![]() |
En sevimli isikolik yk ..:) |
EN ÇOK KONUŞAN : Çakabey , The encryted (bir susun yaw:D) EN CEVAP VEREN : isokolik yk EN ŞEKERLERİ : My Love For You EN HERKEZLE KONUŞAN : RUYA EN ÇOK MESAJLARIMI SİLEN : Noranynn :D EN ÇOK SEVDİKLERİM : BÜTÜN HERKEZİ ÇOK SEVİYORUM EN KARDEŞİ : BUGS_BUNNY BANA HİÇ TEŞEKKÜR ETMEYEN : My Love For You :( FLASH CHAT 1'İN EN YALNIZI : VENÜS KIZI |
en en en sadığı:isokolik yk:smiley9: en en en çok sevdiğim:nur_08:rose: en en en has abisi:bugs_bunny:kiss: en en en kroniği:halim duman:D en en en arkadaşı:catgirl;) şimdili bu kadar...:$:$:$ |
en şeker abla--blueeyez |
en şeker:My_Love_For_You,RUYA en nazik:My_Love_For_You,Noranyyn en ciddi:Neutrailizer,kompatankedi,thinkerbell en komik:kayamel en çok sevdiğim:herkeessss |
Sitenin En'lerinde En temizlik yapan : ThinkerBeLL En yakın : KafeYeLmeR En Küsen : CanaRy En Efkarlı : KANDASKAN En Hoşgeldiniz diyen: Venüs_Kızı En chatbox'a *,~ gibi karakterler Koyan: NiliM En Hızır gibi yardıma gelen: Kompetan |
En iyisi:Evo,Kafeyelmer En durustu:Kral_aslan,Noranynn En anlayıssızı:Swettygirl |
En bir görünüp bir kaybolanları: Nora , efnalya En Oyun oynayanı: Bugs Bunny En şiir okuyanı-yazanı : Ruya En beni : Çakabey :D |
en sevdiğim kardeşim frog into prince |
en sevdiğim--P.u.S.u sen kara kardeşim--karakiz_38 en abi-- frog _into_ prince eb renkli--salih85 en hemşo--MaTTo en şirinler--isokolik yk-nur_08 en sevdiğim ablam--AY_IŞIĞI |
| Saat: 00:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık