![]() |
ismim adem kayseri den aranıza katıldım sitenizle, msn block listesinin nasıl silineceğini bulabilmek için google aramasında tanıştım.siteniz güzel gezdikçe güzzelliğini göreceğimden eminim. teşekkürler. |
Ben buraya bir ablam sayesinde üye oldum.8 yaşındayım.burdaki resimleri çok beğendim.çok güzeller. |
[ merhaba ben evreem msxlabs la tesadüfen tanıştım güzel bir site kurallarını ve siteyi çok beğendim diğer arkadaşlarlada tanışmak isterim teşekkür ederim herzaman girmeye çalışacağım tanıştığıma memnun oldum |
ben cvxb bır sabah msnmı açmak ıstedım ancak msnmesenger ı açamadım bırüst versıyonu (8,0-8.1) yuklemem gerekıyordu bende 7.5 ı bırakmak ıstemedım ararken msx le tanıştım ve çok memnun kaldım tek kelıme ıle harıka |
walla denk geldi inş pişman olmam (sw)(sw) |
ben daha birşey anlayamadım ama güzel güzel...:):inlove::turkiyem: |
bana arkadaşım tavsiye etti onun için üye oldum. biri bana imza oluşturma konusunda yardımcı olabilirmi acaba çok karışık geldi bana yav deniyom deniyom olmuyo resim koymak istiyom oraya bide :( |
burası gercekten güzel bir yermıs :):) |
Ben ne için üye oldum hatırlamıyorum ama cok güzel bi site paylasımlardan sohbetlere kadar ... |
Alıntı:
imza için bu linki tıklıyarak >> https://www.msxlabs.org/forum/flash-video-dunyasi/4545-flash-imza-istekleri.html isteğini yazarsan arkadaşlar sana yardımcı olcaklardır.. : ) |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık