![]() |
SLM BEN MEHMET DJSESSİZ GECEYLE ARKADAŞIZ BANA SİTENİZİ TAVSİYE ETİĞİ İÇİN ÜYE OLDUM VE BİLGİLEN DİR DİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR Ü Bİ BORÇ BİLİRİM SAYGILARIM LA |
Rastgele işte ben hareketli resimleri araştırırken googledan burası çıktı bende önce winksinstaller ı yükledim sonra da hareketli resm için sürekli girme başladım we üye olmaya karar werdim we de oldum ni ha ha:tender: http://www.chromasia.com/images/yes_im_cute_b.jpg |
bende web tasarımı ile ilgilendiğim için ararken buldum teşk |
Tesadüf eseri buldum bir cok siteleren cok güzel hatta en iyisi diyebillirim.Tek kelime ile harika. Güzel paylasimlar dilegimle. |
anime resimler sayesinde:D |
uzun zamandır takip ettiğim benim favori sitelerimden biridir bi yazıları resimleri olanüstü kaliteli geldi bana hep nasip bu gün kayıt olmakmış:D hoşgelmişimidr umarım:D |
Ben Kadir, msxlabs i ben Tamamen tesadüf üzer buldum. Msn icin etkinlik ararken buraya carptim. Formu biraz Taradim, ve Resim lere rasladim. Dogruyu söylemek gerekirse ilk Forum msxlabs. Burda bi aile ortami hisetim bi gruplasma nebilim .... derken üye oldum ben neden girmiyeyim bu aileye söylermisin saygilarimla Kadir BEY |
aslında ben değil MsX beni buldu bulunduğuma da çok ama çok memnunum. Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum......... |
ben ersin şimdi üye oldum, kız arkadaşım üye buraya onun sayesinde üye oldum |
slm ben nıket aranıza yenı katıldım bıraz gozgezdırdım gusel bı sıte gorusmek uzere... |
Merhaba kürşat ben Öncelikle kutlarım güzel hazırlanmış bir site büyğk emek harcandığı çok açık. siteyi tanımam tamamen tesadüf google de başka birsey ararken çıktı karşıma ve çok değişik buldum incelerken üye olmaktan kendimi alamadım gercekten çok hoş. Emek sarfeden ve ilgili tüm arkadaşlara teşekkürler:) |
merhabalar öncelikle tebrikler mükemmel bir site yapmışsınız sitenizi msn discovery programını ararken buldum ve çok beyendim ilerleyen günlerde bende paylaşım içinde olma temellisiyle iyi çalışmalar ve bol neşeli günler |
merhaba arkadaşlar!Birisi beni çok sinirlendirmişti bende msn nini hek etmekten başka çare olmadığını düşünüyordum ve öle yapmayada karar vermiştim.hek programlarının bulunduğu siteleri araştırmaya başladım ve bi baktım ki bu sitedeyim hakkatende her yönüyle çok beyendim çok hoş ce güzel bir site.hek işinden aslında anlamam hek programlarını bulup burada paylaşa bileceğimide sanmıyom çünki bilmediğim bir iş.ama başka başka paylaşımlarımız olur inşaallah.güzel günler geçirmek dileyiyle.hepinize merhaba. |
Alıntı:
:rose: |
bu güzel site arkadaslarina selam lar sevgiler tesadüfen buldum sizi önce biraz bakindim tam aradigim bir site cok güzel hazirlanmis cok ta icerigi var bu siteyi hazirlayan tüm emegi gecen arkadaslara sonsuz tesekürler |
valla %100 şansa buldum ama tebrik ederim güzel bi site... |
işte geldim burdayım MERHABA lar,siteniz muhtesem GOOGLE den Windows Live Spaces ararken buldum teseduf eseri iyiki karsılasmısım super valla ılk gırdıgımde sesler bıraz benı urkuttu ama harıka olmus;)sıksık aranızda goruceksınız hatta sızı bıktırabılırım bıle:D adım: caqır fanatik BEŞİKTAŞ lıyım yeter heralde bukadar sızlerı fazla sıkmıyım:P |
Herkese Merhaba, Adım Engin. Sitenizi messenger discovery programını ararken buldum. Yalnız girişteki ses mükemmel :D |
Merhaba ben Murat Buraya takılan bir arkadaşım aracılığla buldum.Çok hoşuma gitti.İnternet üzerinde böyle güzel bir site asla bulunamaz.Efektler ve sesleri,renkleri ve herşeyiyle çok güzel.Bağımlı oldum artık.Mükemmel bir site.Bu siteyi kuran ve hazırlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını dilerim. |
herkeze selam ben rap dinlerken baktim altta msxlabs org diye bisey yaziyo dedim isin kaynagina inmek lazim ve hemen tikladim . Sizlerle tanismak beni de cok mutlu eder. |
merhaba arkadaşlar ben bir site aracıyla sizler katıldım benimkisi tesaduf yada isteyerek oldu ama güzel oldu sizlerle olmak zevkli olacak sizlere destek olmak her zaman yanınızda olmak bilgileri paylaşmak paylaştıkça büyümek için...... |
msnplus kullanıorum onun özelliklerinde türkçeleştirmenin buraya ait oldugunu gördüm we bakmak istedim sora ztn cıkamadım bi daha |
space ime yenilikler ararken google den karsima cikti bayagi hos krall a aynen katiliyorum yeniyim bakacammmmm |
Msn ile ilgili bir yama ararken buraya rst geldim. İlk başta pek umursamadım daha sonra buraya kayıt olmaya karar verdim. Umarım bu foruma kayıt olmakla beraber sizlerle az da olsa birşeyler paylaşabilmişimdir. |
herkese merhaba inan nasıl buldugumu hatırlamıyorum internette dolaşırken gözüme takıldı forum hoş birşeye benziyor ilerleyen zamanlarda bu fark edecegim galiba iyi vakit geçirecegime inanıyorum. |
herkez gibi bende tesadüf eseri buldum msx i ama iyikide bulmuşum cok seviyeli çünkü sizlere asıl ben teşekür ederim ellerinize sağlık kaf kaf kaf si si si kaf sin kaf sin KAF KARŞIYAKALIYIM BU ARADA |
bende az önce google sayesinde buldum ama sevdim burayı gerçekten ilgimi çektı bıraz yabancılık çekıyorum ama alışacaz teşekkurler şimdiden msxlabs... |
eşim size üye busiteye girdiği zaman bazen bende yanında bulunuyordum çok seviyeli ve düzgün bir site olduğunu görüyordum aradığım herşey vardı bu yüzden tüm sitedeki arkadaşları kutluyorum başarılarınızın devamını bekliyorum teşekkürler |
ne zaman bi rap müzik arasam bu sitede buluodum..we sonunda kaydoldum hoş bi site..biras yabancılık çekicem ama ossun... |
aslında msn çoklu oturum ararken buldum siteyi ilk bakışta şu üyelikle uğraştıran sitelerden biri sandım ama şu an çok memnunum burda olmaktan siteye üye tüm arkadaşlara merhaba diyeyim bu arada emeği geçen site yöneticilerinede teşekkür ederim :) |
bende google tesadüf eseri buldum başka bişey arıyodum ama bu site çıktı ee neye niyet neye kısmet meselesi |
merhabalar hoş ama çok hoş bulduk!!ben bu siteyi tesadüf eseri googledan buldum iyikide bulmuşum çok hoş bir site istenilenleri veren bi site buyüzden de tutulan bi sitedir umarım!!ben ölüdenizden uğur Barman im!! |
Merhabalar ....Siteyi google de bişeyler ararken tesadüfen buldum ama ÇOKKK beğendimm... |
Ben onu ararken o beni buldu.Gerçekten çok mükemmel bir site.Efektleri,sesleri,resimleri herşeyiyle mitiş bir site.Bu siteyi hazırlayan adminlere burdan selamlarımı gönderir onlara teşekkürü bir borç bilirim.ELLERİNİZE SAĞLIK. |
Açıkcası ben kolay kolay hiç bir foruma üye olmam.Zaten kendi kurduğum bir ton forum var :) Grafik + Modelleme üzerine çalışıyorum.Uzun zamandır net ortamlarında paylaşımlarda bulunamıyordum.Buraya arasıra gelip intro'yu izlerdim hayran hayran :) Bir boşluk bulabildim ve üye oldum.Belki ufak paylaşımlardada bulunabilirim ara ara. Herşeyden önce,göz zevkimi ihya ettiğiniz için teşekkür ederim. Kolay gelsin. |
merhabalar... burayı program ararken bir arkaaşımın tavsiyesi üzerine girdim ve bana yararlı olabileceğini düşündüğüm için üye oldum. Yararlı ve şık bir site:smiley32: Adminlerin ellerine sağlık... |
ben bunun kadar kalıte bşka sıte görmedim(tabiki devlet resmi siteleri başka gerizekalısıteler onlar)am gercekten kalıte anlatılmamış yanıyor |
ben bu siteyle underground rap'ten Giyotin'in parçasını ararken buldum :D :D ii kide bulmuşum belki azdır ama 9 yıllık internet kullanıcısıyım ama bu kadar kaliteli,bu kadar şık ve bu derece el emeği göstergesi bişey görmedim...hakkaten ellerine sağlık adminlerimizin çok güzel bi iş çıkarmışlar |
selam ben zeytin gozlu googlede dolasirken buldum burayi cok ilgimi cekti begendim ve uye oldum umarim vaz gecilmezlerimden olur |
msn hakkında teknik bilgi ararken googleden buldum burasını...veeee üye oldum tabiiki..beğenmediğim foruma asla üye olmam..şimdi ise zamanımın çoğu burada geçiyor..teşekkürler böyle bir forum-site hazırlayanlara..:smiley9: |
YENİ BİR BİLGİSAYAR VE İNTERNET KULLANICISI OLARAK ŞU ANA KADAR ULAŞABİLDİĞİM VE GÜZEL DİYEBİLECEĞİM ENDER SİTELERDEN BİR TANESİ İLE KARLAŞTIĞIMA SEVİNDİM .TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRR. |
herkese merhaba.bu siteyi şifremi çaldırdığımda tesadüf buldum.ama hala şifremi bulamadım:)çalınan şifreyi nasıl geri alabilirm bilgisi olan varmı.tüm bilgilerimi değiştirmiş alan kişi:(yardım etmek istiyen arkadaşalr herkese sevgiler.bu site harika emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
tavsiye en cok kullandığım iletım aracı messenger ve msn imi donanımlı hale getırmeyi yeni cıkan programlrı denemıeyı sevıyorum buraya bi abimin tavsıyesı sayesınde tanıdım cok gitmiş deilim site labiret gibbi kayboluyorum içinde ama ful donanımlı bi site oldugu kanaatındeyim allaah emanet olun tanışmak ve daha sık görüşmek üzere |
Alıntı:
Hacklenen mailinizi geri alma ihtimaLi Şifre bulucular(Hack değil) |
Slm..Ben GreenLeaF Site süper...Yapanların ellerine saglık....;) |
ben bu siteyi google sayesinde buldum msn türkiye forumları diye ararken birden msxlabs la tanıştım. girdim... ilk başta üye olmadan sürekli programlara bakıyordum ve indiriyordum. üye oldum ve çok güzel ve yararlı bir site olduğunu anladım msxteam2005 e teşekkürler, ellerinize sağlık |
s.a arkadaşlar ben mısdawa geçerken bi uğriyim dedim bi baktım üyeyim şimdiden herkesin keyifli vakit geçirmesi dileğiyle |
Slm arkadaşlar avatar ararken bi arkadaş link verdi ve burası çıktı karşıma bende üye oldum... =) Hoş bi site... =) |
merhaba ayşegül yeşilkır ben, msxlabs' ı 2-3 yıl önce keşfetmiştim bi arkadaş sayesinde. Ama daha sonra siteyi kaybettim ufak bir değişiklik yapmışsınız ( . ) kaldırmışsınız. ve nihayet 2 gün önce bir arkadaşım söyledi ve çok mutlu oldum. siteye tekrar kavuştuğuma. bu siteyi genelde msn için kullanıyordum. fakat çok güzel olmuş şuan. Siteyi bir daha kaybetmemek dileğiyle, |
Valla siteye yeni üye oldum göze hoş gelen bir tasarımı var inceleyeceğim yavaş yavaş |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık