![]() |
Alıntı:
Alıntı:
hayır.. bak şimdi saat aslında 8 ama seni saat10 diye uyandirıyorlar cabuk kalkman için ve senin okulun var yada işin korkarak uyanıyon..evet beni uyandirırlar hatta saatlerle bile oynuyorlar:Dinandırıcı olsun diye anladıysan eger sanada yapıyolarmı bunu? |
Hayır Rimel var mı gözlerinde? |
ewet şu an müzik dinliyon mu? |
Evet sen dinliyor musun? |
Alıntı:
anladıııım :D öle de :D yapabılırmı be bana:Pyakarım evi :D:D yada 10 deseler hee ii gitmem okula derip yine uyurum :D:D dinliyoruum:D yorgunmusun |
hayır sen yorgun musun |
hayır değilim alttaki japonca öğrenmek istermisin? |
hayır acıktınmı?:P |
hayır telefonda fazla konusurmusun |
hayır çok msjlaşır msısın |
evet :D msnde cok hızlı yazabılırmsn :D |
ewet yewtişirim :D el yazıla hızlı mısn? |
yazımın guzel olmamasıyla beraber ewet hızlıyımdır :D ama dogustan kotu yazım :D solagmdır bırazcıkta:D:D hoca bişey yazdırırken anlamayıp sureklı bıdaha solermısınz dıyenlere kılmısındır:D |
ewet olduıkça:D uyurgezer misin ? |
hayır alakam yok Sen uyurgezermısın |
hayır.. alttaki kaliteye önem verirmisin? |
ewet ingilizce mi_? almanca mı? |
buna evet desem :D ne anlıcan :D 2sinide ogrenıyoruz :D ingilizce daha iyi simdilik :D:D matematik mi edebiyatmı :D:D bende gıcıklık yapıım:P |
ben oyunları karıştırdım :S:D ayyy:D uykun war mı? |
sabah 4 te yttım 9 da kalktım :D ama pek yok :D alıstım artık :P senin var sanırım :D |
yok :D bilemedin allttaki galatasarylı :P |
koskoca fb yazıyo :D bence uykun olup olmadıgını bıdaha dusun :D:D bıdaha soruyorum :D uykun warmı :D |
ayy biraz war :D küpe takıyon?:D |
hayır :D eskidendi o :D testere 5 sencede serinin en kotu filmimydi :D oda guzeldı ama dıgerlerını daha cok sevıyodum acıkcası |
ben 4 için düşünüyom onu ya :D dierlerini beğendim ama 6 son olmasaydı keşke demi? |
hayır daha fazla şöhreti zedelenmesin seri uzatıldığı zaman filmler bozuluyo dimi |
evet ama bozmayanlarda var simdi :D lost dizi de olsa uzatılmasında bence bı sakınca yok :D prison breakte öle :D 6 son olmasa 7 olcaktı guzel we uzun olsun son olsada olur :P 4 cok gzldı ayrıcaaa :D 4 guzeldi dmi alttaki? |
hatılamıyorum bile:D anime izlermisin alttaki |
avatar animeye giriyomu :D izlerim giriyosa :D sorusuda avatar gırıyomu :D yaa bole soru sorulur :D |
giriyo giriyo bende onunla başlamıştım zaten cola turkadan nefret edermisin:D |
ewet en sewdiğin renk kırmızı mı? |
ıı cık yeşil :D valla yeşil ama :D nickinle dalga fln gecmıorm :P :D snra mavi snra siyah snrası allah ne verdiyse :D:D kırmızı giymem fzla :D:D senın en sewdıgın renk yeşil mi :D |
evt siyah mavi die gidiyo kırmızıyı hiçsewmem:D pc mi ps mi? oyunları? |
ps oyunları daha ıyı ama pc de asla degısmcgm oyunlar war :D battle for middle earth gibi :D snce :P |
hiçbiri:P yaaa böğğğ:D şuna bak banaa haaaa:D izmir mi? ist? |
siz oyunları karıştırıyonuz galiba:S alttaki arkadaşlarınla yemeğe gidermisin? |
:shy::haha::smiley32:brawo bana :D giderim gidiyorum :D bugün dışarı çıktın mı_? |
evet cıktım :D yeşil istanbul ayrıca :D reyan karıstırdıgımz nerden cıktı ki :S sevgilimi kankami sorusuna sevgili deersin :D |
hayır kanka derim :P |
yuh ne zman açsam burdasın bide çıktıın helala yok karıştı ya bi bak :D gözlük takıyon mu? |
hayır takmıyorum :D ayrıca ben pc yı kapamam :D:D ondan burdayımdır :P :D sen takıomusun gozluk :D |
ewet hep ukela mısın :D_? |
kim ben :D hayır tabıkı alakam yok :D sen hep kendını begenmısmısn :D |
hep diyo bide yaa :D alakam yook:D bi gün önce kayıt olsaymışın :D bugün tw izledin mi? |
hep diil arada diosn :D:D 1 gun once kayıt olsam nolcaktı :D izledm tabi :D izlememmi :D bugun bırıyle kawga ettın mı :D |
doum günüm dü:D hiç beğenmem alahm ya :D hayır etmedim sen kawga ettin mi? |
ohooooo çoooooook :D sen yalan sölermisin çok? |
nadiren :D kendımı kurtarmak icin degil benle birlikte baskası da yancaksa sölerm :D bıde cok nadıren baska olaylara :D masallahın war baya söluosn yalaancıı :D action da bızım yuzumzden msjını sildi :D:D çok mu gülüyorum acaba :D |
ewet biraz fazla:D action herkes konuşucak gelsin demi bence gell |
evet ama saolsun dusunmesi yeter :P :D (yanlız bırakmayn bnı :P:D:D:D ) gülüyosam sebebi cooook :D:D hiç biyerin kesildimi |
| Saat: 11:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık