![]() |
Alıntı:
HERKESE SELAMLAR, Valla bende arkadasima katiliyorum.(H)ADI GOOGLE SEBEBIMIN(H)Henuz pek tanisma ve siteyi gezinme firsatim olmadi (1 dk once kaydoldum;)) ama indexteki cekicilik yetti beni etkilemeye:Dnese zamanla goruces yanilip yanilmadigimizi.Iyi vakit gecirecegimi ve siteye az da olsa faydali olabilecegimi umuyorum.SITEDE EMEGI GECEN HERKESE TESEKKURLER... |
tesadüf siteniz güzel özelik lede ren tonu cok hoş huzurlu oluyo insan yalnız ben 40 bilgsayarla tanıştım acemiyim yani paylaşım yapamam hem dilde bilmiyom ama yorum larım la sizlere destek olabilirim anca .live msn nin coklu oturum yamasını bulmaya ve kurmaya calışcm bakim becereblcem mi hic bilmiyorum ama neyse hepinize paylaşımlarınızdan dolayı tşk ler |
Valla birtakım proıgram ve yazılımlara ulaşabileceğim bir forum olarak gördüm ve üye oldum ... Teşekkürler... |
slm bana bir arkadsım tavsiye etti bu siteyi aradım ve buldum üye oldum çok güzel bir siteye benziyor ama msj okuma yönünden sıkıntı çekiyorum msj larımı okuyamıyorum okunmadan siliniyor sadace benimmi öle yoksa bütün üyelerinmi öle yada ben okumasını beceremedim sanırım neyse herkese sewgiler ve bu siteyi yapan kişilerin ellerine saglık güzel bir site olmuş ii çalısmalar |
ya gunaydın önce nasıl tanıstım sabah sabah ruyamda gördüm desek olmaz :) uyuyamadım öyle kurcalıyodum bilg. kalbini kırarım sarkısını biliyodum zaten de ELNİNO soyledigini bilmiyodum :) tanıyorum cunku onu şşookk oldum :O olay bu yaniii:P |
Slm Ben msn eklentisi araken buldum siteyi ve bana farklı geldi.e hadi üye ol ne duruyorsun dedim (: |
Selam ben kısaca black , MsX ile şöyle tanıştım , internette takılıyordum yapacak bişey yoktu birşeyler araştırıyordum ki MsX le tanıştım gerçektende çok güzel bir site her bakımdan şimdi can sıkıntısı diye bişey kalmadı gerçekten site çok güzel dekor edilmiş. Tüm herkeze burdan selam ... |
merhaba:)jöly'nin tavsiyesiyle geldim...pc kullanmayı yeni öğreniyorum..umarım burada tecrübe kazanırım... |
arkadaşlar ben dolaşırken buldum burayı.zaman buldukça da uğruyorum daha doğrusu derdim olduk ça.ve derdim var yinede ben power poin slayt yapmayı öğrenmem şart yazdığım şiirleri slayt ve müzikle süslemeli ve ( değerli me) yollayabilmeliyim .yardım edin noluuurrrrrr |
sesizliğin alaça karanlığında sanal alemde dolaşırken karşıma çıktınız. bakışlarımı madalyonun arkasına cevirme isteği beni sizinle tanıştırdı |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık