![]() |
Sevgilerimi götürecek bitanem günlük gittiği yere ve sevgilerimize geri dönecek,üzülme. Herşey yolunda. Birde gribi atlatsam. Güzel filmler varmış, hazır buradayken zamanıdır. |
Merhaba Günlük, Bazen insanlar yoruyor beni, hani sen kırmamak adına susarsın da onlar o kadar anlayışsız boş insanlardır ki senin susarak gösterdiğin fazileti anlamayıp köpek gibi havlamaya devam ederler... İnsana yakışan da hoşt demeden geçip gitmek diye düşünüyorum... |
Merhaba günlük, Grip olmuştum ama şimdi daha iyiyim,Allaha şükürler olsun.Şu sıralar kafam daha rahat,tatil iyi gelmiş olacak...:) Yoğunluk oluyor zaman zaman ama olsun bir şeylere faydalı olabilmek aslında çok güzel şey.Her ne kadar zaman zaman insan bunalsa da... Şu sıralar iyiyim günlük. Görüşmek üzere... |
Günlüğümm:moo::moo: Bugün benim birtanelerimin doğum günü:tender: Annem & Babam'ın:))))) Güne çok pozitif başladım:cl:Herşeyin çok güzel olmasını dileyerek...Ve çok şükür pek aksilik çıkmadı. Okuldaki sınavlarımız bitti rahatladık biraz daha. Karne heyecanı sardı:moo: Neyse hayırlısı olsun herşeyin:))) Hoşçakal günlüğüm:wave: |
Günlük..Beni gör be güzel günlük gör.. Hazırım artık. Çikolatan ne kadar yeter bilmiyorum,ama bilmem ki belki uzaktan da yollanır.. Sanki şimdi çok mu yakınım.. Neden sevinemiyorum, Neden üzülemiyorum.. Oysa bugün güzel bir armağan aldım.. Annemin sonuçları iyi çıktı.. Babamın işleri düzeldi tekrar. Kardeşim büyük bir sorumluluk aldı, umarım başarır. Osman amcam..bekle beni.. Sıratımı özledim..Suç mu.. |
Gene ben Günlük.. Bu gece uyumayacağım.. Hani idamını bekleyen idam mahkumu gibi.. Hani dünyada çok az zamanın var derler de son kalanlarını dolu dolu yaşamak istersin ya.. Hani milyon yılda bir olan birşey bu gece gökyüzüne gelecek derler,sen de onu merak edersin ya.. Öyle de uykum var ki.. Benimle sen de uyuma, sohbet edelim sessizce olur mu Günlük.. |
Günlük ben bugün dershaneye gitçem saat 1'de ama 1 e kadar msxlabs tayım |
Gunluk nasilsin..Cikolata stoklarini cok iyi kullan..Ben gelinceye kadar idare et.. Burada da sevdiklerim var ve bana ihtiyaci olanlar var.. Elimden geldigi kadar onlara destek verecegim. Benim hakkimda da kotu planlar var..Kendimi kobay yaptirmayacagim. Olursem de topragimda olecegim.. Ozledim gunluk cook ozledim. Burdan guzel resimler yollamaya calisacagim, belki resimlerin bir kosesinde ben de olurum. Kendine ve sevdiklerime iyi bak gunluk.Bana da dua et. BT |
Gunluk bir istegim var senden..Nisyan arkadasima iyi bak..Burada bir cok dostum oldu, benden dolayi degil ama sanirim sevmeyenler de var beni.. Ama kendime yakin hissettigim, azarlasa bile kirilmadigim, sirlarimi paylasabildigim birkac dostumdan biri o..Ben olmazsam ona goz kulak ol, uzulmesine izin verme.. |
Günlük saat 7 ye kadar seninleyim ders mers yok zaten bugün süper geçti görüşmek üzere |
Selam Günlük, Sakarya' da güneşli pazar günü... tam da balık tutma havası... ama gidemiyorum... (ci) |
Günlük burda havalar çok soğuk.Teyzem rahatsız,ameliyat olacak.Belinde fıtık patlamış:( Ona rabbimden şifa diliyorum.:S |
Gunluk gene ben..Geriye donmek gibi bir tek sansin olsa ne yaparsin? Bana sormadin,ama sorarsan bil ki buyudum artik,cocukluk bitti... Bir buyuk ne yaparsa onlari yapardim. |
Gunluk,yine bir gun daha geciyor..Sabah cok erkenden butun islerimi bitirdim. Hem kendim icin, hem de amcam icin. Benim sonuclarim hafta sonuna kadar ,belki daha once belli olacak..Amcam beni gorunce cok sevindi, bana biraz daha yasama gucu verdin dedi..ErdBetin oteki yarisina ise sitem etti..Ben bile bu yasimda ona inanmistim dedi..Selami bile yok mu dedi..Sustum.. Burada saat 14.40 su an. 17.30 gibi bir yere gidecegim..Hava gunduz harika, gece firtinali..Benim icim ve disim gibi..Beni cok buyumus buldular her bakimdan olgunlasmis..Ama icimi bilmiyorlar.. Cikolatani idareli kullan emi :) |
Günlük bugün okula gittim her zamanki gibi şimdi evdeyim ve yine msxclabstayım saat 6 ya kadar seninle olucam ve ardından 9 a kadar test ve 10 da yine sana gelicem beni bekle. |
Alıntı:
Ablalik ediyorum diye kizmak yok :) |
Günlük bu kadarmış saat 10 da tekrar görüşmek dileğiyle |
Günlük bu akşamlık bu kadar sonra görüşmek üzere.By |
Günlük yine okuldan geldim.2 saat boyunca seninleydik ama bu kadar saat 9 yada 10 da tekrar aççam merak etme. |
Sevgili günlük; Sıkıntılı anlarda uzun görünen..,aslında kısacık bir yol...Kısa bir yolda yürünmesi gerektiği gibi yürüyebilirsem,aslında öyle güzel bir sonuca ulaşacağım ki.Bundan şüphem yok... O yol çok dikenli...Ve o dikenler bazen çok derine batıyor:S:( Sadece Allahtan yardım diliyorum.Başkası ne yardım edebilir ne de anlayabilir...:(:(:( |
Günlük acil pilan değişikliği oldu ve ne yazık ki seni 10:30'da açıcam çünkü bi yere kadar gitçez de o yüzden kusura bakma. |
Dun guzel bir gundu Gunluk..Sabah hastaneye gittim..Tahlil sonuclarim belki biraz daha kalmami gerektiriyor, kendime etmisim bos yere..Nedeni uzuntu olan bir hastalik artisi yasamisim dusunebiliyor musun ve o kadar bosunaymis ki, O benimle alay etmistir eminim bol bol..Gordum de zaten sonuclarini..Bu kadari da olmaz dedirtti bana.. Ogleden sonra, Kuzenimin annesinin ve dayisinin magazalarinin bulundugu yere gittik,dolastim,kostum, bagirdim Thames Nehrine, yalanmis diye.. Bembeyaz giyinmistim, birisi laf atti Beyaz guzellik diye..Kizmadim,el salladim ve gulumsedim..Resimler cektik, bazilarini ekledim MsXLabse, bakarsin.. Gece geldim buraya gec saatte..mesajlara baktim..Huzunlendim yine.. Mutlu olacagim ben de degil mi Gunluk.. Yardim et.. |
Sevgili günlük sen de biliyorsun ki tatile son 2 gün kaldı 2 gün sonra hep seninle olucam tam 15 gün boyunca. |
Selam günlük ne haber,beni sorma çok keyfim yerindeydi ama kaçırdılar eksik olmasınlar.. :hih!: |
Merhaba Gunluk, Birkac gun olamayacagim..gibi.. Nisyan arkadasimi uzmesinler, izin verme.. Bana da dua et emi.. Gitmek var..Gelememek de var.. Biliyorsun. Cikolatani getirdim, bu seferkiler CanaryWharf'taki WaitRose'dan.. Markalarini bilmiyorum..Birtek baktigim Domuz Sutu olmamasi oldu.. Bir de Gunluk..seyyy..kizma ama ben ozledim.. Gorusemezsek..Beni Unutma.. |
Günlük çok sevinçliyim yarın karneler verilecek yaşasınnnnn... |
23.01.09 Bir sonun yıldönümü bugün günlük... Ancak ben başlangıçları kutluyorum... :):msn_party |
Günlük, zor günlerdeyiz. İş hayatımızın geleceği karanlık, şirketler kapanmamak için direniyor, dünya ve ülke çalkantıda. Grip oldum,İstanbuldayım. Bitanem gelinceye kadar buradayım. Karşılayacağım gelecek bebeğim. İsterse de hep buradayım artık. Bana sana çikolata getirmemi yazmıştı 2 gün önce, kendin getir cevabımı verdim.Getirir. |
Bitanemi çok özledim günlük. İyi geceler. |
Sevgili günlük; Sıradan ama en azından huzurlu bir gündü...Bu sıralar çok istediğim birşey huzur! Sağ elimde bir ağrı var:S:S Nedenini anlayamadım."Farketmeden bir yeremi vurdum" diyeceğim ama,hatırlamıyorm ki... Dün işaret parmağımla başladı ağrı,bugün tüm elimi kapladı,cam sürahiyi bile kaldıramayacak hale geldim.Şuan dirseğime kadar ağrıyor:S:SAllahım şifa verir inş. Uykum geldi.Görüşmek üzere günlük. |
Günlük bugün sınavdan geldiğim gibi seninle birlikte oldum.Şuanda karnım çok aç yemek yemeye gidiyorum gene gelecem merak etme. |
Neden tersine döndü herşey.Bu kadar olana rağmen neden ısrarla yanlış seçim.İçimde sıkıntı var. |
mezun olayım da kurtulayım artık. sıkıldım televizyon da sinemadan da.. haberden dee teknikten de.. |
Haber doğru,günlük,geliyor,bekliyorum.Zararlı bütün çalılardan uzak tutmayı görev bileceğim. |
Geldi günlük, hasta ve umutsuz geldi.Onu birlikte neşelendirebiliriz.Ama umutlandırabilirmiyiz dersin. |
Tatilin ikinci günündeyim biraz grip olmuşum ama olsun.Bütün gün seninleyim günlük. |
battı balık yan gider :D 3 dersten kaldım.. dördüncü de bugün yolda... |
Merhaba Günlük..Seni ihmal ettim, ama artık duygularımı ve içimi saklamaya karar verdim. çikolata vermek dışında sana bile içimi dökmeyeceğim. Herkes gibi biri var artık günlük, vurdumduymaz, hayatla dalga geçen, yalanı artık bir bakışta anlayabilen..:hih2: |
bir pazarda şöle uyumak istiyorum yaa:faint:niye bu uykunun bana gıcıklığı var dersin günlük :hysteric:sabahın 7sinde kalktım :moo:yazık deilmi bana bende uyumak istiyorum :P |
Soruma yanıt ver günlük hemen.. Neden herşey bu kadar zormuş bu hayatta ? Elveda Çocukluğum... Elveda ey Düşler... Elveda... |
Günlük 4 gündür yoktum çünkü tatile gitmiştim ama tekrar geldim fakat 1 hafta boyunca dershanem var ama sana yine giricem. |
Çok az kaldı günlük..Her şey çok güzel gidiyor Allah bozmasın.Sınavdan sonra (çok olmamakla beraber) yine msxlabs'a uğramaya çalışacağım..Ve ben O'nu yine çok seviyorum M&M |
Naber günlük iyimisin sen tanıdığıma çok sevindim ama bu gün çok kötü geçiyor günlük ne biçim bi gündür bilmem ki günlük rahatsız herhalde tatilimin bitmesinden kaynaklanıyor nise günlük görüşürüz hade kib byee |
Bugün çok korktum günlük.Ona bir şey oldu diye.Soğuktan üşümüştü,ellerini ısıtmaya çalıştım,başaramadım. Yardımcı olamadım. |
:uf:off off beklemek sabretmek kadar zorlayıcı bir durum yoktur sanırım ... |
naber günlük merhaba yine ben geldim bu çok kötü geçti zaten tatilde bitmişti bu gün çok duygusalım günlük aksam saatlerinde birden hüzün bastı moralim çok bosuk yepisyeni bir güne daha baslıycam hadi bakalım hayırlısı kib byebye ;) |
Alıntı:
Korkarım yüreğim de.. |
Geceye ay yakışıyor günlük, yıldızlar gökyüzüne... O zaman herkes ait olduğu yüreğe... |
10 kere söyledim 100 kere söyledim 1000 kere söyledim Daha kaç kere söyleyeyim.. Neden kimseye anlatamıyorum Günlük. Sana küsüm ben.. hayat sana.. sana.. |
Herşeye rağmen sevgi kolayca çöpe atılmaz değil mi Günlük.. Kolayca atılıyorsa o sevgi zaten çöpe karışacak hale gelmiştir, ya da sevgi sanılan bir çöptür.. Doğru mu Günlük ..Cevap ver bana.. |
| Saat: 07:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık