MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Burçlar (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/)
-   -   Astroloji - Fallar - İkizler (https://www.msxlabs.org/forum/burclar/9628-astroloji-fallar-ikizler.html)

kerberosss 20 Mart 2013 09:07

İkizler Günlük Burç Yorumu 20 Mart 2013

Aldığınız akılcı kararlardan son derece memnunluk duyuyorsunuz. Mantığınız her zaman için ön planda. Bu özelliğinizi arkadaşlarınız, özellikle de aileniz çok takdir ediyor. Dargın olduğunuz bir arkadaşınız hatasını anlamış durumda. Sizinle konuşmak istese de katı yapınızdan dolayı buna pek cesaret edemiyor. Yelkenleri siz de biraz indirebilirsiniz...

_EKSELANS_ 21 Mart 2013 08:57

İKİZLER burcu 21 Mart 2013 yorumu

Ortaklaşa para konularınızı iş alanlarınıza aktarabilecek koşullara sahip olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işler için fon yaratmakta zorlanmayacaksınız. Para konularında şanslı dönemdesiniz

_EKSELANS_ 22 Mart 2013 01:37

22 MART 2013 İKİZLER BURÇ YORUMU

Geçmişinizden bir insanın sizinle yaptığı konuşmalara duygusal acıdan kafanızı karıştırmış olabilir. Yaşadığınız olayları analiz etmeli ve kendinize adaletli yaklaşarak mutlu ve huzurlu olabilecek seçimler yapmalısınız. Maddi acıdan sürpriz harcamalar olabilir.

_EKSELANS_ 23 Mart 2013 04:31

İKİZLER burcu 23 Mart 2013 yorumu

Ortaklaşa para konularınızı iş alanlarınıza aktarabilecek koşullara sahip olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz işler için fon yaratmakta zorlanmayacaksınız. Para konularında şanslı dönemdesiniz.

_EKSELANS_ 24 Mart 2013 01:29

24 Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

Mantığın ve iş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek. Sizi oldukça etkileyecek bu kişi gelecekle ilgili planlarınıza yardımcı olacak. Sizin gibi canlı bir kişiliği kimse üzmeyi başaramıyor. Sağlığınız yerinde.

_EKSELANS_ 25 Mart 2013 05:30

25 Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın...

_EKSELANS_ 26 Mart 2013 00:34

26 Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu
Sinirlerinizin oldukça gergin olduğu bir dönemde olduğunuz için çevrenizdeki kimseleri kırabilirsiniz. Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor. Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız. Yeni bir arkadaşlık için olumlu gelişmeler olabileceği gibi süregelen bir ilişki içindeyseniz birlikte olduğunuz kimse hakkında bazı şeyler de öğrenebilirsiniz. Bu gün ayrıca sizi bir süreden beri sıkan bir konudan kurtulmanız da olasıdır.

_EKSELANS_ 27 Mart 2013 00:23

27 MART 2013 İKİZLER BURÇ YORUMU

Fedakâr ve herkese yardım etmek isteyen yapınızla iş ortamlarınızda başkaları için harekete geçmek ve onlara yardım etmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki sabırsızlığı zaman zaman kontrol etmeniz gerekebilir.

_EKSELANS_ 28 Mart 2013 08:32

28 Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bugün tahmininizden daha karışık ve yorucu bir gün sizi bekliyor. Bu kadar yoğunluk arasında sizden haber bekleyen arkadaşlarınıza da zaman ayırmanız gerekiyor. Aksi takdirde o arkadaşlarınız sizden ümidi kesecek ve hakkınızda olumsuz düşünmeye başlayacaklar. Bugün bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

_EKSELANS_ 29 Mart 2013 00:06

29 Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu
Bugün uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat. Kendinize yeterince zaman ayıramamaktan dolayı kafanız oldukça yorgun düşmüş. Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller. Tecrübeli ve sürekli destek aldığınız bir arkadaşınızın sayesinde moral kazanacak geleceğe daha güvenle bakabileceksiniz.

_EKSELANS_ 30 Mart 2013 00:20

30 Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu
Bugün birçok alanda şanslı olduğunuz ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Eğer dargın olduğunuz kimseler varsa onlarla barışmaya gerginlikleri yumuşatmaya ve anlaşmazlıkları tatlıya bağlamaya uygunsunuz. Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız. Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

_EKSELANS_ 31 Mart 2013 00:31

31 Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bugün duygusal yönünüzün ağır basacağı dengeli bir gün geçireceksiniz. Her şeye büyük bir incelik ve hassasiyetle yaklaşabilirsiniz. Diğer alanlarda aşırı derecede şanslısınız ve her işiniz kendiliğinden yürüyebilir ancak üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle bazı anlaşmazlıklarınız da olabilir.

_EKSELANS_ 1 Nisan 2013 08:32

1 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Haftaya rahat ve seyahat etkileriniz yüksek bir şekilde başlıyorsunuz. Bu hafta tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz. Yaratıcılık ve yardıma dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak. Gizli saklı veya platonik aşklar sizi heyecanlandırabilir.

OSMANOĞLU 2 Nisan 2013 00:20

2 NİSAN 2013 İKİZLER BURÇ YORUMU

Gökyüzü, bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte. İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa, kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Bundan sonrası için içinizdeki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ortaklıkları olan İkizler burçları, bugün resmi dairelerle ilgili konularda bir takım aksaklıklar söz konusu olabilir. İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugünkü olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken, ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde dengeli ve huzurluyum.

Günün Rengi: Buz mavisi

Günün Kristali: Firuze

_EKSELANS_ 3 Nisan 2013 08:35

İKİZLER burcu 03 Nisan 2013 yorumu

Merkür iş ve kariyer alanlarınızda düzelmeye başlıyor. Bu tarih sonrası bu alanda zorlandığınız iletişim konuları geride kalmaya başlayacak. Bugün akşam saatlerinde ailevi konularda sabırsız davranmaya müsait olabilirsiniz.

_EKSELANS_ 4 Nisan 2013 00:33

4 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğer iş arkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın, çünkü herşey yoluna girecek. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçmelisiniz. Düşünmeden hareket etmekten kaçınmalısınız. Enerjiniz ve performansınız tam yerinde. Özellikle ayın son günlerinde mutluluk var.

_EKSELANS_ 5 Nisan 2013 01:04

5 NİSAN 2013 İKİZLER BURÇ YORUMU

Bazı birikmiş işleri yoluna koymanız gerekiyor. Bundan kaçınmamanız tavsiye edilir. Son zamanlardaki ilgisizliğinizden dolayı birlikte olduğunuz kimsenin iyice morali bozulmuş olabilir. İşinizle ilgili şeyleri ihmal etmeye eğilimlisiniz. Kafa olarak iş konularından uzaksınız. Kendinizi zorlamaktansa kafanızı işgal eden konuları bir an önce halletmeniz sizin için daha verimli olabilir.

_EKSELANS_ 6 Nisan 2013 23:41

6 NİSAN 2013 İKİZLER BURÇ YORUMU

Sabrınız sizi hayatın her noktasında güçlendiriyor. Özel hayatınızda eşinizin sevgisini tüm samimiyeti ile göstermesi ve sizden bir şans daha istemesi ilişkinizde uzun süredir aşamadığınız problemleri aşmanızı sağlayacak güçtedir.Bugün duygularıızı ifade edin aşkınızı sevginizi kırgınlığınızı anlayış ve samimiyetin getirdiği güzellikler akıp gelsin yaşamınıza sevmek ve sevilmenin kutsal enerjisi sarmalına alsın sizleri.Aşka giden yolda cesur adımlar atın göreceksiniz her şey sizin istediğiniz şekilde ilerleyecek….
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde kendi farkındalığımı fark etmeyi seçiyor, Tüm pozitif enerjileri sevgiyle hayatıma çekiyor ve kararlılıkla hayatımın her safhasına aktarıyor sevgiyle iletişim kuruyor ilişkilerimi güçlendiriyorum.

_EKSELANS_ 7 Nisan 2013 00:57

7 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

_EKSELANS_ 8 Nisan 2013 01:20

8 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.

_EKSELANS_ 9 Nisan 2013 10:19

9 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Yönetici gezegeniniz Merkür, ortak paylaştığınız Başak burcunda geri hareketini yaparken, aile içinde yaşadığınız huzursuzluklar, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Sorumluluk duygusundan bunalabilirsiniz. Kişisel duygularınızı sorguladığınız bir gün. Küçük hesaplaşmalarınızı bir an önce yapmalısınız. Ailenizle ilintili olan olaylardan çok daha fazla ilgileniyorsunuz.

_EKSELANS_ 10 Nisan 2013 00:49

10 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak, başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.

_EKSELANS_ 11 Nisan 2013 08:33

11 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Çevrenizde hata yapmanızı bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar ancak siz mutlu gelişmelere açık bir gündesiniz. Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitireceksiniz. Eğer bekarsanız bugün evlilik konusu gündeme gelebilir. Yalnızsanız, dışarıdan bakınca uygunsuz gibi görünse bile çok güzel bir duygusal ilişkiye başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var. Zamanınızı boşa harcama meylindesiniz ve genel bir memnuniyetsizliğiniz olabilir. Bugün yeni birşeye başlamanız olasıdır. Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız. Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir gündesiniz.

_EKSELANS_ 12 Nisan 2013 22:36

12 NİSAN 2013 İKİZLER BURCU YORUMU
Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorunda hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızda ki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabule edebilirsiniz! Dikkat sonrası sizin için hiçte iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Bugünlerde kiminle nerede olduğunuza dikkat edin. Zaten sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanmanın yorgunluğunun üstüne başka biri ile ilişkinizin ortaya çıkması sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir. Öncelikle var olan ilişkinizi bitirme cesaretini göstererek bir diğerine yol almalısınız…

Günün Olumlaması: İksiri Aşk’ı içtim ve aydınlandım, Coştum duruldum düştüm kalktım öldüm dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek yada bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım hakkın yoluna gönül koydum yürüyorum…

_EKSELANS_ 13 Nisan 2013 01:22

13 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Karşılaştığınız bir habere ani tepki gösterebilirsiniz. Duygularınız kontrol etmeye çalışın. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olun. Bugün dalgın olacağınız bir gün. Eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

_EKSELANS_ 14 Nisan 2013 09:55

14 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bugün yeni başlatmayı düşündüğünüz bir duygusal ilişki ya da ilişkilerinizde yolunda gitmeyen bazı şeyler varsa onları düzeltmek için harekete geçerseniz kazançlı çıkarsınız. Hassas yapıdasınız. Hassasiyetiniz sadece duygusal ilişkiler ve kendi duygularınızı nakledebilmekle sınırlı değildir. Karşınızdaki kimselerin duygu ve niyetleriniz rahatlıkla sezebilirsiniz. Bugün aldatılmanız oldukça zordur çünkü karşınızdaki kimsenin gerçek niyetini hemen anlayabilirsiniz. Unutmamanız gereken şey, hislerinize güvenmeniz ve mantığı ön plana almaktan vaz geçmeniz gerektiğidir. Mantığınızı tamamen reddetmeyin fakat hislerinizi de yabana atmayın. Bir yolculuk yapmanız ve bundan son derece memnun kalmanız olasıdır. Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle kolay anlaşabilir ve dostluk kurabilirsiniz.

_EKSELANS_ 15 Nisan 2013 08:18

15 NİSAN 2013 İKİZLER BURCU YORUMU
Sosyal yönünüzün bugün ağır basması ile değişik ortamlarda bulunmak ve değişik sanatsal faaliyetlere katılmak isteyeceksiniz. Hayal gücünüz sizi ve beraber olduğunuz kimseyi oldukça şaşırtabilir. Orijinal fikirlerinizin bu dönemde de devam etmesi büyük bir şans. Çünkü konuşma ve yazma yeteneğinizin de bu dönemde iyi çalışması ile birlikte, güzel ve verimli işler yapabileceksiniz. Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak. Bu sebeple de aşk yaşamak gibi yanılgılara karşı uyanık olmanız gerekiyor. Fakat sosyal yönden bugün oldukça aktif ve hareketli olacağa benziyor. Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz. Eğer bir sevdiğiniz varsa, aynı olay onun için de geçerli olacaktır.

_EKSELANS_ 16 Nisan 2013 02:03

16 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir gün içindesiniz. Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizlerine hazır olun. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Maneviyat duygusu içinde hareket etmek sizi oldukça rahatlatacaktır.

sanar 17 Nisan 2013 03:30

17 Nisan 2013

Bugün yakın çevrenizde, üzerinizde baskı kurmak isteyen ve ruh halinizi bilinçli olarak bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Bunun bilincinde olup gardınızı alır, bu tarz insanların başarılı olmasına izin vermezseniz gün sizin için olumlu geçecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle aranızı açmak isteyen kişilere karşı dikkatli davranın. Duyduklarınıza değil, yaşadıklarınıza göre değerlendirmelerde bulunun.

_EKSELANS_ 18 Nisan 2013 01:13

18 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Son günlerde duygularınızı ve sevginizi göstermekte sıkıntı çekiyorsunuz. Sevgi eksikliği ilişkinizde bazı problemlere neden olacaktır. Doğal olan yönünüzü ve hislerinizi olduğu gibi açıkça belli etmelisiniz. Bugün sinirleriniz oldukça gergin ve sürekli acıkıyorsunuz. Kiloya hazırlıklı olun. Sevgilinizin gözünde farklı bir yeriniz var. İlişkinizin dışında, sizden gizlemeye çalıştığı birtakım sorunları olabilir. Ona dışardan bir yabancı gibi yaklaşmayı denemelisiniz.

sanar 19 Nisan 2013 04:09

19.4.2013 Cuma

Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda yaşanacak problemlere işaret etmekte. Eşinizin hiç de adil olmayan yaklaşımı gününüzü zehir etsin istemiyorsanız sabrınızı korumalısınız. “Gözünün üstünde kaşın var” gibi sudan sebeplerle bile tartışma çıkarmaya çalışarak sizi olduğunuzdan farklı göstermesine izin vermemelisiniz. Sabretmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Şunu bilmelisiniz ki bu sürecin sonunda sabır sizi hayatının her noktasında mükafatlandıracak. Kendinize zaman ayırın, sevdiğiniz bir hobinizle ilgilenin. Zihninizi, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirin. Enerjiye fazlası ile ihtiyaç duyacağınız bir hafta karşılıyor sizleri. Kendinize değer verin.

sanar 20 Nisan 2013 04:06

20.4.2013 Cumartesi

Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız, yaptığınız her işte şans sizden yanadır. Şans oyunlarında da sürprizler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumundaki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı, daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden İkizler burçları, sudan sebeplerle sevgilinizle tartışmaların yaşanacağı bir gündesiniz.

sanar 21 Nisan 2013 03:43

21.4.2013 Pazar

Fiziksel olarak oldukça güzel ve çekici olduğunuz bir gündesiniz. Bugün eş ya da sevgilinizin içten iltifatları ile şımarabilirsiniz. İlişkinizde heyecanının, romantizmin yoğun olduğu tutku dolu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle iletişim ve uyumunuz öylesine mükemmeldir ki, var olan tüm sorunları aşmanız için gereken her şeye sahipsiniz. Evli ve çocuk sahibi İkizler burçları, onlardan gelecek sevindirici bir haber günü daha da keyifli bir hale getirebilir sizler için. Bugün dikkat etmeniz gereken tek nokta, kimsenin huzurunuzu bozmasına fırsat vermemek. Üçüncü şahısların özel yaşamınıza karışmasını engellemek olmalı.

sanar 22 Nisan 2013 13:10

22.4.2013 Pazartesi

Sistemli ve programlı bir şekilde başladığınız işleri sürdürmeniz pek kolay olmayabilir. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar dikkatinizi dağıtabilir.Planlarınızın dışına çıkabilirsiniz. Parasal ihtiyaçlarınızın arttığı bir dönemdesiniz ve yapabileceklerinizden daha büyük sorumluluklar almış olabilirsiniz. Ancak şanslısınız ve iyimser kişiler ve saygın çevreler sizi destekliyor. Bu arada olayları fazla büyütmeyin ve özellikle saygı duyduğunuz kişiler ile ilişkilerinizde sorgulayıcı bir tavır içinde bulunmayın. Günün ilerleyen saatlerinde daha olumlu davranacaksınız.

_EKSELANS_ 23 Nisan 2013 00:42

23 NİSAN 2013 İKİZLER BURCU YORUMU

Gökyüzü bugün ev ya da iş yeri ile ilgili taşınma planlarınız varsa yaşanabilecek pek çok aksiliğe işaret etmekte. Mümkünse bu kararınızı başka bir zamana ertelemeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. İş hayatınızda da gün boyu stres altında olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların farklı yaklaşımları ve arkanızdan çevirdikleri dolapları öğrenebilir ve ikili tartışmalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kırıcı sözleri ve her şeyde size bir kusur bulması ona olan sevginizi ve güveninizi sarsabilir. Bugün onunla konuşmalı kelimelerin gücünü sonuna kadar kullanmalısınız.
Günün Olumlaması: Işıl ışıl parlayan bir yıldızım ben bugün gökyüzünde semayı süsleyen. Tüm karanlıkları ardımda bırakabilmenin ve yenilenebilmenin ağrılardan acılardan korkulardan uzaklaşabilmenin mucizeyi yaşayabilmenin ve kendimle barışabilmenin huzurundayım ben bugün.

_EKSELANS_ 24 Nisan 2013 00:17

24 NİSAN 2013 İKİZLER BURCU YORUMU
Gökyüzü bugün ev ya da iş yeri ile ilgili taşınma planlarınız varsa yaşanabilecek pek çok aksiliğe işaret etmekte. Mümkünse bu kararınızı başka bir zamana ertelemeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. İş hayatınızda da gün boyu stres altında olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların farklı yaklaşımları ve arkanızdan çevirdikleri dolapları öğrenebilir ve ikili tartışmalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kırıcı sözleri ve her şeyde size bir kusur bulması ona olan sevginizi ve güveninizi sarsabilir. Bugün onunla konuşmalı kelimelerin gücünü sonuna kadar kullanmalısınız.

_EKSELANS_ 25 Nisan 2013 00:29

25 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.

_EKSELANS_ 26 Nisan 2013 09:15

26 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Yönetici gezegeniniz Merkür, ortak paylaştığınız Başak burcunda geri hareketini yaparken, aile içinde yaşadığınız huzursuzluklar, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Sorumluluk duygusundan bunalabilirsiniz. Kişisel duygularınızı sorguladığınız bir gün. Küçük hesaplaşmalarınızı bir an önce yapmalısınız. Ailenizle ilintili olan olaylardan çok daha fazla ilgileniyorsunuz.

sanar 28 Nisan 2013 17:00

28.4.2013 Pazar

Aşka, sevdaya, güvene duyduğunuz ihtiyaç, bugün tüm ruhunuzu esir alacak adeta. Yaşanmışlıklarınız gün boyu sizi rahat bırakmaz. Seçimlerinizi ve şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın, ağlayın, gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.

sanar 30 Nisan 2013 01:34

29.4.2013 Pazartesi

Hareketli olduğunuz bir dönem. Karşılaştığınız olaylar fikirlerinizi aniden değiştirebilir. Sürpriz teklifler alabilir, ilginç girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün yakınlarınızın ve sevdiğinizin desteği moralinizi yükseltecek.Fırsatların karşınıza çıktığı bu dönem doğru kararlar alarak yeni projelere başlayabilirsiniz. Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi kullanmak için seyahate çıkabilirsiniz. Ya da seyahat planları yapabilirsiniz. Özellikle iletişim ve haberleşme konusunda aktif olacağınız hızlı ve yoğun bir gün geçirip, akşam saatlerinde arkadaşlarınızla bir arada olmaktan keyif alacaksınız.

sanar 30 Nisan 2013 01:45

30.04.2013 Salı

Gökyüzü genel hayatınızda istikrar sağlarken yakın çevrenizde yaşanan karmaşanın sizleri de zorlayacağına işaret ediyor. Dışardan gelen etkilerle zorlanacağınız bir gündesiniz. Mümkün mertebe buna sebep olan kişi ya da kişilerle ikili diyalog içine girmemeye özen gösterin. İş hayatınızda bugün alacağınız tekliflere karşı sıcak bakmamalı ve anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise devam eden ilişkinizde duygusal bağınızın artacağı birbirinizi çok daha iyi tamamlayacağınız zamanlardasınız. Bekar İkizler bugün tanıyacağınız yeni insanlardan biri kalbinizi çalabilir…

sanar 1 Mayıs 2013 00:55

01.05.2013 Çarşamba

İş hayatınızda popülariteniz başarılarınız sıklıkla konuşulmaya takdir edilmeye başlayacak ve sizler oldukça ön planda olup haklı başarınızınızın mükafatını maddi manevi almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise kıskanç arkadaşlarınız zihninizi bulandıracak konuşmalar yapabilir dikkatli davranın. Siz bu tarz konuşmalara müsade etmemeli ve özelikle bu gibi durumlarda eş yada sevgilinizle ilişkinizi güçlendirmeli sevginizi cömertçe göstermelisiniz Sultanı yada padişahı olduğunuz gönüle sahip çıkma koruma kollama zamanıdır şimdi. Bu konuları kapatın ve yeni başlangıçlara aşkla sevgiyle eş ya da sevgilinizle bir bütün olabilmenin gücü ile yürüyün…

sanar 2 Mayıs 2013 04:47

02.05.2013 Perşembe

Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir ve ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.

sanar 3 Mayıs 2013 01:19

MAYIS - AYLIK

Tutulmaların etkisi ile güçlü enerjilerin olduğu bir ay karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması iş ve eğitim hayatınızda olumlu gelişmeleri getirecek sizlere. Finansal anlamda rahatlamalar işlerinin yoluna girmesi ile rahat bir nefes alıp gideceğiniz yönü netleştirebileceksiniz. Yine bu dönemde terfi zam ya da yeni bir işe başlangıçta söz konusu olabilir. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz başkalarının dayatma ve baskılarından iç huzura kavuşacağınız keyifli zamanlar. Tadını çıkarın ve yapmak istediklerinizi hayata geçirmek için harekete geçin. Ay boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu acelecilik ve birlikte iş yaptığınız insanlara gireceğiniz sözlü tartışmalar olmalı. 25 Mayısta karşıt burcunuz Yay’da gerçekleşecek Ay tutulması özel hayatınızda ve ilişkilerinizde etkili olacak. Evli İkizler sorunlarınızı aşacak ve eşinizle ilişkinizi sağlam temeller üzerine kurmanın getirdiği güven ve güzellikleri deneyimleyeceksiniz. Bekar İkizler sizlerde keşfetme arzunuz sayesinde yeni bir ilişkiye adım atabilir hayatınızın aşkını bulabilirsiniz…

Mayıs şanslı günleriniz: 7 10 11 12 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 9 16 21 23 26 30

_EKSELANS_ 4 Mayıs 2013 13:06

4 Mayıs 2013 İkizler Yorumu

Sizden yararlanmak isteyen insanları farketmekte zorlanabilirsiniz. Bu konuda ailenizden ve aile dostlarınızdan en büyük yardımı olacaksınız. Hatta bu işlere akrabalarınızdan kimselerle girmeniz belki bütün işleri çözümleyecektir. Yapmanız gereken işlere başlamadan önce sonucunu tahmin etmeye çalışmak olacaktır. Tabi ki dereyi görmeden paçaları sıvamamalısınız.

_EKSELANS_ 6 Mayıs 2013 10:35

6 MAYIS 2013 İKİZLER BURCU YORUMU

Çalışıyorsanız iş hayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

_EKSELANS_ 7 Mayıs 2013 01:09

7 Mayıs 2013 İkizler Yorumu

İşinizle ilgili gerilimli konuları özel hayatınıza taşımanız eşiniz veya sevgilinizle aranızda problemlerin çıkmasına sebep olabilir. Bu tür sorunlarınız yüzünden ilişkiniz çıkmaza girebilir. Yoğun çalışma temposuna bir süre ara verip ortam değiştirmeye ihtiyacınız olabilir. Eğer siz bir erkekseniz, hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

_EKSELANS_ 8 Mayıs 2013 00:22

8 Mayıs 2013 İkizler Yorumu

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.

_EKSELANS_ 9 Mayıs 2013 00:43

9 Mayıs 2013 İkizler Yorumu

_EKSELANS_ 10 Mayıs 2013 00:22

10 MAYIS 2013 İKİZLER BURCU YORUMU

Gözünüzü karartmadan önce birkaç kez daha düşünmenizde yarar var. Böyle bir ilişkinin ne getirip ne götüreceğini çok iyi saptamanız gerekiyor. Büyük üzüntülere yol açabilir gibi görünüyor. Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama bugünlerde birikimlerinizin yüzünüzü güldürme şansı pek yok. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz

Saat: 01:50

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık