![]() |
sağol kardşim hfd_1001 sayende güzel bir yer buldum hem bilgi ve içerik bakımından çok iyi duruyor. üye olmama yardım ettin sende güzel olan her şeye layıksın bilgi paylaşımında cok cömertsın her zamanki gibi kib. burada emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim.. |
Ben ByKiLLer .. Gerçek İsmim Eyüp Sizinle Tanısmak İstedim Girdim Cok Güzel Özellikle.. Ulead GIF Animator 5 Ögrenmek İçin Girdim YArdımcı Olursanız Özel ;) |
çok güzel bie site yaptığınız için emeği geçenleri tebrik ederim. ellerinize sağlık... bilgi paylaşımında yardımcı olduğunuz kadar mütevazi,bir o kadarda dostca karşılama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim .siteye hayran kaldım... msn eklentilerinden aldım adresinizi iyiki almışım :) sadık bir üyeniz olacağım kesin.. sevgi ve saygılarımla... kolay gelsin... |
Selamlar sevgili msxlabs yonetici,uye ve tum alakali dostlar. Ben Yurt disinda ikamet ediyorum.MSXLABS sitesini gecen yil yanilmiyorsam bir arama motorundan bulmustum.Ben MSXLABS dan cok memnundum ta ki makinam zarar gorene kadar.Evet bilgisayarim zararli bir yazilima mahkum olmustu.Bence bu benden kaynaklaniyordu.Amma neyse onemli degil ben MSXLABS dan cok memnum kalmistim ve su an uzun bir zamandan sonra tekrar uye oldum ve tekrar faydalanmaya baslayacagim insallah.Umuyorumki daha da gelismis ve daha da guzel olmustur hadi bakalim. |
Teşekkürler.Ankara'da doktorum.Bilgisayarda yeniyim.MsXLabs'ı google'da buldum |
çok uzun zamandır google da ne arasam karşıma çıkıyordu en sonunda inceleme fırstı buldum gerçekten çok farklı ve ilgi çekici bir şekilde tasarlanmış ve kaçınılmaz son olarak ta en sonunda üye oldum işte benim hikayem :) |
aslında bu siteye ilk girişim değil ama daha sonra siteyi kaybetim isminden olsa gerek farklı bir isme sahip tesadüf oldu ve bu gün buldum umarım fazla kısıtlama yoktur ve saygı sevgi vardır çünkü saygını olmadığı yerde hayat yoktur teşekür ederim. |
ben burdan indirmiştim msne beta 8.5 i sonra güvenli buldum öylelikle tanıştım çok güzel güvenli bir site tebrikler...:) |
Bu siteyle tanışmam nette gezerken tesadüf olarak buldum. Fakat içeriğine ve konulara bakınca yararlı olabileceğini düşünerek kayıt oldum ve o andan itibaren sitede çok güzel konular ve paylaşmanın olduğunu gördüm başarılarınızın devamını dilerim. |
Gagıl amca sağolsun:D Msnle ilgili bir şeyler arıyordum, burası çıktı üye oldum bayağı oldu bu yeni üyeliğim nickimi sevmedim deiştiriyim dedim hhe:D |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık