![]() |
Nette gezmeyi cok seven ve farklılıklardaki gizemi seven biriyim nette gezerken karsıma cıktı Farklıydı gizemliydi ve mavi dunyanın gizemiyle vazgecilmezim oldu diyebilirim |
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve burayı çok sevdim bikatanede arkadaşım var buada umarım eğlenirsin demeyin zaten eğleniorum :) çok sempatik bi site olmu hazırlayanların emeğine sağlık kendimi tanıtayım isim-geç yaş-18 boy-1.63 kilo-55 saç rengi-valla bende unuttum :D ten rengi-beyaz göz rengi-ela mesleği-moda tasarımcısı hobi-web siteleri tasarlamak ve açmak,photoshop,cilt bakımı,kıyafet tasarlamak,müzik dinlemek,resim,the gazette,miyavi,ve kaisiiiiiim ukem fobi-böcükler,sürüngenler sevdiği hayvan-tavşancık bukadarrrr....... |
bir arkadas'ımın önerisi üzerine MsXLabs'La tanıstım. |
Bu siteyi nette dolaşırken tesadüfen keşfettim ve tiryakisi oldum hazırlayanlara çok teşekkür ederim |
merhba tsk ederım msjınız ıcın MsXLabs'la anatomi ile ilgili arastırma yaparken tabıkı google sayesinde tanıstım siteyi bgne dek cok kullanmadım ama bundan sonra kullanmayı dusunuorum odevlerımle ılgılı arastırmaları bulabılecegım bır sıte |
slm benim siteyi tanımam google sayesinde oldu bugün üye oldum ve çok memnunum herksele güzley paylaşımlarım olması dileğiyle sevgiler.......... |
siteye girdiğin zaman sayfa cekio seniya huzur verdi ne alaka bilmiyorum ama seviyeli olduğu kesin |
aslında çoq fazla nete takılan birisi deilimdir ama biology ödewlerimi araştırmak için zaman ayırmam gerekiyor...bu siteyi bi tawsiye sonrasında bulmadım...nette dolaşırken gözüme çarptı we her aradığımı bulmak çoq hoşuma gitti bende ndn üye olup bunu sürekli kılmayım die düşündü....we işte o muhteşem an gerçekleşti we üye oldum bu beni çoq mutlu etti çünkü zamandan tasarruf yapjam.. bu bi sayısal öğrencisi için önemli bise..hernese siz kısaca yorum dediniz ben hikaye yazdım..=)nese şimdiden herşey için tşk edrm.. we böle bi site yaptığız içinde sizi tebrik edrm.. kendinize cici bakınnn.... |
daha kimseyi tanımıyorum ama sevmeye başladım.güzel şeyler varmış (nasıl tanıştığımı yazmıştım daha önce) |
çok sevdiğim bi arkadaşım var uzun zamandır msnde karşılaşmıyodum beni engelledimi acaba diye çok merak ediyodum (tabi biraz paranoya yapmışım) bunu anlamak için gogle dan beni engelleyenler yazıp tıkladım karşıma bir sürü adrs çıktı, ilk olarak bu adrsi tıkladım. engelleyenlerle ilgili merakımı giderdikten sonra,,, şöööööle bi gözattım sitenize gayet güzel göze hitap eden ve özellikle ahlaklı bisite oluşu çok hoşuma gitti ve işte görüldüğü gibi sık sık uğruyorum artık |
| Saat: 09:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık