![]() |
MSXLABS SEN Bİ HARİKASIN |
arkadas tavsiyesiyle tanistim msxle......:) |
öncedende biliyodum ama şimdi fırsat bulup üye oldum cidden çok güzle bi yere benziyo |
Merhabalar ... sitenin ismini bile bilmezken üyesi oldum ...:D aslinda interneteen msn 8.1 den kurtulmanin yolarini ariyordum ve bu sitede bi adminin basligini gördüm ve üye olmaya karar verdim cünkü yardima ihtiyacim var ...:smiley9::smiley9::smiley9: |
Msn ifadeleri ararken buldum.Cok Güzel Bi Site yapmışsınız Elelerinize sağlık |
Merhaba Arkadaşlar.. Benim bu siteyle tanışmamda internetten program indirmek için dolanırken sitenizin linkine rastlamakla oldu. Aslında ses efektleri hafiften beni ürkütsede kaçmak için yeterli bi neden olmadığı kanaatine vardım sonradan :P Sanırım çokta yeni bi site sayılmaz Think'in söylediğine bakılırsa.. Biraz karışık geldi garipsedim ama alışırım umarım zamanla :) |
slm bu siteyi bir arkadaşım önerdi öyle üye oldum daha yeniyim henüz sitenin etkinliklerini bilmiyorum ama birçok yere girdim yorumları okudum resimlere baktım çok güzel fakat programlar ücretsiz indirin diyo fakat indiremedim inşallah bende yapabilicem herkese tşk başarılar |
merhaba ben hakannn merhaba ben hakannn msn live discovery yüklemesi sırasında link e tıklamış bulundum ve şuan buradayım ama oldukça renkli bir forum a benziyor bakalım neler olucak:P |
MErhaba Merhaba ben uğur Takma ADım eExELaNcEe 14 yaşındayım antalyalı biriyim umarım forumunuzda güzel vakit geçiririm:) |
Çok Düşündüm Ama Hatırlayamadım:bilmem: |
| Saat: 20:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık