![]() |
evet *-) soğuk bişeyLer oLsada içsem diyosn :P |
hayır burası yeterince soğuk :D sen bir kahveye hayır demezsin:) |
Hayır yağmurda yürümeyi severmisin? |
evet severim :D su kayağı yapmayı sever misin ? |
Evet bayılırım karda kelebek yapmayı denedinmi? |
Hayır Kardan adam yapmayı denedin mi? |
hayır kar görmedim:D alttaki acıktınmı? |
Evet! Alttaki canın sıkılıyor mu? |
evet.. alttaki yalnız başına yürümek istermiydin tabi havanın serin olması şartıyla? |
You neveeer walk alone :D kımse olmazsa cevremde de ısterım ama dolu bı yerde tek basıma yurumek ıstemem :D alttakı uyumadan önce sürekli biseyler hayal edıyomusun |
Evet!!! Alttaki yağmurda ıslanmak ister miydin? |
evet severm cok alttaki fenerbahcelımısın? :D |
Evet ama tutmuyorum. (: Alttaki fanatik misin? |
aşırı fanatık degılım ama fanatık denebılır :D evet yani :P alttaki satranc blıomsn |
biliyommm alttaki kahraman olmak istermiydin? |
kımın nerenın ne şekılde olduguna baglı olmakla beraber ewet :D alttakı uyuyup 100 yıl uyanmamak ıstermydn :D:D |
EVETT alttaki tenis oynamak ister miydin |
eveet :D cok severım :D alttaki sen istermydn? |
yokk cok yorulurum.. alttaki canın yanana kadar dayak yemek istermiydin? |
bole manyakca bişeyi niye istiym ki :D:D cok dusunuyomusun bole şeylerı alttakı :D:D |
valla bende biraz var galiba yani manyaklık:D alttaki bagıra bagıra sarkı sölemek istermiydin? |
evet sesim igrenc olsada bazen iyi oluyor eglenmek icin :D:D insan icinde sarkı soylersen utanırmsn sende:D |
evet.. alttaki hoplaya zıplaya yürürmüsün bazen.. |
yok daha okadar kopmadım :D:D kaldırım taşlarındakı çizgilere basmadan yurumeye calısırmısın :D:D |
Ayy evet hastalık gibi bişey yaa bazen cok takıyom:D alttaki acılı bişey yediğinde azın yandiğinda inadına yemeye devam edermisin? |
ewettt cok sewerım o acıyı :D:D alttaki gözune bişey kactıgında inatla gozunu cıkartır gıbı kasırmısın :D |
kaşımazsan cıkmazki ama.. alttaki boğazına bişey kactığında sırtına vurulmasına sinir olurmusun? |
nefret ederiim :D sanane kardesım bırak belkı bogulmak ıstıyorum ama dimi :D:D:D bişeye alerjin olurda böle 3 4 kere üst üste hapsurunca noluyo yeter gibi tepkıler almaktan nefret edermısın :D |
evet üstelik alerjimde var sık sık geliyo bu durum başıma:D buarada sana katılıyorum belki ölmek istiyorum ayrıca ölmesemde vura vura öldürecekler:D alttaki sabah uyandırdıklarında saate bi saatte kendilerinden ekleyip seni korkutarak kaldırırlarmı? |
hayır sanırım anlamadım nededıgını :D o dedıgınden sana yapıyolarmı :D |
:bilmem: Alttaki piyano çalmak ister miydin? |
evet piyanıst filmi var bilir herkes o filmi izleyipte piyano calmak ıstemeyen sayılı kişi wardır bence :D sen istermydn |
evet sadece onu çalmak istedim yaa çok pis dayak yedin mi ? :D |
hayır hiç yemedım kısmet olmadı :D ama yemeliyim bence baska turlu kotu oluyor :D:D hic bateri caldınmı:D |
hayır hiç dere deniz felan böle kıyafetlerinle düştün mü,?:D |
yok atladım bi kere ama :D arkadslarla :D hiç hatırlamak ıstemıyorm o gunu pls kapayalm konuyu :D:D:D sen yaptınmı öle bişey:D |
bilerek deil beee :D düştün mü diorum :D eeed maalesef düştüm çok soğuktu terliğim kaçmıştı yakalamk için :D:Dyani terliğin peişne atlamadım uzanıp alırım dedim olmadı veee düştüm:D yolda yürürrken tek başına kahkaha attın mı? herkes sana bakıyo? |
yok öle düsmedm :D valla ben sureklı sırıtan bı insan oldgm icin :D bilemicem :D atmısımdır kesin ama durduk yere degildir :D hıc yolda yururken onundekı agacı diregi vs. görmeyip çarptın mı :D |
ıııı direk wardıı arkla kouşuyodum gümmm bi kaç kere oldu hatta bi kere arkın ewinden buz aldık kafam şişti:D herkesin içinde ağladın mı? |
6.sınıftan beri aglamadım :D yanı hayır :D buyuk bı kavgaya karıstın mı :D |
büyük derken :D polis felan yok ewladım o kadr deil. kolunu bacağını kırdın mı? |
yok çok sükür daha kırıgım çıkıgım yok :D polıs felan degıl yahu 2 dk da naptın :D okulda ewde işte mahallede:D:D hiç 3 gun uyumadan durdun mu :D |
üç gün yok bi gün olmuştur mesela dün uykum kaçtı :D sewmem zaten uyku sen 3 gün oldu galiba? |
he ya oyun icin bide yanarım yanarım ona yanarım:D ole knight fln degil yanlıs olmasın :D bende sevmem uyumayı :D cok gülmem rahatsız mı edıo :P |
hayır unutmak koLaymı ki ? |
Hayır Oyun oynayalım mı? |
oynuyoruz zaten :D nası bı oyun bakmıstın :D |
oyun bakmamıştım :D tırnaklarında oje warmı :D |
hayır canın sıkıLıo mu ? |
ewet tercih napçam bilmiyom off hatırlattın :D gülmeyi sewr msisn? |
| Saat: 17:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık