakkında bi ödev vermiştim, nette Türkçe sayfalarda hiç bir şey bulamadıklarından dem vurunca ben de bi kontrol edeyim dedim. Hey hat ne hikmet ki kendimi birden MsXLabs ana sayfasında buluverdim. Oldukça cezbedici geldiği için de şimdi buradayım.:) Umarım iyi ve faydalı şeyler yapabilir,öğrenebilir,öğretebilir,paylaşabiliriz...Sevgiler

KaRaYeL61 6 Ocak 2007 13:03

The Devil akrabam olur süretli bi sitede takılıyordu bende baktım üye ettı öyle işte şimdi burdayım :d

hayrettin97 6 Ocak 2007 13:54

ben bu siteyi hiç unutmadım yaklaşık 2 yıldır aklımda sonunda üye oldum :)
Güsel Bir site çok beğendim Ellerinize Sağlık :smiley32:

MaTTo 6 Ocak 2007 15:16

Valla hersey bır anda oldu kendımı bı anda msxte buldum :D

bitch 6 Ocak 2007 16:49

slmss adım ebru bi araştırma yaparken rastladım bu siteye bayadır takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim çünkü iiçinden çıkamıyorum bu sitenin.harika bir sitee ve bizim gibilerede borçtur bu sitenin harika olduğunu söylemek

bLueyeSsS 6 Ocak 2007 16:58

SeLam ArkadaşLar ben Bu Siteyi Gif ArarKen BuLdum Hoşuma Gitti Ve Üye OLdum

is_mail 6 Ocak 2007 18:06

bende daha çoooook önceden bi kes üye olmuştum ama baya bi önceydi o zaman pek girmiyodum siteye o yüzden üyeliğim silimiş şimdi tekrar geldim heh:D :D :) ;)

Nejat Gungor 6 Ocak 2007 20:16

bende değişiklik arıyordum tesadüfen sitenizi buldum ve hoşlandım henüz tam detaylı kurcalayamadım fikrimi sonra beyan edeceğim teşekkür ederim

Girayesti 7 Ocak 2007 00:20

Gerçekten harika bir site bir bilgi ararken rastladım ve çok sevdim forum kısmı özellikle çok hoşuma gitti böyle bir siteye üye olmak benim için çok mutluluk verici.aynı zamanda messengerdaki sunulan olanaklar muhteşem.

anqe 7 Ocak 2007 01:37

bende google'da dolaşıyordum şans eseri sitenizi tıkladım
ve çok beğendim.

karizmaxi 7 Ocak 2007 01:44

2007 ocak ayının ilk hafta sonu gecesi saat 01:07 de başladı herşey.
önce google arama motoruna girdim,
sonra o gizemli çubuğa bir program arattırdım.
birkaç yabancı sitelerle beraber orada ona giden yolu gördüm
evet bunun oraya giden yol olduğundan emindim,
derin bir nefes alarak emektar mausemi sürükleyerek imlecimi onun üstüne getirdim,
heyecan doruktaydı inanılmaz bir his vardı içimde,
cesaretimi toplayıp tıkladım onun üstüne.
tam o sırada hoparlörlerden sesler gelmeye başladı,
ürkmüştüm, hava soğuk ve nemliydi, etrafta kimseler yoktu.
sonra monitörümde buz mavisi bir pencere belirdi.
işte bu o dedim kendi kendime. ve konuşmaya başladık sıcak bir çay demledi bana dertleştik, kaynaştık eğlendik...
o saatten sonra birbirimizden hiç ayrılmadık.
kimsede ayıramaz.
------------------------------------------------
MsX ile tanışma anımızı anlatma tarzım umarım hoşunuza gitmiştir.
-------------------------------------------------
selaymün aleyküm arkadaşlar.
aranıza benide kabullenirseniz sevinirim.
adım: adnan
mesleğim: muhasebe & bilgisayar-internet (a.ö.f. öğrencisi)
görevim: insanları mutlu kılan herşey...:)
sevgiler saygılar.

drhitch 7 Ocak 2007 02:17

öncelikle burda olmaktan keyif aldıgımı söyleyebilirim...güzel bi site güzel bi tasarım ama kendimce bir kaç bişey söylemek istedim nacizane... site biraz karmaşık gibi geldi ama yeni oldugumdan olsa gerek.fakat su bazı yerlere gelince garip sesler rahatsız edici gibi sanki. bunun yerine daha sade bi efekt olabilirdi... neyse yine iyi bi site olmuş kuranların ellerine sağlık...haydin sağlıcakla kalın
^^by_s€d@tt^^

andromeda 7 Ocak 2007 02:30

Evet arkadaşlar herşey kolamı ve cipsimi alıp ekranın karşısına geçdikten sonra yıllardır ilgilendiğim konuyu google arama motoruna yazmamla başladı.Sanki zamanda yolculuğa çıkmıştım.Çünkü daha önce aynı kelimeyi defalarca yazıp aramama rağmen bu site karşıma çıkmamıştı.İşte o sihirli kelime ' uzaylılar '
Öncelikle site yönetimine güzel hoşgeldin mesajından dolayı teşekkür ediyorum.Sevgiyle kalın.

CELİL

gizemli 7 Ocak 2007 14:24

bende rast gele tanıştım ve üye olddum şimdi aranızdayım!!

big_error 7 Ocak 2007 16:15

ben bu siteyi google da msn programı yüklemek için ararken buldum:) çokta memnunum çok süper bir forum sitesi;)

didemmm 7 Ocak 2007 23:18

smiley ararken bu siteyi buldum çok güzel şeyler var ama :)

DJ_MeCHuL 7 Ocak 2007 23:55

Ben Burayı google'den buldum Ve girdim Ve Çok Hoşuma gitti Bende Üye Oldum Tabi Beni Aranıza Kabul Ederseniz... Elimden Gelen Paylaşımı yapmaya Hazırım... :)

daltonist 8 Ocak 2007 14:50

bende daha dün tanıştım burası ile GOOGLE sağolsun :D:D
umarım beni de kabul edersiniz aranızda;);)

theblack 8 Ocak 2007 14:54

tesadüfen google da buldum henüz yeniyim ama gördüğüm kadaıyla güzel bir site bütün arkadaşlarıma önereceğim emeği geçen herkese teşekkürler

ESMERiTA 8 Ocak 2007 17:37

bu siteyi tesadüfen buldum çok beğendim,her şeyiyle harika bi site tuttum bu siteyi,her aradığımı bulabildiğim seçkin bi site bakmadan geçemiyorumm.:smiley32:

fatma oral 9 Ocak 2007 07:35

sadece ödev araştırırken karşıma çıktı ve işime yarayacağını düşünerek üye oldum eminim de işime yarar birçok şeyi bulabilirim hepsi bu ah sabahın 6 sında uıykusuzummm:$

kumsal 9 Ocak 2007 09:49

mrb ben yeni üyelerden :)
google da arama yaparken karşılaştım siteyle ve üye oldum henüz fazla tanıyamadım8-)
vakit buldukca girmeye çalışıyorum...
acemiyim hata yaparsam şimdiden özür dilerim :smiley9:

Alems 9 Ocak 2007 11:53

selam sanırım bende daha yenı kayıt oldum bende aslında resım gelmıstım ama aradıgımı buldum ama sızlerle daha guzel seyler paylasmak ısterım ..

salutation 9 Ocak 2007 13:05

burayı google da gezerken buldum ilgimi çekti :) daha öğrencem inşallah

CxRedalert 9 Ocak 2007 17:37

slm benim adım cenk ben google de bi konu araştırıyodum tesadüfen gördüm ve üye oldum site sözle anlatılmıcak kadar güzel tebrikler msxlabs

Saat: 07:32

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık