![]() |
msn ile ilgili bi program ararken intenetten sizinle tanışma fırsatı buldum bayğı beğendim ve faydalandım katkıda bulunanların ve zaman harcayanların yüreğine sağlık |
SLm Merhaba BeN ankara/beypazarından Denis qorkem erkeyim 19 yaşındayım ben boluda staj görüyorum bircok forumda dolaşırım cunku bilgi edinmeyi severim bilgisayar/donanım okuyorum staj gorduğum yer bağlantıyı milli eğitimden aldığı için bir cok forum sayfasına giremiorum yasaklı bundan sonra beni burda sık sık gorebilirsiniz sabah 8 akşam 5 e kadar burdayım ßen hoş bir fakit gecireceğime eminim(H) |
Bende bazı arkadaşlar gibi raslantı eseri buldum ve gerçekten şimdiden sevdim en kısa zaman da bence en iyilerden biri olacaktır belkide olmuştur ............. |
google saolsun karşıma çıkardı burayııı...iikide çıkrdı girdiim zmn çıkamyrm harika bişiii...böle bi site yaptıınz içn teşkkrler... |
ben internetçiyim bilgisayarlardan biri çöktü yardım için googleden arama yaptım ve karşıma bu adres çıktı ve bende artık burdayım... |
Kader üye olmamızı istedi sanırım... Hayırlısı olsun... |
S.A Arkadaslar vallah google sagolsun :) bu forum da emegi gecen herkeze tesekkür ederim gercekden süper ötesi olmus cok begendim ;) Allah'a Emanet Olun |
Msn ile ilgili siteleri dolaşırken ordan oraya misali bir baktım buraya gelmişim..:D |
googlede gezerken buldumm çok beğendim ve üye oldumm... sitenin sayfası biraz ağır açılıyodu amaa söylendiği gibi firefoxu indirdimm..neysee herkesi hoşbuldum :D |
Şöyle kısa ve basitçe anlatim ben bi şirkette lojistik işi ile ilgileniyorum.Basit ve zevkli bi hayatım var.Bekarım evlenmeyi şuan düşünmüyorum.Kısaca hayattan memnunum. Gelelim sizleri nasıl bulduğumu tamamen tesadüf google arama motorunda sırasıyla peter, wendy,thinkerbell,hook derken bu siteyi buldum ama kullanmakta yardımcı olursanız sevinirim.Evet otomatik olsada ilk mesajı thinkerbell yolladı çokta güzelmiş neyse bekliyorum.:rose: :rose: :rose: |
ne bılım bırden karsıma cıktı hosuma gıttı ve hemen uye oldum ne dıyecegımı bılmıyorum cok guzel bır sıte tasarlamıssınız ne ardıysam bulabılıyorum allah basarılarınızı dewamını getırsın allaha emanet olun..! |
mrb bu siteyi bugün başka bir sitede linkini görerek buldum bugün burda ilk günüm ama siteyi çok beğendim çok başarılı |
Google dan allah razı olsun yani oradan buldum . Karşılaştığım en iyi sitelerden biri diyebilirim .İlk verdiğim tepkileri anlatmak isterdim ama maalesef anlatılmaz yaşanır:) çok kaliteli bi site olduğu için üye olmak istedim.Aslında tek sebebi bu hayran oldum yaa o sesler, resimler ,uyumluluk ve dahası...ben bu steye üye olmalıyım dedirtti ve işte burdayım :))) |
Selamlar....Bencede google saolsun buluşturdu bizi sizinle..Site için sölicek söz bulamıorm züper ötesi bişe olmuş gerçekten elinize sağlık..Güzel vakit geçirmek dileğiyle.... |
slm herkese gerçek şu bende vbulletin ilgili konu ararken bende google den buldum ......:) |
Googleden msn çoklu oturum ararken buldum yamayı indirmek için üye oldum sonra siteyi gezdim baktımki gerçekten burdaki yetkili ve üye arkadaşlar bişileri paylaşıp sitenin kalitesini verimliliğini paylaşımın önemini bizlere aktarıyolar bende bu siteyi sevdim ve msxlabs sitesi ile yakından ilgilenmeye başladım.. :) |
selam istenizi şans eseri buldum ve çok begendim umarım bundan devamlı burdayım sanırım elinize saglık selam sitenizi çok begendim elinize saglık, buraya devam edecegim bundan sonra herkese iyi geceler |
Merhaba Grupları tararken buldum,istediğiniz herşeyi sorabilmek hoşuma gitti,ciddiyette benimiçin çok önemli verdiğiniz emek için teşekkürler. Şah |
merhaba ben justwitch. siteyi dolaşırken buldum. hoşuma gitti üye oldum. umarım ii vakit geçiririm. eğlenceli bi yere benziyo. |
Slm Msx labs ben de ChaTLaX siteye kuzenim sayesinde üye oldum... |
ben can dostum jöntürk sayesinde bu siteye girdim birkaç klip var sana göstermek istediğim dedi o şekilde vazgeçilmezim oldu msxlabs süper vakit geçiriyorum rap müziğe bayılıyorum insan kendini en iyi rap sayesinde ifade edebilir. Ben bu sitede kendimi buldum hayat dolu insan ların girmesi gerektiğine inanıyorum . b en yaşamasını bilen hayattan her türlü zevk alan bir insanım msxlabs'ta kendimi buldum...teşekkürler |
:) Merhaba BEN SİTENİZLE BİR ARKADAŞIM VASITASIYLA TANIŞTIM VE ÇOK BEĞENDİM KISACA ÇOK SÜPER BİR SİTE HAZIRLAMİŞSINIZ EMEĞİ GECEN HERKEZE TŞK EDER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI TEMENNİ EDERİM BEN KISACA KENDİMİ TANITAYIM YENİLİKLERİ VE İLGİNÇ OLAYLARI SEVERİM |
bundan bir iki sene önce keşfetmiştim sitenizi ama bayağıdır kullanmıyorum. şimdi daha iyi ve daha kaliteli olmuş. böyle bie site yaptığınız için teşekkür ederim. her zaman istediğimi bulabiliyorum. |
el :DMerhabalar herkese... ben siteyi arama yaparken tesadüfen gördüm ama hoşuma gitti... bu arada gerçek adım Can yaşım 15 16 ya 1 ay kaldı(küçük olabilir):D herkese ii günler |
selam ark, öncelikle siteniz bir harika ve cok renkli daha icerikleri gezmedim ama inaniyorumki icide dis görünümü kadar muazzamdir .bu siteyi tamamen tesadüfen buldum ama bütün arkadaslara tafsiye edcegim , ayrica merak etmeyin sizleri biktiracak kadar ziyaret edecegim simdilik hoscakalin dostlar .......hep beraber Eyvallah kardesiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm. saygilar |
slm adım egemen (kısaca ege) tesadüfen buldum bu siteyi gerçekten tek kelimeyle süper şu an istanbuldayım tatil bitince bnm arkadaşlara da önerecem burayı gerçekten çok güzel bi ortam var burada aranıza katıldığım için memnunum (Y) (Y) |
Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz.. Sitemiz kurallar çerçevesinde tek kelime ile muhteşem bir sitedir aramızda Sizi ve arkadaşlarınızı görmekten mutluluk duyarız... Nice senerler aramızda olmanız dileği ile Saygılarımla .. (C) :rose: İyi Eğlenceler Dilerim...:turkiye: |
Bu siteyi bulduğum için çok mutluyum herkeze teşekkür ederim. :rose: :tender: |
Merhaba gençler ben çok daha öncede şimdi hatırlayamıyorum sanırım kapucu nicki ile üye olmuştum çevremdeki gençler nuri abi üye ol diyerek linki vermişlerdi fakat uzun süre işlerimden dolayı giremedim uzak kaldım tekrar üye olarak o hazzı yaşamak istedim 47 yaşındayım emekliyim şu anda bende kendimi genç hissettiğim için aranızdayım herkese kucak dolusu sevgiler selamlar |
slm ben yeni çıkmış rap şarkılarını ararken buldum hiç bi kimse tavsiye etmedi yani bu arada istanbulda oturuorum 17 yasındayım hehe :):D |
Msxlabs ile Messenger Göz Kırpmaları ararken bir tanıdığımın vasıdası ile tanıştım.İnanılmaz güzel bir Site şimdilik çözmeye çalışıyorum ilerde bende Msxlabs dostlarıma birikimlerimle ve net üzerinden tanıştığım ve irtibatlı olduğum dost ve akrabalarımada tafsiyelerimle yardımcı olmak isterim... |
şimdi şöyle anlatayım!!! ben arama motoruna format yazdım sonuçlarda bu güzel site çıktı tıkladım...bi üye ismini hatırlamıyorum!! çok açıklayıcı bir şekilde format nasıl atıldığını resimli olarak anlattı...sonra sitei fln biraz gezdim dolaştım sonra dedimki vay be süper site ben en iyisi buraya üye olayım(arkadaşlar öle yalan fln değil dalga flnda geçmiyorum) ve işte artık burdayım umarım iyi vakit geçiririz!!! |
değişik bişyler arıyordum rengi ve içeriği ilgimi çekti merak ettim sonu üyelik.. hoş bir ortam |
bende msn arka plan değiştiricisi ararken buldum ve hoşuma gitti üye oldum amaaa tabi yeni üye olduğum için hiç bir şey bilmiyorum :( bana yardım edebilecek birileri var mı_??:) |
slm ben mc_tiko isteyen arkadaslar tiko da die bilir su an yeniyim ama sanki uzun zmandır msx in bi parcasıymısım gibi hissediyorum ve sunu belirtmeliyimki hislerim beni yanıltmaz ben aslında medusanın albüm ve resimlerini indirmek için googleye girdigimde bu siteyi gördüm ve dolasmaya basladım aslında ben forum sayfaları hakkında fazla bişi bilmeem ama bana yardımcı olundugu takdirde elimden gelenin en iiiisini yapmaya calsıcam şimdiden hepinize ayrı ayrı tesekkür edrim |
msn arayüzü arattırdım google'da nasip işde msxlabs'a tıkladım . bikaç sayfayı dolaşdım ve görsel efektler olsun uyum olsun çok hoşuma gitti. (dosya indirmek için üye olmak gerekiyormuş.) üye olduğuma memnun oldum :) güzel bir forum. Ben forum maniayımdır 1azcık ;) Selam.. |
walla bende plus ararken tanıştım MsX iLe ama bundan sonra heb burdayım harby süber bi yer butün arkadaşlarımada tavsiye edijem :D ::smiley32: |
Yeni Gelen Arkadaşlar Hoşgeldiniz Aramıza (C) :tender: |
|
ben buraya herkesinde dedigi gibi tesadufen girdim diyebilirim cunku oyle oldu internetten stuffplug ariyordum ve bu forum acildi tesekurederim... |
msn dicovery ararkene |
Söylenebilecek Hemen Hemen Herşey Söylenmiş. Perfect Bi Görünüm Mükemmel Bayıldım Ellerinize, Yüreğinize SagLık By OsCa-R- |
slm site harika program yaması ararken karşıma çıktı ve üye oldum aranan her programı bulabiliyorum teşekkürler |
super bi yer ya valla süper olmuş google olmasa heralde bulamıcaktım burayııı cok msn hakkındaki hersey burdaa yeni gelen arkadalar pisman olmucaklar cünkü bende olmadım |
google da ne arasam bu siteye çıkıyodu bide yakın dan bakayım dedim ee iyi etmişim pişman değilim yine yaparım herkese kolay gelsin:D :D :D TYPHOON |
hayat hep bişileri aramakla geçiyo muhakak. bigün bana biri dedi ki tam senlik biyer bende bakalım neyi arıyomuşuum die geldim vurdum kapınıza şimdiden hoşbulduk |
typhoon aracılığı ile typhoon aracılığı ile |
merhaba ben mir_hendise bu siteyi elk_elt müh. ile ilgili bilgiler ararken buldum ve ögrendim ki bu sitede benim ve birçok kişinin işine yarayan bilgiler var.. paylaşımlarından dolayı herkese teşekkür ederim msxlabs ailesine selamlarımı sunarım |
siteniz oldukca güzel tasarlayan kişi oldukca marifetli biriymiş siteyi bir konu araştırırken buldum mencede güzel oldu :)))))))))))))))))) |
msxlabs.com'u bana kimse tavsiye etmedi msne için göz kırpmaları ararken birden google da gördüm ve girdim ama girdim için çok mutluyum teşke daha önce keşfetseymişim okadar güzelki saolun bu siteyi yaptıgınız için saygılar... teşşekürler ben 14 yaşın dayım |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık