![]() |
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA. ARANIZA KATILDIM. AMA ÇOK İLGİNÇ OLDU, ŞÖYLEKİ; BEN MSN PROGRAMLARINI KARIŞTIRIP ARARKEN, MAVİ KARANLIKLA KARŞILAŞTIM. VE İNCELEDİĞİMDE İLGİMİ ÇEKTİ DOĞRUSU. KAYIT OLMAYA KARA VERDİM. UMARIM PAYLAŞIMLARIMIZ SAĞ DUYULU, SADIK OLUR. TEKRARDAN MERHABA VE HOŞBULDUK.:wave: PEKİ MAVİNİN KARANLIĞI İSMİ GAYET MÜTHİŞ. ÖZELLİKLE MAVİ RENGE HAYRANIM. AYRICA SİTE GAYET DÜZENLİ İNCELİKLER DÜŞÜNÜLEREK HAZIRLANMIŞ GERÇEKTEN ELLERİNİZE SAĞLIK. ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLEYEREK İYİ ÇALIŞMALAR. AYRICA DEDİĞİM GİBİ MSN KARIŞTIRARAK BULDUM BU SİTEYİ. DOĞRUYA DOĞRU. |
Selam nette avere avere dolaşırken birden karşıma çıktı işte o an ve şimdi burdayım umarım iyi anlaşırız ve uzun yıllar burda kalırız.Ayrıca herkeze tavsiye ederim sizlerde geç kalmayın |
hayatımda böyle etkileyici bir forum daha görmemiştim.içerikleri inceliyorum hala.hepinize teşekkür ederim bundan sonra bende aranızdayım |
bende bu siteyi rastgele buldum.. ve iyikide bulmuşum.. çok güvenilir çok sıcak bi yer burasıı..;) iyi ki varrrrr..;) |
ben japonca öğrenmeye çalışıyordum googlede şans eseri buldum güzel bir site |
uzatmanın aLemi yoK ßence kısacası yeni bi şopar eKLendii benim eKlenmemLE biLikte.....!!! |
Merhaba ben Recep İstanbul'luyum tek kelimeyle süper bir site |
Ben de harita teknisyeniyim. Teknisyenlikle ilgili takılırken karşıma çıktı Google gezerken dikkatimi çekti.Merak ettim.Üye oldum. :D Bu site beni açtı (konu genişliği olarak) :D |
Mrb 12 yaşındayım bu siteyi çok beğendim ve üye olmak istedim her keze selamlar:) |
Merhaba tesadüfen siteyi gördüm önce biraz inceledim beğendim üye oldum herkese selamlar |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık