MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

turhan 24 Ekim 2007 11:13

bursa da ikamet etmekteyim...kendime ait plastik dalında şirketim var...

sitenizi msn yazdığımda buldum....çok beğndim üye olmayı seçtim....

başarılar dilerim.....sevgilerimle....

babacan27 24 Ekim 2007 13:11

ben öncelikle program arıyordum amr yi gif e çeviren program ve boyle karşıma çıktı biraz siteyi gezince üye olmak istedim ve hemen üye oldum böyle bir siteyi keşf ettiğim için kendimi mutlu hissediyerum çok teşekkürler saygılarımla...

dnygns 24 Ekim 2007 22:10

merhaba arkadaşlar ! siteyi bayadır biliyorum fakat üye olmak bugüneymiş:D
Google size çalışıyo diyebilirim aradığım kaliteli resimleri genelde msxlabs ta buldum... Sadece faydalanan biri değil artık aranızda olmam gerektiğini düşündüm.. Hoşgeldim (:

karizma38040 24 Ekim 2007 23:27

SLM İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ BEN ASLINDA SİZİN SİTENİZE YABANCI BİRİ DEİLİM DAHA ÖNCEDEN KAYIT OLMUŞTUM.
AMA BİLGİSAYARA FORMAT ÇEKTİRİNCE BÜTÜN BİLGİLER SİLİNDİ!!!!!:*(
YENİ BİR ÜYELİK İSMİ ALARAK YENİDEN GELDİM!!!!SİZDEN VAZGEÇMEM VAZ GEÇEMEM!!!!!!!!
BEN MSN DİSCOVERY SAYESİNDE SİZİNLE TANIŞTIM.BANA Bİ ARKADAŞIM SÖLEDİ BU PROGRAMI İNDİR DİYE BENDE ARAŞTIRIRKEN SİZİN SİTENİZ KARŞIMA ÇIKTI!!!
ŞİMDİ SİZDEN MEMNUN OLDUĞUM İÇİN TEKRAR GELİR GELMEZ YENİ BİR ÜYELİK ALARAK ÜYE OLDUM!!!!!
BENİM BİLMEDİĞİM DAHA BİRSÜRÜ PROGRAM VAR BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM,BEN SİZE NASIL ULAŞA BİLİRİM MSN ADRESİNİZ VARMI VARSA BANA VEREBİLİRMİSİNİZ?????
BİDE BENİM (SKYPE) ÜYELİĞİM VAR BURDANDA GÖRÜŞE BİLİRİZ BENİM NİKİM YİNE AYNI(karizma38040) BEKLİYORUM CEVABINIZI YARDIM EDERSENİZ BENİ MEMNUN EDERSİNİZ.
Allah'a EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ GECELER!!!!!!BY!!:$*-):*(

Misafir 26 Ekim 2007 15:20

selam ben bır konu ararken googleye yazdım sızın forum cıktı gezındım bıraz mısafır olarak uye olsam dıye dusundum işte burdayım hepınıse ii paylasımlar =)

beril 26 Ekim 2007 21:37

|-|£r|{£s£ |\/|£r|-|aßa

;)herkese selam bn yeni üyeym adım beril daha kimsei tanımıyorm ama lafın gelişi herkeslerle tanışacağıma memnun oldum aranısda ROCKER var mı acaba yada RAPER da olabilir;)şimdiden memnun oldum

Misafir 27 Ekim 2007 01:59

a.s
hg =)

_cixx_21 27 Ekim 2007 12:23

ben buraya üye olalı cok kısa bır an oldu ama gördümki gercekten burda süperrr bir ortam var herkese şimdiden slmlr en baştada mavi karanlik ekibine :P:P:P

oyuncu55 27 Ekim 2007 17:56

siteye yeni üyelik gerçekleştirdim. bu sitede aradığım her şey fazlasıyla mevcut teşekkürler site yöneticileri...

erdemlink 27 Ekim 2007 23:18

mıknatıs özelliği var bu sitenin....
Arama motorundan buldum bu siteyi...
Ekranı dolduran bir güzelliğe sahip olduğu için kayıt oldum...

İsmim erdem
Kayseriden selam herkeze...
İnşaat teknikeri olarak çalışıyorum...
daha geniş bilgi için ö.m. atınız dermişim....:D

Saat: 09:10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık