![]() |
Affet Affet beni birtanem Hoyratlığıma ver Seni incitmeyi düşünebilir miyim hiç? Üzgün suratınla bakma bana öyle Kolay mı seni uzaktan sevmek Acaba beni sevebilecek mi diye Beynimi kemirdiğimi görecek mi? Ben... adam gibi adam Senin belki de bilmeyerek Yolumu gözlediğin gönül adamıyım Vuslata eklerimde taş basarım Coşanlarımı anlatamam Göğsümde hançerin acımasız izleri Allah ım ayırmasın bizleri Bazen sorguya tutarım ruhumu Ağırlığı ne tutacak ki diye Düşünüp durmaktır bunun adı korku Ben kendimce semaya haykırıp SENİ BİR TEK BEN SEVEBİLİRİM Diyebiliyorsam.... Bana inanmalı ve güvenmelisin Ben acılarını kalbimle ezerim Yerine mutluluk dolu Senin olan ruhumu teslim ederim Affet beni gülen gözler Densizliğime ver Seni üzebilir miyim hiç? Kendi canımı yaralaya bilir miyim? Günahım seni gördüğüm günse Her günüm seni görmekle geçsin Benim AŞKIM olur musun???? |
ACIMAM SANA SON AŞKIM BİRTANEM DERDİMİN DERMANI TEK ÇAREMSİN BENİ BIRAKIP BİR YERE GİDEMEZSİN KIYARIM CANINA ACIMAM SANA YILLARIMI HARCADIM SENİN UĞRUNA NE ACILAR ÇEKTİM UĞRUNA İHANET ETTİĞİN AN AŞKIMA KIYARIM CANINA ACIMAM SANA GÜLME BU SÖZLERİME GÜLME SAKIN GİDERSEN BİRTANEM SONUMUZ YAKIN ÖNCE SANA SONRA KENDİME GİDECEK OLAN SADECE İKİ KURŞUN |
HAYATIMIN ANLAMI SENİ O KADAR SEVİYORUM Kİ BAŞKASININ OLMANA GÖZ YUMAMAM SEN OLMASAN BEN YAŞAYAMAM KADERİMİ ÇİZEN BİR KALEMSİN SEN M… GÖZ GÖRE GÖRE YANAMAM SENİN ÜZÜLMENE DAYANAMAM BİLİYORSUN SENİ UNUTAMAM BENİM ALIN YAZIMSIN SEN M… BİRAN OLSUN SENİ KALBİMDEN ÇIKARAMAM SANA HAKARET OLUR DİYE KİMSEYE BAKMAM SENDEN BİRAN OLSUN BIKMAM ALDIĞIM SOLUĞUMSUN SEN M… |
http://img508.imageshack.us/img508/6853/love454px.gif SENİNLEYKEN BEN O kadar iyisinki ; Gözlerimin içi gülüyor, Gönlüm ferahlıyor, Yüreğim coşuyor SENİNLEYKEN....... O kadar baharsınki; Seni yaşıyorum her adımda, Evde dışarda deniz kıyısında, Dağ başında , Gözlerinin içindeyim... SENİNLEYKEN........ O kadar sıcaksınki; Kavrulup gidiyorum sıcaklığında, Tutunca ellerini,unutup tüm acıları, Atıyorum denizin maviliğine kendimi, SENİNLEYKEN...... O kadar içtensinki; Kayboluyorum bazen gözlerinde, Beni deli gibi seven yüreğinde, Hissediyorum o büyük sevgini, Bende seni çok seviyorum... Ölene kadar aşkım ,sevgim sadece sanadır ESMERİM.. |
Güle güle Hatırlamak kavramını artık yok ettin Hatırlayamayacaksın son konuştuklarımızı Lokalin bir köşesinde,sandalye üzerinde Gelecektin Eylül ortalarında rüzgarlı yağmurlu bir günde Balığa çıkacaktık; rüzgar kalan saçlarımızı savururken O gün olduğu gibi İliğimize kadar ıslanacaktık yağan yağmurla Söğecektik birbirimize belki deniz tutacak belki de kusacaktık Ama geçmişi yeniden yaşayacaktık Konuşurken anmıştık taşıdıklarımızı Aslında onlarla kalan hatıralarımızı Güçlüydük kuvvetliydik hayatı taşımıştık Ve de taşıyacaktık hamal yaratılmıştık Hiç yorulmamıştım bunca yükün altında Ama bugün yoruldum Çünkü bir yanlış yaptın Hiç beklemiyorken Sen kendini taşıttın Mecburdum omuz verdim Seni saran tahtaya Ama inan ortağım Ettiğim her duaya Olmadı Arap Olmadı İrfan Olmadı Arap İrfan Bugün çok yanlış yaptın Sen tahtanın altında Ben üstten toprak attım Hem bedenimi yordun Hem kalbimi yıprattın Güle güle Arap İrfan Güle güle Vücudunu kabire koyduk ama Ruhunu kabul etsinler Cennet’e Esin Çınar ( 21.08.2005) |
Yağmur Bak yine hava karardı şimdi yağmur yağacak Sevgi dolu kalbime matemi dolduracak Sen gittiğin günde bu yağmur yağıyordu Geride bıraktığın sessizce ağlıyordu Yağmurlar damla-damla dökülürken aleme Sana sarılamıyor sarılıyor kaleme Yazarak anlatıyor aşkını duvarlara Gözünü kapatıyor kapkara bulutlara Esin Çınar 17.11.1973 |
Alıntı:
Alıntı:
İnsanın yüreği ne diyorsa odur nice şairlerde kendinden öncekiler için aynı şeyleri düşünüyorlardı..bence insanın yüreğinden geçenleri anlamak istiyorsak onu sadece okumalıyız..ama katılıp katılmamak anlayıp anlamamak hatta bilirkişi olmak bu olmamalı..bir zamanlar bir söz duymuştum; "yazan kalem mi değerlidir? yoksa yazılı olan kağıt mı?" Bütün yüreğinden geçenleri paylaşan arkadaşlara tşk ediyorum...Ne iyi olduda hepimizin yolu msx'den geçti... |
Mücevher sayılırsın Ne kadar da isterdim Hareketsiz durmanı Bağrında gezinirken Sessizce bakınmanı Bilirim yapamazsın Sen rahat duramazsın Benim dilediğimce Sessizce bakamazsın Benden çok sevdiğin var Varlığın onunla yar Bana sevgini bozar Çıksa en ufak rüzgar İşte o zaman ağlar Sahiller ve ufuklar Ve hırsını eritir Kumsallarla kayalar Tekrar uysallaşırsın Hırstan uzaklaşırsın Tıpkı bir kadın gibi Mücevher sayılırsın Esin Çınar 14.08.2004 |
Karanfil Biraz evvel balkonda Yeni açmış bir karanfil gördüm Koklarken dedi yeter Paylaşmayı öğren Kalan bütün kokumu Al dostlarına gönder Esin Çınar 15.08.2005 |
AYRILIK GÜNÜ Gözlerin gözlerimin önünde Sana bakıyorum, O yeşiline takılıyor gözbebeğim. Ellerimi uzatıyorum sımsıkı tutasın diye Tut, sımsıcak tut ki üşümeyeyim. Nice çiçeklerin kıskandığı teninden Kokun bir esiyor ki, sorma! Çarşaflar üzerindesin şimdi. Yatıyorsun boylu boyunca. Saçların daha bir koyu, Boyun daha bir uzuyor dokundukça. Daha bir yumuşak dudakların, Öpmeye doyamıyorum. Ucunda sensizlik var diye ölmeye kıyamıyorum. Dışarıda ışıltılı bir sabah olsa da bugün, Uyandırmayacağım seni. En sevdiğin şarkı da çalınsa, Seslenmeyeceğim sana. Kıyamet bile kopsa şu alemde o vakit Kılımı kıpırdatmayacağım. Boyuna seyredeceğim seni, SAKIN UYANMA... 26.4.2002 |
| Saat: 17:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık