![]() |
msxlabsin adresini yegenim verdi bir girdim ay ay ay girmez olsaydim :D girdigin zaman cikilmiyor bu ne be kardesim insan bu kadar guzel sitemi yapar ;) |
takildigim siteden ayrilma karari alinca arkadasim tavsiye etti msxlabsi ama site cok karisik gelmisti o zamanlar... |
walla arkadsımla msnde yazıydm ıfadelerı cok hosuma gıttı nerden dedım amerıkadan dedı yemedım tabı ...:) sonra sızın adresı verdı gırıdm baktım vay be dedım turkler bunuda basardı sıte guzel hoşbulduk efem...... |
bende googlede gezerken MsXlAbS I gördüm merak ettim ve girdim önümde mavi ışıktan çekilmiş bir kaç foto vardı ki bende mavi rengini çok severim hemen üye oldum. ve çok ta mem nunum biraz geciktim bunun gibi bir siteyi bulmakta ama olsun sonunda buldum ve hiç kaybetmek istemiyorum...(H)(H) |
daha önce yazdığımı hatırlayamıyorum olsun bir kez daha yazayım ben bir sözcük araştırıyordum msxlabs karşılaştım önce mavi karanlık resimler aklımı başımdan aldı :) aklım başıma gelince üye oldum derken arada bir gelmeye başladım sonumu tiryaki olarak görüyorum umarım bıktırmam sizi :) |
merhaba Ben aslında metal müzikleri araştırmaya başlarken buldum.Herşei de çok gsl açıklıolardı daha arayıpta bulamadım bir sürü şei burda kolaylıkla buldum ve bu siteden memnun kaldım daha yeniyim ama burda çok gsl zmn geçireceimdende eminim bu siteyi kuranlara tşk ediorum:) |
arkadaşlar merhaba siteyi tesadüfen gezerken gördüm vede üye oldum umrarım keyifli bir sitedir.hadi bana müsade keşvedelim bakalım ne var ne yokkk :) |
selamlar herkese kolay gelsin,googlede gothic resimler ararken burasını tıkladım ama resimleri bırak sitenin herşeyine hayran kaldım emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler artık vakit buldukça müdavimi olurum sitenin |
Merhaba arkadaşlar :) sitenin teması,tarzı muhteşem olmuş çok beğendim..Yapanların emeklerine sağlık..Aranıza geldiğim için mutluyum..Herkese iyi forumlar dilerim Ben bir sitede mavi karanlık isimli üyenin profilinden buldum siteyi... |
merhaba arkdaşalar, online msn ararken karşılaştım bu site ile bir göz atalım dedik sonra üye olduk inşallah iyi vakit geçiririz. :) |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık