![]() |
Alıntı:
|
neutralizer dediklerini aynen uyguladım. "yordam giriş noktası msncore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" şeklinde bir hata oluşuyor. eski patchlerle benle birlikte 2 arkadaşım daha msn 8.5 i kullanamıyor. Taa geçen güncellemede dediklerini aynen uygulayıp sorundan kurtulmuştum fakat dün geceden beri bu dosyalarla sonuç alamıyorum, dosyalara bir eklenti yapmanız durumunda sorun çözülebilir mi acaba? |
windows live messengerin uyumluğuda windows 2000 idi onuda düzelttim suan msnmsgr.exe dosyasıyla windows live messenger her ikisindede uyumluluk ayarı yapılmadı buna ragmen wlm tıkladığımda açılmıyor arkadaşlar 4 saatten beri ugrasıyorum .. bi sonuç alamıyorum :( |
Alıntı:
Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messeger'ı bulup Onar'ın. Ardından exe dosyasını kopyalayın. @Casper123 Siz de aynı şekilde Windows Live Messenger'ı onarıp sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalamayı deneyin. |
Neutralizer : Onar diyorum kullanmaya calıstıgınız özellik , şuanda kullanılmayan bir ağ üzerindedir. yükleme paketini içeren başka bir klasör yolu girin filan yazıyor |
Alıntı:
|
Neutralizer dediğini uygulamama rağmen sonuç değişmedi. aynı hata sürüyor |
Windows Live Messenger 8.5'i WLInstaller dediğiniz program hiçbir internet sitesinde aktif değil bu yüzden inmiyor. |
Alıntı:
Microsoft, WLM 8.5'i sunucularından kaldırmış sanırım. Burdan indirin WLM 8.5'i: https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11957&d=1194323288 |
derleme de 1302.1018 gözüküyor gerçi ama neden olmadı bilmiyorum. |
| Saat: 03:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık