![]() |
slm öncelikle kendim tanıtayım adım ibrahim K.maraş lıyım liseye gidiyorum ben burayı msnemin bozulmasından dolayı buldum iyiki bulmuşum çok güsel bir site |
Ben titanic....herkese selamlar.... siteye google da bi sorunumu arrattırdıımda rastladım....ilginctir cozum sadece burda cıktı.....Ve bolece siteye uye oldum..... Burası teknik konularda oldukca ileri sanıyorum..... Onun icin sitenin iyi bi takipcisi olcam..... tskrler.... |
selam ben aras almanyadan sizlerle tanıştıgıma memnun oldum |
Herkese Selamlar Ben SAM Broadcaster progamina ayarlamisini googelden ariyordum..vede tikladigim sitede burasi cikti, söyle bir göz attim vede aradigim ayarlari burda buldum, sonrada üye olup söyle takiliyorum. ama site süpper site aradigin cogu seyleri bulabilirsin Emegi gecen herkese burdan cani gönülden tesekkür ediyorum |
Slm bende Ümmü, googledan ne aratsam çoğunluğunda burasıyla karşılaşıyordum ve gerçektende işime yarıyordu bende üye olayım dedim :) iyiki varsınız emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım :) |
müzisyenim software programlarıyla ilgileniyorum bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştım iyikide tanışmışım.......hani bir bilene danış misali...!MsXLabs hakikaten perfect...!!! tüm herkezin emeğine sağlık.......:D...intro78 |
Kısaca bende kendimi tanıtıyım... Ben Baha siteyi aslında daha önceden biliodum ama işte katılmak bugüne kısmetmiş...Kimse tawsiye etmedi banada bende kendi çabalarımLa buldum..Aranısda olmaktan mutluyum...!! |
bı arkadas sayesınde tanıstım |
msn ile ilgili bi problemim vardı.onu araken tesadüfen buldum.problemimi giderdim.ayrıca site tasarımı harika.. bende biraz uğraştım bu işlerle gerçekten müthiş yani.. |
slm arkadaşım aracılığıyla ulaştım bu siteye.çok sevdim onada emeği geçenlerde tşk ederim.:tender: |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık