MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

Rower 5 Şubat 2009 23:46

iyi geceler günlük iyimisin ben montana max sanırım hatırlamışındır hoş hatırlamasanda çokta fifi :D neyse şaka yaptım günlük alınma hemen bu gün diğer günlerden farklıydı mutluydum hem çok yorgun ama uykusuz bir günde mutlu olmakta güzel bisey esneye esneye mutluluğu yasadım sonuçta bu mutlu günümde sona ermiş bulunmakta üstelik havada soğudu duygusal bir mesaj yok günlük sadece üsüyorum neyse bu gününde özetini sana sundum mutlu olmuşsundur umarım madem günlüksün bi işe yara yarın öbür gün bu yazdıklarımı bulamassam sorumlusu sensin ona göre kendine çok iyi bak yepiyeni bir gümde buluşmak dileğiyle iyi geceler bana

Nisyan-ı Bâtın 6 Şubat 2009 17:18

Merhaba Günlük, ne kadar oldu biz görüşmeyeli, değişen birşey yok, hep aynı nakarat... Akşam oluyor... iyi akşamlar günlük.

BiRuMuT 10 Şubat 2009 05:24

oofff günlük gün ağarmak üzere ben daha uyuyacam ama uyuyamıyorum :faint:

CelestialBody 19 Şubat 2009 21:19

Günlük günlük olalı bu kadar günlüğü bir arada görmemiştir :) Şanslısın günlük !.

Rower 19 Şubat 2009 22:55

yarın tatil günlüüük :)

CelestialBody 27 Şubat 2009 18:24

Yorgunum günlük,çamurdan ve çamurdan insanlardan dolayı yorgunum.

Daisy-BT 27 Şubat 2009 19:52

Çikolatacı Günlük..
Eski dostların, yenileri bulunca seni unutmuş görünüyor..
Bir zamanlar aşklarını seninle paylaşanlar, yaktıkları kalpleri unuttukları gibi seni de unutmuşlar..
Ben kimseyi unutmadım..Seni de..
Bugün bir Milkam var paylaşacağım seninle..
Bir de yaralı ve yanmış yüreğim..
Çikolatanın yenisini alırım..
Ya kalbimin..
Elbet bir çaresi vardır..

RuffRyders 27 Şubat 2009 20:45

Bu İngilizce dersleri beni öldürcek... :poke: 10 senedir aynı hikaye :D

Ama bugün dersi ben anlattım... :noangel:

Misafir 28 Şubat 2009 18:19

:uf: Bi gün daha geçiyo işte... Öylesine...

Bugün deneme olduk dersanede:D güzeldi bayağı bi :moo: İnşallah böyle devam eder..

Bakalım yeni gelecek gün neler getirecek bana:)))

Daha az uğruyorum buralara Böyle gerekiyo

Her neyse görüşmek dileğiyle:moo:

Kendine dikkat et haa günlük:P:P

Hoşçakal..

Senin İçin YaşıyoRum..

:uf:

Misafir 1 Mart 2009 23:26

Güle oynaya yazmak vardıda;izin yok
Cenazeydi ağlayanlardı sızlayanlardı derken mahvolmuşum bitmişim meğer..Küçücük tabuta sarılmak zor geldi..Teselli vermeside..Ne söylenebilirki " Başımız Saolsun " ...

( sızım var:kanar.)

Daisy-BT 2 Mart 2009 00:55

Alıntı:

aRinna adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1328524)
Güle oynaya yazmak vardıda;izin yok

Alıntı:

aRinna adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1328524)
Cenazeydi ağlayanlardı sızlayanlardı derken mahvolmuşum bitmişim meğer..Küçücük tabuta sarılmak zor geldi..Teselli vermeside..Ne söylenebilirki " Başımız Saolsun " ...

( sızım var:kanar.)

Ben bunu yaşadım birkaç kez..Kollarımda yitti gittiler...
Bizim kaderimiz..di..Olmamalıydı..

Hala desinler..
"Hastalıklıları istemeyiz" diye..
Bunu diyenlerin kendileri hastalıklıdır..
Günlük.. İçim çook dolu çok....

Nisyan-ı Bâtın 2 Mart 2009 19:25

Herşeyin yolunda olması ne kadar iyi... Hep böyle kalsa... :) Ne ise sonuçta kendimi çok iyi hissediyorum.. önemli olan bu... arada sinekler vızıldıyor günlükçüm ama rahatsız edecek kadar cürümleri yok ;):) görüşrüz günlük :wave:

RuffRyders 3 Mart 2009 01:47

Bugün benim için çok yıpratıcıydı çok yoruldum... Dersler çok ağır geçti... Eve gelene kadar canım çıktı kapıdan zor attım kendimi içeri... Neyse ya amma şikayet ettim halimize şükür yinede.

Günün sözü benim için "İyilik yap denize at..." (A)

BiRuMuT 3 Mart 2009 05:50

İçimden öyle bir çığlık atmak geliyorki son ses...sanki rahatlayacakmışım gibi geliyor.... kötü olan ne varsa hepsi biticekmiş gibi...birazdan gün doğacak yeni umutları kucaklayıp gökyüzünde yükselecek aydınlık... inanıyorumki bugün benim içinde bir umut kucakladı yeni gün....

ahmed 3 Mart 2009 23:06

Seven sevdiğini bulur diyorlar; günlük?

MesirKentli 4 Mart 2009 19:05

Günlük çıkmaz sokakta manevra yapamıyorum :(

Misafir 5 Mart 2009 18:48

Çok çok neşeliyim ki:cl: Allah bozmasın:moo:

Sınav sonuçları açıklandı:D 1. olmuşum:shy2: Çok mutlu oldum:moo:

Ama beni en mutlu eden en önemli şey hayatımda taa içten ''Aşkımm'' diyebileceğim O'nun

olması..

Mutluluk kaynağım benim ruh eşim..:tender:

Ruhumun diğer yarısı.. Özlemle beklediğim..:uf:

Her geçen gün gece.. Daha çok artıyor özlemim..:shy2:

Ama O'nu özlemek bile çok güzel:inlove:

Benliğimin tek sahibi....

Herşeyim....

Kalp Atışım....

:inlove:

Sana Aşığım...:kiss2: (Az kaldı..)

Nisyan-ı Bâtın 5 Mart 2009 18:59

Bilardo toplarını düşün günlük herşeyin başında nasıl da bir arada yerlerini alıyorlar... Sonra ufak bir dokunuşta bütünlükten eser kalmıyor, her biri ayrı yere dağılıyorlar...
Yani diyorum ki bu kadar kolaymı bütünü ayırıp ayrı parçalar olabilmek...
Ya da belki bütünlük sadece görünüşteydi...

...
En iyisi zaman...
Su akar, yatağını bulur...

Misafir 5 Mart 2009 19:03

Sevgili günlük yeter artık !! Ben aşık olmak istiyorum...

Daisy-BT 5 Mart 2009 21:48

Günlük..Sırrım var..
Ben..Yeniden.. :)

BiRuMuT 8 Mart 2009 21:45

Ne kadar şanslı bir insanım ben :wiggle:üç güzel süprizi bir arada yaşattı bana bugün (A)
şşşş günlük :shy:ben onu :shy2:çok seviyorum :inlove:

fadedliver 8 Mart 2009 21:59

Ne zaman bu bekleyiş sona erecek :uf:

Nisyan-ı Bâtın 8 Mart 2009 22:02

Alıntı:

fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1336097)
Ne zaman bu bekleyiş sona erecek :uf:

Belki de beklememeyi tercih edip adım atıncaya dek...

Daisy-BT 10 Mart 2009 19:28

Alıntı:

Nisyan-ı Bâtın adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1336099)
Belki de beklememeyi tercih edip adım atıncaya dek...

Yoo, Günlük..Nisyan adım madım atamaz, çünkü her adımında ne kadar iz kaldığını birkaç saat süren bir uğraşla ölçüp biçmekten adım sayısı çok az kalıyor, bu gidişle kaplumbağa tavşanı da tazıyı da geçer diyorum ama anlamıyor..
Ben mi neredeydim Günlük..Bunu soran çok sevenim varmış..Teşekkürler..İyi ki varmışlar..

MeLL 10 Mart 2009 21:56

Sevgili günlük uzun zamandır yazmıyorum ama, şuan içimden sadece yorgun olduğumu yazmak geliyor...

Sonra görüşürüz inşaAllah.

fadedliver 15 Mart 2009 23:45

Offf sıkıldım ben gitmek istiyorum artık :hih!: tatil istiyorum Somali'ye gidicem :moo:

Daisy-BT 15 Mart 2009 23:49

Sana bir dolu çikolata bırakırsam, gitmeme izin verir misin, hatta gitmemi sağlar mısın Günlük..
Gitme zamanı yaklaştı, belki de geldi..

Sevilmediğin, istenmediğin , ititlip kakıldığın yerde..ne kadar..nereye kadar.. neden durursun ki Günlük ...?

Misafir 19 Mart 2009 23:04

Bugün..Diğer hiçbir güne benzemiyordu..

Çünkü eksildim..

Hoşçakal günlüğüm

Kendine iyi bak...

Daisy-BT 19 Mart 2009 23:08

Bir eksik var Günlük..
Çikolataların hepsini ben yedim..
Bir boşluk var..

karayel 19 Mart 2009 23:19

O gözlerime baktiginda
Hiç gördün mü nefretimi
Seni seviyorken düsman ettin
Kendine yandin aldandin
Beni de yaktin

Handem_ 20 Mart 2009 00:12

Başkasının günlüğünü okumak çok heyecanlı:P
Hiç üşenmiycem bu 269 sayfanı okuycam şimdi günlükk:hug:

RuffRyders 20 Mart 2009 12:46

Güzel bir gün umarım öyle de devam eder... :tender:

Misafir 20 Mart 2009 12:48

Bugün dünden hiç eser yok:shy2: Herşeyim ruhumun diğer yarısı:tender: Ben O'nu çok seviyorum ki:kiss2:

Çok güzel bir gün umarım öyle de devam eder:tender:

The Unique 20 Mart 2009 12:52

Yine bi cuma ve yine ben arada unutuyorum seni günlük :D neyse bugünde her zamanki gibi 1 gün :) İş bitmez :moo: vakit kaybetmeyeyim :uf:

Misafir 22 Mart 2009 16:55

:moo: Günlük'm:hih2: Hep biz sana yazıcaz:hih!: Arada bir de sen bize yazsan olmaz dimi:P

Bugünlerde çok değişik şeyler yaşıyorum:moo: Hayatımı doğrudan etkileyecek bi karar aldık Aşkımla:inlove: Bu karar bir yandan heyecanlandırıyor:inlove: bir yandan da hüzünlendiriyor:moo: Ama iyi günlerin çok çok yakında olduğunu bilmek hüznümü alıp götürüveriyo:shy2:Offf offff be günlüğüm:D dertlendim bak yine:uf:Artık birşeyler bir an önce olsun istiyorum..Beklemek yoruyor insanı:S Sınavlara da az kaldı ama...:D Hayırlısı olsun her şeyin.. Bakalım gelecek bize ne getirecek.Sabırsızlıkla bekliyorum...

Seni Seviyorum BiRtanem:kiss2:

Nisyan-ı Bâtın 22 Mart 2009 17:12

Balık tutmaya gitmediysem, pazar günlerini sevmiyorum günlük :hih2:

adsız 22 Mart 2009 17:44

slm günlük bugün üye oldum siteyide çok beğendim emeği geçen herkese teşekkürler :)

Misafir 23 Mart 2009 16:22

Günlüğüm:kiss2: Merhaba... Yine ben geldim:smiley9: Bugün coğrafya sınavımız vardı okulda:D Tam anlamıyla mükemmeldi:cl:Güzel bi not bekliyorum:hih2:Bugün uyandığım andan itibaren günümün güzel geçeceğini düşündüm ki öylede oldu ufak tefek pürüzler dışında:)) Günlüğüm:poke: devamsızlık yapanlar geri kalıyormuş:poke:Millet de rakip eksiltiyormuş duydun mu?:D Yazıkkk:uf: Bizden ne kadar korkuyorlar görüyorsun dimi günlük:P Oysa ben onları rakip görmüyorum:)) Tek rakibim var kendim:uf: İnsanın tek amacı da bu değil mi zaten kendini yenebilmek...:)Maskeler düşüyor teker teker...İç yüzleri dışlarına vurdu insanların...Dıştan göründükleri kadar masum değillermiş meğer:bilmem: Son bi kaç ay kaldı. Artık bu iş fazlasıyla canımı sıkmaya başladı.Madem bu kadar vahşileşti insanlar..Ben de bütün iyi niyetimi bir kenara bırakıp kılıçlarımı kuşanmalıyım dimi ama..Bundan sonra yapacağım her şey; hayallerim,umutlarım,kutsal saydıklarım ve onurum için...

Bu bir yarış sonuçta hak veriyorum herkese:) oyunu kuralına göre oynamalı artık..

Ne diyelim günlük:poke:

Umarım herkes ama herkes emeğinin karşılığını alır kii
.. İyi olan kazansın..

:tender:

BiRuMuT 24 Mart 2009 21:58

İnsanın kendinle barışık olması ne kadar güzel birşey :smiley9: kahretsin çok seviyorum kendimi günlük :tender::rose:

Daisy-BT 24 Mart 2009 22:38

Konu kapandı artık günlük, sonsuza kadar kapandı..
Bir daha yaşam varsa da olmayacak kadar kapandı..

Galiba..

Çikolatacıya abone yaptım seni, artık çok sık uğramayacağım..

Yeni bir.....kadar...

RuffRyders 25 Mart 2009 01:32

Bugün ileride hayatıma zarar vericek bişeyi son kez yaptım... Ve ailem ve kendim için artık o olmacak. Bu gece yine soğuk yatağımda huzur dolu uyucam... :moo:

adsız 25 Mart 2009 23:33

slm günlükçüm bugün benm doğum günüm güzel başladı kötü bitti günüm bi hüzün çöktü büyüyor olmanın kompleksine girdim :s

Misafir 1 Nisan 2009 16:23

Selam günlük:poke:

Direk konuya giricem:rofl: Uzatmanın alemi yok:P Para biriktiriyorum günlük:shy2: Küresel mali kriz var biliyosun:hih2: ( Her ne kadar teğet geçtiği söylense de:moo: )Babamların kriterleri IMF'nkilerden bile daha sert:faint: Ama napalım:DKatlanıcaz bi kaç ay daha:hih!: Sonra ver elini :inlove: Bugün okul çok renksizdi. Sürekli test çözdüm neredeyse:D Herkes içine çekildi:moo: Havalar ısındı günler uzadı insanın çalışası da gelmiyo:D Ama bu benim için geçerli değil:naughty: Her türlü iklim şartında ders yapabilirim evel Allah:P:P İşte böyle günlük:uf: Bi öğrenci ne yaşayabilir ki 24 saat içinde:D Şimdilik gidiyorum. Sonra bi ara uğrarım yine:moo: Bi yere kaybolma tamam mı ? :poke: :P

Görüşürüz Günlüğüm:kiss2:

:wave:

Daisy-BT 1 Nisan 2009 17:21

Dile benden ne dilersen Günlük..

Hayatımda bir sürü olumsuzluk var, anladım ki onlar hep var olacak, çocukluğumuzdaki pembe dünya yokmuş, ya da çocukluğumuzda kalmış..
İşim var, sağlığım eh işte, mutluluk için elimden geleni yapıyorum.. Ailem var ve birbirimize sımsıkı bağlıyız..
Galiba şükredip, olumsuzluklara karşı mücadele edip yaşamı gittiği yere kadar yaşamalıyım..
Ne dersin ?

Benden istediğin birşey yok biliyorum, olsa da söyleyemezsin ki..
Fazla mı gerçekçi olmuşum..

Misafir 3 Nisan 2009 20:47

Merhaba günlüğüm:kiss:

Seni de güzin ablaymışsın gibi kullanıyoruz:D Kusurumuza bakma tamam mı:moo:

İnsanların derdi bitmiyo napcen:hih2: Sen rahatsın tabi ne dert var ne tasa:P

Bugünkü konumuza giriş yapalım.(A)

Bugün çok güzeldi günlüğüm:tender: Hakkaten güzeldi.Diğer günlerden pek bi farkı yoktu aslında. Ama ne biliyim ben bugün çok pozitiftim galiba:smiley9: Bugün son derste aşı olduk:D Ayılanlar bayılanlar neye uğradığımı şaşırdım ortamı görünce:rofl: Aşıdan korkmadığım için liste sıramı değiştirip ilk önce ben yaptırdım:D 2 doz birden yaptılar 2 koluma:hih!: Ama tek korktuğum şey başıma geldi:S Sağ kolum şişti:S Geçer heralde böyle kalacak hali yok ya:P Ağrıyo falan ama olsun. Her şey sağlık için:uf:

İşte böyle günlüğüm:) Sonra görüşmek dileğiyle:moo:

Ben kaçar:hih2:

Hoşçakal:kiss::wave:

(Arada bi cevap versen
olmuyo dimi:hih!:
Böyle
kendi kendime konuşuyomuşum gibi oluyo:hih2:)

MesirKentli 5 Nisan 2009 18:49

Beynimi sömüren lanet düşünceler beni çok yoruyor Günlük...

gurbaa prenses 7 Nisan 2009 01:04

merhaba günlük,
hiç anlayamadım onu vede bu gidişle hiç anlayamayacam galiba.neden bu kadar karamsar?neden bu kadar umudunu yitirmiş?neden hayatı kendine bu kadar zindan etmiş?hiç anlayamıyorum:(
birde kalkmış bana pollyannacılık oynuyorsun,diyor.:(
moralim çok bozuk günlük
o umudunu yitirmişken değil başkalarına ewwela kendine verecek bi sevgisi yok.kendini sewneyi bi öğrense herşey yoluna girecek.ama o böyle mutlu...::(

gurbaa prenses 8 Nisan 2009 00:14

merhaba günlüğüm ,yine ben geldim:)
çok şükür fotoğraf makinem düzeldi, geldi servisten.çok sevindirik oldum:D
dün gece çok karışık bi geceydi.içimde kalan,dile getiremediğim herşeyi söyledim.
bazen gözyaşı oldu aktı gözlerimden,
bazen tebessüm oldu yerleşti dudaklarıma.
ama rahatladım günlüğüm,içimde ne varsa döküverdim ortaya:)
iyikide yaptım.
onu utandırmayı istemezdim ,ama artık bazı şeylerden utanması lazımdı.
sıkıntılı günler geçiriyorum günlüğüm:(
bi o yana bi bu yana sallanan sandal gibiyim
ne yaptığımı bilmiyorum.
öylesine yaşıyorum...

gurbaa prenses 9 Nisan 2009 00:33

Sevgili Günlük,Başım ağrıyor...Akşam yemeğe çıktık ama hiç tadım tuzum yoktu.Yemeğin yarısı tabakta kaldı.Aslında kalacaktıııııı...Ama sağolsun Dönis'im bırakmadı.Oburis benimkileri de yedi...Tontonum benimmm...Çok özlemişim mikrobuuu...

Misafir 9 Nisan 2009 19:54

"Çok zor günler geçirdim vaktiyle" diyor ya hani..Öyle gibiydim sanki bugün..Klasik boğucu test kapışmaları,beynimi kemiren sorularımı çözmekle bitirmek üzereyim günümü..Kendime gelişlerimi mahalleme arkamı dönüp yürümekte buldum.Sırtıma vuran esen rüzgar,gözümden inen iki damlayla kendime getirdi beni..Baktım olmuyor,çikolatalarda aradım mutluluğu.Gittim en sevdiğimden aldım birtane :) keyifle yedim..işe yarıyor sanki hı ? yada öyle olmasını istediğimden,daha iyiyim..
Haftaya bitiyor sınavlar,rapor alma vaktide geliyor..Ne kaldı ki şunun şurasında bi merdiven daha çıkmaya..14 Haziran.8 Ağustos.Şaka gibi..
Klasik iç çekişmeleriyle devam edicem ben günlüküm..Gömülüyorum yine odama..iyi kal olurmu ? Görüşelim..

Saat: 08:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık