![]() |
Mutluluğun tek tarifi aynaya gülerek bakan iki çift gözdür.. |
MUTLULUK YASAMIN NERESINDE OLURSA OLSUN GULEBILMEK GULDUREBILMEK SEVEBILMEKTIR ASKIN KENDISI ZATEN MUTLULUKTUR. (MUTLULUGUN RESMINI GOZLERINDE CIZDIM KALBIMDE BIR RENK VERDIM SIMDI GOKKUSAGI KADAR PARLAK VE FARKLIYIM CUNKU BUTUN RENKLERI İCİMDE TASIRIM.) MUTLULUGUN RESMI BU OLSA GEREK ABİDİİN :D |
Tüm dünyanın gözünden düşsek bile bizi seven bir ailemiz varsa kazanan biziz demektir.. İşte bence mutluluk bu:) |
mutluluk=aşkım+ben |
Çok fazla düşünmemektir.. |
En büyük mutluluk; kankalarla beraber Şampiyonlar Ligi final maçı öncesi "her türlü alt yapı"yı hazırlayıp maç saatini beklemek ve sonrada büyüüük bir zevkle maçı izlemektir..:P:D |
Mutluluk değer verdiklerinin hep yanında olmasıdır..(canım abimmm:tender::inlove:) |
Mutluluk anı yaşamaktır.. |
Mutluluk çikolata yemektir:P Bide evanescence dinlemektir:P En ufak bir şeyden mutlu olan biriyim ki hayat beni sevsin die:) |
AHMET NURAY’IN SEVGİ ANLAYIŞI Sanat benim için var da Senin için yok mu sanırsın Sevgi sevilenin hakkıdır derken, Sevilemeyenler sevilmeyecek mi sanırsın Karşıt fikirler hep negatif derken, Hiç mi pozitif olmazlar sanırsın… Yeter ki sevilmeyeni sevmeyi öğren. Öğren ki herkes mutlu olsun. Mutsuzluk sevilmeyenin duygusu, Mutluluk sevilmeyeni sevmenin olgusu, Olsun olanlar, varsın kırılsın kırılanlar, Sen yine de beraberlikten vazgeçme Sevmeyeni de sev sevilmeyeni de… Sevmek de sevilmeyi bilmek de bir sanattır. AHMET NURAY AHMET NURAY |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık