![]() |
tesadüfen buldum sizi, avustralya yerlileri aborjinlerle ilgili bilgilere ulaşmaya çalışırken , katşıma çıktınız. iyi olacak galiba. renginiz ve adınız güzel. mavi karanlık, yanlış olmadı herhaldse. en sevdiğim renklerdendir. renkler benim için şu ara çok önemli he duygunun bir rengi olduğunu, yaşanılası her şeyide renge bağladığım bir dönem yaşıyorum sanırım. sizlerede bol renkli günler diliyorum. merhaba |
adım Muhammed birde sizi nasıl buldum elbette güzel ejder resimlerinizi görerek sizi tebrik ederim bu kadar paylaşım takdir edilmesi gerek doğrusu bu yüzden kullanıcı adımda ejder :D aslında başka bir nickle üye olcaktım neyse detaylara fazla inmeyyelim arkadaşlar hepinzi gördüğüme çok ama çok sevindim :) |
süper bnişe bu bide video filin indriliyo mu burdann eğer indirilrse süpper olur:D:D:D |
slm ben de memnun oldum bu siteye üye olduğum için acaba tavsiye edebileceğiniz bi msn hack yuöntemi yhada programı var mı? |
çok,güzel,bir,site,sitede,emeği,geçenlere,çok,teşekkürler,böyle,yararlı,pro gramları,türklerin,sitesinden,bulmak,gurur,verici,çok,saolun |
Alıntı:
ÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER |
tanışalım:) Selam ilk basta ben anime hastasıyım googlede aratırken buldum burayı takıldım kaldım. Kalıcıyımda sanırım:) Herkese ii eğlenceler. |
hımmm ya ne yalan söleyeyim nette geziyodum ve msn nin yeni bi sürümünü yüklemek istedim yüklerkende msxlabs sı gördüm ve kayıt yaptım daha yeniyim acemiyim yani ama bana bayagı yardımçı olaçak her şeyi burda buldum teşekkürler....:$ |
Msn programlari ararken karsilasmistim 2005 civariydi sanirim.Bir süre sitede takılmıştım fakat okulumun eve uzak olup erken gidip gec gelmem netten kopmama neden olmuştu şimdi ise okulda bitti ve tekrar siteyle karsılasmam kalma kararımı guclendirdi iyi vakit gecirmek umuduyla.! :$ |
Merhabalar... Merhabalar arkadaşlar çok değerli Dostum Jöly'nin tavsiyesi üzerine buradayım... |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık