![]() |
Merablar benim bu siteyle tanışmam tamamen bi tesadüf oldu ama şunu söliyim iyi ki bulmuşum bu siteyi çok faydalı bilgiler var bana göre hele o msn bölümü yokmu büyüleyici valla kim ne derse desin harika böle bi site kurduğunuz için ne sölesek az olur hehehe:D harikasınız yaa başkada bi sözüm yok size. :D(L)(L)(L)(L)(L)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
:$tamamen şansıma buldum sizi ve doğru olduğu kadar mükemmel bir yerdeyim anladığım kadarıyla tebrikler |
Engelilerle ilgili aramamotorunda karsima cıktıgınız cok iyi oldu, ozellikle ta en bastan hic vakit kaybetmemem gerektigini dusunerek uye oldum. Dogruyu soylemek gerekirse Yaşadıkça dışında hiç bir forumda yer almıyordum. Seviyeli ahlak kurallarına uyan bu kadar geniş çaplı bilgi veren başka bir site daha olmadığını düşünüyorum. Bundan boyle birlikteyiz.. Sevgiler, T. |
merhabalar ilginiz için teşekkürler benim ismim abdülhamit trabzonluyum istanbulda üniversite okumaktayım marmara üniversitesi makina öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ilgi alanlarım satranç ve spordur sitenizi daha yeni tanıdım henüz 20 dakikadır sitedeyim oldukça etkilendim burada çalışan arkadaşlara ve de resim ve video gönderen arkadaşlara çok teşekkür eğer bende becerebilirsem resim ve video göndermeye çalışacağım şimdilik aklıma gelenler bu kadar bende sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağım |
site tam anlamıylas on numara yalnızca biraz fazla kasıyor onun haricinde girip de gezmeye değer bir site ben bu siteyi telefonuma program araken buldum.tema olarak etkileyici bir düntası var |
site tam anlamıyla harika başka forumlarda takıldım ama bunun kadar içerikli bi site görmedimm diye bilirimm yapanların uğraşanların ellerine kollarına sağlık :smiley9: |
mrb benim siteyle tanışmam biraz garip oldu sanırım:) arkadaşım dramelodi nin bi şarkısını attı bana çok hoşuma gitti kim bunlar diye merak ettim arama motoruna dramelodi yazdım ve ordan oraya gezerken sizi buldum burda olmaktan mutluyum umuyorum ki güzel vaki geçiricez şimdiden tşk ederim |
Admin arkadaş her kimse emek harcamış ve karşılığını almaya başlamış tavsiye ile geldim iyi forumlar |
doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum. henüz inceleme fırsatım olmadı ama çokmethini duydum sitenizin. benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler. kalın sağlıcakla... |
çok kere adını duydum gördüm. ama üye olma fırsatım olmamıstı. oda kısmet oldu. az önce arama motorunu kullanıyordum bi arastırmam iiçin. o sayede karar verdim. inceledigim kadarıyla iyi bir arşiv emegi gecen herkesin ellerine saglık :D |
| Saat: 15:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık