![]() |
selam ben harun0014 içmimari tasarım ve uygulama işleriyle ugraşan yaşamayı ve yenilikleri seven iki çocuk babası kendi halinde bir insanım sitenizi hoş ve güzel buldum (henüz tamamını dolaşamama ramen ) sizlere başarılar dilerim. Saygılarımla selam ben harun0014 içmimari tasarım ve uygulama işleriyle ugraşan yaşamayı ve yenilikleri seven iki çocuk babası kendi halinde bir insanım sitenizi hoş ve güzel buldum (henüz tamamını dolaşamama ramen ) sizlere başarılar dilerim. Saygılarımla Sitenizle nette sörf yaparken (ogluma msn ifadelerini indirirken )tesadüfen rasladım hoş bir site olmuş tebrikler |
Alıntı:
Aslına bakarsanız çalıştığım iş yerinin serveri messenger proğramlarını hatta messenger kelimesi geçen her içeriğe karşı korumalı bunu aşabilecek bir proğram aramaktayım.Önceden Fx veya Live gibi bağlantı kurabilmekteyken şimdi bunlarlada iletişimimiz kesildi,:@ Fakat kısa bir gezinti yaptığımda sitenizin çok kapsamlı olduğunuda farkettim size çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
slm :) sitenizi tamamen tesadüf sonucu google'dan buldum, beğendim ve artık bende aranızdayım... |
Slm ben Ahmet. sitenizi e-mail adresim de bi hata çıkmıştı.o hatayı google arattım ve siz karşıma çıktınız.Artık siz bana bende size yararlı bir üye olurum ;) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D |
Alıntı:
|
:$ MRB canım sıkkın gibiydi dışarısı soğuk pencereden baktığımda gölün buz tuttuğunu gördüm bide türkiyede yaşıyoruz. o zaman psikojin bozuk olur birileri kendilerine göre bizi yönetiyorlar .okulu bitirdim işsizim en iyisi yine muhabbet yani ben hoşgeldim demi |
Alıntı:
Google'den buldum. Siteniz çok hoş bir tasarıma sahip faydalı bilgiler içeren bir web sitesi zamanım oldukça bilgilerim ve ben sizinleyim:turkiye: Teşekkürler (C) MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi |
resim ararken buldum siteyi görünüş güzel ancak biraz karışık geldi forum |
resim ararken tesadüf eseri buldum ve siteniz harika başarılar |
Ben kısacası Reber KURAKLIGIN TAM ORTASINDA KIZGIN HOCALR donem odvı vermıstı bana bende nerden bulcam dıye dusundum ben gecelrı hep mavı karanlıgı merak etmısımdır bır gıreyım sıte de varmı boyleadres dıye tıkladım aa varmıs ya cok hosuma gıttı cok saglam ve paylasımcı kısıler var burda ve sımdıye kadar kopamıyorum :) |
Sitenizi gayet güzel buldum.TC de yasıyorum hoilerim bilgisayar |
msn ile ilgili sitelere bakıyordum tesadüfen bu siteye girdim iyikide girmişim hoş bir site olduğunu görünce üye olmaya karar verdim.seçeneklerinin çok ve şıklı olması beni epey etkiledi .üye olduğuma memnunum kısacası. |
Merhaba millet:wave: Ben burda yeniyim :tender: İsmim asya:baby: 13 yaşındayım :muz: İstanbulda oturuyorum :moo: vs... Zamanla daha iyi tanışırız :hug: Bu siteyi msn ifadeleri ve avatar ararken buldum :rose: |
mehbalar ben birisi_iste_25 sizin sitenizi bir arkadaş tamsiyesi le tanışmış oldum. ve sitenizden çok memnun kaldım başarılar dilerim hayırlısı olsun .(A) (A) (A) |
walla bende knıght oynarken tanıştım kyo_kusanagi bi videosunu indirmış tim bi siteden ilk kyo_pk1 e rasladım şarkılar hoşuma giti soora 2ci videosunu indirdim inş 3 yüde cekersinis.. sonra arkadaş yenı album sitesini verdi uye oldum |
slm ben ferhat d.bakırlıyım seni hikayeni okudum ilginç bir hayat gibi görünüyor ama aslında normal bir hayat ben bu sitede format atmayı öğrenmek için girdim ve üye oldum güzel bilgiler var dikkatimi çekti eğer bana teknik srevis hakkında biraz yardımcı olursan sevinirim ok seni daha çok tanımak isterim tanışmamızın dileğiyle iyi geceler byssssssssssss |
HERKEZE SELAM MSXLABSA MESANGER ÇOKLU ORTAM AÇMAYI ARAKEN ARKADASIMIN TAVSİYESİYLE ÜYE OLDUM.ÇOK GÜZEL BİR SİTE İİYİ Kİ ÜYE OLMUŞUM TEŞEKKÜRLER. |
ben galahares. bu siteyi internette gezerken keşfettim.kendimi de kristof kolomb gibi hissettim.bu siteyi bulduğum için çok şanslıyım. |
Googl da bir konu ararken sizin bir topici gördüm beğendim ve üye oldum:) |
öncelikle ben tesekkur ederim böle bir site yaptiniz icin basarılarınız dewamını dilerim amacım yenı konular we arkadas edinmektir tekrar sagolun :) |
Alıntı:
saol hoş bulduk ıyı geceler daha onceden bu sıteyı bılıyor ve uyeydım tekrra geldım ok |
slm bende yeni katılanlar arasındayım burayı google den buldum |
arkadaşım önerdi ve çok beğendimm başarılardilerimm |
Çok güzel bi site...temasına bayıldım |
vallahi cok guzel bır sıte ben cok beyendım umarım herkez busideye gırmek ıster cunku cok guzel bır sıte slte sahıbınede t.ş.k ler cok guzel bır sıte umarım guzel gecınecegız rahatsızlık olmaz herkeze selamlar byyyyy(Y) |
Aranıza ''maRy_maRy" Adı İle Son Katılanlardan Biriyim... Şimdiden Hoşbulduk Diyorum... |
siteyi googledan tesadüfen buldum..şimdilik sadece aradığım şeyi aldım ve siteyi fazla incelemedim..bu şekilde bi çok foruma üyeyim ama bana bu şekilde sıcak bi hoşgeldin msjı gönderen ilk site bu..o yüzden şimdiden kanım ısındı..diğer yorum yapan arkadaşlar kadar memnun kalacağımdan ve bu sitenin favorilerimin başında yer alacağından eminim.. |
bir arkadasim önerdi..bir bakayim dedim..öylesine geldim.. aliskanlik yapiyor mu??merakliyimdir biraz.. ama giris cok etkileyiciydi.. |
Selam origami ararken sizi buldum ve de bir daha çikamadım çoş hoş bir site başarınızın devamını dileğile (F) |
selam ben kayseriden ömeryasım 20 ama ben bole güsel ve yavas :D bi site görmedim yinede aşık oldum sizlere bu sitenin uyapımında kimin emeği geçmiş ise hepsine ayrı ayrı tesekkürlerimi iletitirimmm :) |
Google da Batı Müziği ile ilgili bişiler ararken buldum bu siteyi..İlginç geldi..Aslında pek takılmam Böyle sitelere ama çekici geldi çok...Ve aranızdayım...Herkeze merhabalar...;) :) |
slm aslında bu ılk msj ım olmasına ragmen uzun zamndır gırıp cıkıyorum bu sıteye herzamanda bırseyler buluyorum gercektende kalıtelı bır sıte ıyıkı burdayım ıyıkı varsın msxlabs |
Google tesadüfü bana denk geldi ve bu siteye üye oldum daha üye olalı 15dk. oldum bakalım sonra bi yorum yaparım herhalde ;) |
selam herkese.... Ben MsxLabs la tesadüfen internette winks felan ararken googleden karşılaştım. Şimdiye dek fazla içerisinde dolaşmadım ama, baya bi teferruatlı gibi görünüyor. Umarım bunun üstesinden gelebilirim :P |
ben buraya ŞEHİTLER ANMASYONLARINI ARARKAN BULDUM VE ÜYE OLDUM |
ben googlede buldum burayı biras garip oldu ama bulmam buldum |
merhaba ben asımomoto ıstanbul dan asımomotonun anlamı japon tarhana çorbasıdır |
googlede müzik hakkında ödevim vardı onu arştırırken aradıgımı msxlabs da buldum ve üye oldum sitenin içerigi çok güzel |
merhaba arkadaşlar öncelik le forumu açtığınız için teşekür ederim. sitenizi çalınan msn imi geri almak için yaptığım araştırmalar sonucu buldum ama gördüğüm kadarıyla bu site benim gerçekten çoğu konuda işime yarayacak inş çok görüşürüz ..... |
MERHABA BEN ZEYNO36 ARANIZA YENİ KATILDIM VE BURAYI ÇOK SEVDİM İNŞ İYİ DOSTLUKLARIMIZ OLUR BEN EVLİ İKİ ÇOCUK ANNESİYİM 1 KIZIM 1 OĞLUM VAR BU ARADA PANİK ATAK HASTASIYIM BU SİTE BANA MORAL VERECEK GİBİ HRKESE ÇOK SLM LAR HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN |
sitede çok yeniyim ama gayet hos ve aynı zamanda etkileyici bir havası var. |
Görüntüsü her şeyi ve özellikle msxlabs ailesi çok iyi çok teşekkürler msxlabs sizi google dan buldum ne aratsam en başta çıkıyor hepte güzel konular hem seviyeli hem de güzel bir site şimdi iyiki üye oldum diyorum teşekkürler msxlabs ailesi.... |
MerHaßa Siteyi msn discovery yükLerkEn TeSadüFen ßulDum Yeni OLmama Ragmen SimdiDEn IsınDım Hos VE Çok GüzeL ßİR siTE ecz.Teknisyeniyim YASIM :20 Dogma BüYüme üskudar istanbuL kahverengi Gozlu esmer boy:1,81 kilom 65 |
Merhaba ben enriqe Ben bir bilişimciyim internette program ararken tesadüfen buldum ilk bir üyelik aldım çook girip çıkmadım sonra üyeliğim iptal olmuş şimdi yeni üyelik aldım ama artık sürekli giricem gerçekten dostça bir forum:) ;) |
google |
SELAMLAR BU GUZEL YAPIYI BIZLERLE PAYLASTIGINIZ ICIN TESEKURLER UMARIMKI ILERKI ZAMANLAR SIZLERLE GUZEL ZAMAN GECIRRECEGIME CAN GONULDEN INANIYORUM TESEKURLER :turkiye: :turkiyem: |
merhabalar arkadaslar ben sıteye yenı uye oldm ve burayı nasıl bulduguma gelırse her arama motorundan bsy aradıgımda cvp burda cıkıordu ondan dolayı ve cok ılgımı cektı gorunusu cok guzel ben forum manyagıyım ıns burdada ıyı vakıt gecırıcez... |
meraba arkadaşlar ben hatay dan ibrahim edebiyat öğretmeniyim aslen urfalıyım.bu foruma porttakal.com dan bir arkadaşın önerisyle geldim |
Goooglede MSN MEssenger'la ilgili SOnuçlara bakarken En baş Sırada Sİz vardınız Sizlereee Çoook Teşekkür Ederim Görüntüsü İçeriği HErşeyi ÇOk güzel TEKRAR Teşekkür Ederim....:D |
Merhaba Arkadaslar Adım Besim siteye uzun zamandır üyeyim ..... Ama bundan sonra daha aktif olmaya karar verdim..... Hadi akşama görüşürüz millet şimdi dershaneye gidiyorum |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık