MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

bymumi10 9 Temmuz 2007 15:41

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 566997)
yaklaşık 1 yıldır mdl yi kullanmaktayım şuana kadar böyle birşeyle ne karşılaştım nede duydum...

bende kullanıyorum arkadaşım ama bi forum sitesi konuyu sabit olarak vermiş şaşırdım en iyi kaynakalra msxlabs ekibi sahip olduğunu düşünerek yazdım ;)

NeutralizeR 9 Temmuz 2007 16:45

Alıntı:

bymumi10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 566995)
arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ??

Yalnızca dosya transfer hızlarında yavaşlamaya neden olması kısmı doğru. Bu sorun da MessengerDiscovery 2 sürümünde ortadan kalkmıştır. İşlemciyi ısıtıp yakması doğru değildir :)

denizturel 12 Temmuz 2007 13:30

çevrim dışı gösterenleri yakalama

arkadaşlar dıscovery nin kendini çevrim dışı gösterenleri yakaladığı söylenior baktım ama bulamadım. yardım lutfen.

ahmed 12 Temmuz 2007 14:25

Alıntı:

denizturel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 571041)
arkadaşlar dıscovery nin kendini çevrim dışı gösterenleri yakaladığı söylenior baktım ama bulamadım. yardım lutfen.

kim bana pencere açtı seçeneğini aktif yaparsanız bu özelliği kullanabilirsiniz.gizli kullanıcılar size konuşma penceri açtığı zaman yada avatar kimliğiniz gisli kullanıcıya ulaştığında size pop uyarısı gelir bu şekilde saptama yapabilirsiniz; çok sağlıklı tesbit değildir ama...

Misafir 12 Temmuz 2007 16:56

ben avatar için yeni resim koyucam ama yapamıyorum.yardım eder misiniz?

ahmed 12 Temmuz 2007 17:11

Alıntı:

na3o8ko2 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 571515)
ben avatar için yeni resim koyucam ama yapamıyorum.yardım eder misiniz?

http://img166.imageshack.us/img166/3858/adszsc1.png

seçeneğini pasif yapınız.

UuUr 15 Temmuz 2007 13:45

Ben mdl yükledim ama o açıkken bir türlü messengerda online olamıyorum. Firewall olarak zone alarm ve windows sp2'nin firewallarını kullanıyorum ama onlarında istisnalarına mdl ile wlm'ı eklememe rağmen hala mdl açıkken giremiyorum. Ayrıca bana wlm'yi bilgisayardan tam olarak nasıl silebileceğimi söylerseniz sevinirim, forumda aradım fakat bulamadım. Teşekkürler.

İsyanAteşİ 15 Temmuz 2007 15:45

türkçesi yokmu bunun :S

KisukE UraharA 15 Temmuz 2007 16:31

Alıntı:

İsyanAteşİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 575822)
türkçesi yokmu bunun :S

DİSCOVERYDE SETTİNGS(AYARLAR)SEÇENEĞİNE TIKLAYIP ORDAN DİL SEÇENEĞİNİ TÜRKÇE YAPABİLİRSİNİZ......

UuUr 15 Temmuz 2007 18:46

Alıntı:

UuUr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 575643)
Ben mdl yükledim ama o açıkken bir türlü messengerda online olamıyorum. Firewall olarak zone alarm ve windows sp2'nin firewallarını kullanıyorum ama onlarında istisnalarına mdl ile wlm'ı eklememe rağmen hala mdl açıkken giremiyorum. Ayrıca bana wlm'yi bilgisayardan tam olarak nasıl silebileceğimi söylerseniz sevinirim, forumda aradım fakat bulamadım. Teşekkürler.

Kusuruma bakmayın bir anda hırsla yazmışım, o yüzden hiç dikkat edemedim :)

Ben messenger discovery'i windows live messenger 8.1'in üzerine kurdum fakat discovery açıkken messenger'a bağlanamıyorum. Hata veriyor, gelin görünki discovery'i kapatınca gayette girebiliyorum messenger'a, ayrıca discovery'nin ayarlarında yaptığım işlemlerde messengerıma işlenmiş görünüyor (reklamları kaldır vb.). Bu bağlantı sorunumun sahip olduğum virüs programlarının firewall'larından olabileceğini düşündüm ki sahip olduğum tek virüs programım Zone Alarm, onun yanında da windows xp'nin kendi firewall'u var. Sorun bunlardan olamaz, zira ben onların izinli program listelerine messenger'ı ve discovery'i ekledim. Fakat hala girememekteyim. Umarım daha açıklayıcı olabilmişimdir ki bana yardımcı olabilesiniz. Herkese teşekkürler, sürçi lisan ettiysem affola.

Saat: 23:03

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık