![]() |
Öncelikle şimdiye kadar gördüğüm en gelişmiş forum sitesine geldiğimi gördüm. Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. Dinlerken hüzünlendiğim bir şarkı var. Eminim herkes dinlemiştir. Sandy posey-All hung up in your green eyes. İşte bir gün bu şarkının sözlerini bulmak için nette gezinirken karşılaştım. Bir şeyler bulmak ümidiyle üye oldum. Benim tanışmam böyle oldu. Boğaziçi ile ilgili bir projede çalışıyorum. Zaman buldukça nete giriyorum. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. |
selamlar ben ersin istanbul da oturuyorum afyonluyum sıtenızı google aramasından buldum ve cok begenıp uye oldu iyi forumlar.. |
siteniz gerçekten çok güzel emekleriniz iiçin çok teşekkür ederiz |
İnsanın Başına Ne Gelirse Meraktan Derlerya Benimkiside Öle Oldu;) |
merhaba ben hüseyin öğrenciyim boğaziçi üniversitesinde...sitenizi google bana lazım olan bir programı aradığımda gördüm ve o programa ulaşmak için kayıt olmam gerekliydi kayıt oldum,şimdilik güzel gibi siteniz....en azından işime yaradı umarım başka insanlarında işine yarar arkadaşlarıma önereceğim... |
Herkese slmlar. Ben de bu siteyı huseyın arkadasım gıbı bır program ararken buldum. Aslında daha önce abimde kullanmıstı ve cok faydalı bır site oldugunu soylemıstı. Bnde önüme cıkan bu fırsatta kaydoldum. Sitede emeği geçn herkesden Allah razı olsn. hepinize teşekkür ederm. |
Ben internette bişe arıyodum.Burada buldum.Geçenlerdede aklıma geldi.MsxLabs güzeldi diye.Bugünde aktifleştim , inşallah devam eder :) |
Damdan Duserken Tanıstım :D |
sizleri nette sorf yaparken tanıdım çök sevdim çök muhteşem bir site çök teşekkurler:kiss::bow::rose::broken: |
SİTENİN İNANILMAZ GÜZELLİKTEKİ GRAFİKLERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ VE ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM. |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık