![]() |
Alıntı:
Messenger Plus! Live 4.23.276 |
yardım eder misiniz? messanger discovery yi yükledkten sonra internet explorer söyle bir hata veriyor. "[IMG]res://C:\WINDOWS\system32\shdoclc.dll/pagerror.gif[/IMG]Sayfa bulunamadı Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değişmiş veya geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir.Lütfen bunları deneyin:
HTTP 400 - Bozuk İstek Internet Explorer " msn sitesine de giremiyorum bu konuyu nereye yazacağımı da bilemedm bir an önce yardımlarınızı bekliorum. tesekkürler |
arkadaşlar discovery i kurdum fakat oturum açmadınız diye bi uyarı veriyo özelliklerini kullanamıyorum bi yardımcı olurmusunuz |
bilmem farkettinizmi mdl yüklüyken karşı taraf ip numaranızı almaya çalışsa bile farklı bi ip no gönderiyor karşıya. mdl i kaldırdığımda kendi ip numaramı görebiliyor karşı taraf ama tekrar yükleyince yine farklı bi ip görüyor. |
Alıntı:
Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin. daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. DİĞER SAYFALARADA BAKALIM....... |
merhaba. discovery nini türkçe anlatımlı tüm özelliklerinin anlatımı varmı resimlide olabilir teşekkürler |
Alıntı:
|
Teşekkürler bende bi arkadaşımdan gördüm çok hoşuma gitti bu akşam yüklücem umarım yapabilirim |
ben onu indirdim ancak bir süre kullandıktan sonra bir sorun oldu sanırım şuanda onu indirdiğim msn adresimi açamıorum başka adresle msn açılıo bunu nasıl düzeltebilirim |
ofis 2000 diyo bu nedir acaba? |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık