MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/270249-zorunlu-messenger-guncellemeleriyle-ilgili.html)

Misafir 7 Kasım 2009 18:51

8.5 exe dosyasının A-Patch uygulanmamış, sadece güncelleme zorunluluğu kaldırılmış versiyonunu alabilir miyim? Teşekkürler.

NeutralizeR 7 Kasım 2009 20:12

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1558084)
8.5 exe dosyasının A-Patch uygulanmamış, sadece güncelleme zorunluluğu kaldırılmış versiyonunu alabilir miyim? Teşekkürler.

ZIP içindeki dll dosyasını değil de sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalarsanız işinizi görür.

Cherrykiss 7 Kasım 2009 20:31

8.1 Kullanıyorum..
Bahsedilenler gibi bende de sürümün yükseltilmesi adına uyarılar oldu..
Verdiğiniz dosyayı İndirdim hatta bu silip silip 3. defa yuklemem ve yine hata verıyor.. Hasarlı arşiv tanınmayan arşiv sonu vs...
Kopyalayamıyorum msnmsgr.exe'yi..
Bi ilgilenirseniz sevinirim..:smiley9:

Ne son sürüm yüklenince açılıyor
Ne de 8.1'den girebiliyorum..
Anlamış değilim ne yapılmaya calıştığını..
Ama fazlasıyla sınırlendım :hysteric:

Misafir 7 Kasım 2009 20:41

Verdiginiz 8.5 zip dosayasini indirip yükledim msn acildi ama kamerayi actigim zaman ses gelmiyor simdide karsi taraf ne beni duyuyor nede ben onu diyer seslerin hepsi var yanliz mikrofon calismiyor ayarlara bastigim zaman su an kullanamassiniz gibi uyari veriyor ..Mikrofan ayarlari hepsi tamam ama ses yok neden olabilir yardimci olurmusunuz.

kompedant 7 Kasım 2009 23:09

benim msn 8.5 ama açılmıyor haalen yeni sürümü yükle diye uyarı geliyor nasıl yapacam :(

0_point_1 8 Kasım 2009 08:35

son sürümde cam görüntü kalitesini arttırmanın bir yolu varmı... iyileştirmek yerine rezil etmişler messenger'i...

guven_guven 8 Kasım 2009 12:53

8.1 kullanıorum oldu cam falan ama plus fln olmuor lütfen yardım :/

NeutralizeR 8 Kasım 2009 13:13

Windows 2000 uyumluluk ayarını kaldırın. Bu konunun ilk mesajından 8.1'e uyumlu olan msnmsgr.zip dosyasını indirin ve içindekileri Messenger'ın kurulu olduğu klasöre kopyalayın. Bu işlemleri Messenger tamamen kapalıyken yapın.

onurmel 8 Kasım 2009 14:32

süperrrrrrrr :) kaç gündür bu dertle uğraşıyordum.sonunda çözüldü ama pc nin galiba canına okudum :):):):)

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1558795)
Windows 2000 uyumluluk ayarını kaldırın. Bu konunun ilk mesajından 8.1'e uyumlu olan msnmsgr.zip dosyasını indirin ve içindekileri Messenger'ın kurulu olduğu klasöre kopyalayın. Bu işlemleri Messenger tamamen kapalıyken yapın.

şu imnkanda var....izp dosyasının içindekileri çıkardığında wlm 8.5 in icon u çıkıyor içinden.onu kısa yol yapıp masa üzerine kopyaladım.ordanda başlatın yanındaki icon lara taşıdım..onu tıklayarak da direkt olarak wlm yi açabiliyorum..sorun yaratmıyor..bence bu şekilde daha kolay:D

Misafir 8 Kasım 2009 22:00

uyumluluk modundan windows server sp1 seçince herşey çalışıyor discovery plus stuff plug falan gerçi bende windows 7 yüklü windows server sp1 uyumluluk modu xpde varmı bilmiyorum

Saat: 07:59

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık