MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

kacak_kız 22 Eylül 2007 16:36

bi rasTLantı sonucu buLdumm sıteyı guseL bır yer mıs hemn de uye oldum gusel bır yer ya :)

zdarkRAP 22 Eylül 2007 16:43

wallahi bende googleda gezerken buldum hiphop rap falan yazıodum bi baktım msxlabs :) we bibaktım site harika gerek tasarım olsun bilgiler olsun süper walla bu siteyi cok sewdim

sensiz_asla_07 22 Eylül 2007 17:10

öncelikle teşekürler bizleri aydınlatdığınğz ve her konuda yardımcı olduğunuz için sizi bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncede kayıt olmuşdum ama kapandı sebebini bilmiyorum sanırım süreli girmemiştim uzun bir süre zaman aşıma uğradı galiba neyse tşkler başarılarınız devamını dilerim iyi günler:)

xAlisanx 22 Eylül 2007 17:36

aslında başka bişe arıyodum aram sonucunda bura çıktı bende üye oldum ama şuan siteden bişe anlamadım

İsmim : Alisan
Ögrenim : Lise
Aklıma başka bişe gelmiyor geldikce sohbet ettiçce söleriz soranlara bu kadar yeterli bence ögrenmek isteyen sohbet edebilir benimle

berrakemal 22 Eylül 2007 17:50

ben geçen sene lglabs.org adresine üye olmuştum fakat unutmuştum aklıma geldiginde siteye gireyim dedim kendi kendime vegiremedigim için araştırmaya koyuldum ve *** a benzer sizi fark ettim ve sitenize girdim ve üye oldum *** üye adımla girmeyi denedim ve sitenize giremedim

NeutralizeR 22 Eylül 2007 17:52

Alıntı:

berrakemal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 717493)
ben geçen sene lglabs.org adresine üye olmuştum fakat unutmuştum aklıma geldiginde siteye gireyim dedim kendi kendime vegiremedigim için araştırmaya koyuldum ve *** a benzer sizi fark ettim ve sitenize girdim ve üye oldum *** üye adımla girmeyi denedim ve sitenize giremedim

Bahsettiğiniz site tamamen taklit; arayüzümüzü, grafiklerimizi, içeriğimizi ve hatta nick'lerimizi çalan bir siteydi. Bizi kızdırmak isteyen birkaç çocuğun oluşturmuş olduğu kısa soluklu bir küçük topluluk sitesiydi.

diclem 22 Eylül 2007 18:12

slm aslında bende bulmak ıcın bı caba harcamadım bı arkadasın odevı vardı bulalaım derken karsıma cıktı ordakı kızların korkunc seslerı ılgımı cektı ve ohsuma gıtı dogrusu cok super bı sıte neyse daha burdayız daha cok gorusecez ya gorusmek uzere

Dead Lady 22 Eylül 2007 18:18

Merhaba (=

Gothic ararken buldum siteyi tamamen tesadüf yani (=

Üye olalı yarım saat bile olmadığından siteyi tamamen çözemedm (=

Karanlığın mavi Yüzü kelimesi çok hoş (=

kısacası ben ;

Gizem Eylül
05,10,1989
ÇAlışıyorm

vs. vs. (=

dj_beyzacan 22 Eylül 2007 22:46

hımm... benimde bu siteyle tanışmam aslında amcam sayesinde oldu diyebilirim... kervanqran benim amcam :) ama çok güzel ve çok zevkli bir site burası burda gezinmekten çok zevk alıorum

cosalando 23 Eylül 2007 06:46

Mp3Gain edinmek istiyordum google da aradım çıkan sayfalardan tesadüfen sizi seçtim daha evvel de msn discovery için arama yaparken rastlamıştım bu siteye bilgisayardan fazla anlamadığım için elimin altında olmasında yarar gördüm... Benim hikayem de bu. Gain sağlıklı olarak çalışıyor ama AVG msndiscovery için izin vermiyor ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim.

Saat: 09:10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık