![]() |
Alıntı:
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
güzel program fakat yardım lazım bi bakarsanız sevinirim oturum açtım fakat gene de böle bi hata var :S http://img489.imageshack.us/img489/1681/zaferuv5.jpg |
Alıntı:
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. |
usta slm elinize sağlık discovery ilk indirdiğimde çalşıyodu imitate falan sorun yoktu ama şimdi çalışmıyor dediğiniz yere baktım kutucuğun içi boş bağlantı bilgisinde sorun nerdedir sizce teşk ederim kolay gelsin |
Bendeki sorun bi turlu kaybolmuyor. Yukleme tamamlaniyor ayarlari bile gerceklestirebiliyorum fakat her hangi bi yere tikladigimda (Avatar Resimleri / Kisiler) bana bi uyari veriyor; Oturum açmis degilsiniz, once oturum acmalisiniz. Halbuki hem oturum acik hemde online konumundayim. Yardimci olurmusunuz? Tesekkür ederim... |
Alıntı:
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
ya ben bunu indirdim ama bu messengerımı actım bunda hıcbıseye girmeiorum oturum acmanız gerek dıyıp duruyo bırı yardım ederse cok memnnun olurum |
Alıntı:
"C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin. daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DİSCOVERYİ YENİDEN KURMAYI DENEYİNİZ.... |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık