![]() |
Senden ayrılalı İki gün oldu Yüreğimde yedi, Bıçak yarası Gecelerin dili Yok ki söylesin Kolay kapanmıyor Gönül yarası. Zalimsin ama Bana lazımsın Gözlerim sana Toz kondurmuyor Bu yürek benden Nefret ediyor Senin aşkınla Gurur duyuyor.... zalo |
Sevgilim Geçmişin anısıyla kendisiyle konuşan Yalnızca bir kalb ile sevgisinden oluşan Kemiklerin üstünde et-yağ ile doluşan Yıpranmış bir vücudu taşıyorum sevgilim Yalnız kaldığı anda senin ile buluşan Yokluğun hasret ise hasretinle kavuşan Yağacak ilk damlalar gözlerinde yoğuşan Yoğun bir bulut gibi geliyorum sevgilim. Gürleyerek gelirken susmalara alışan Döküldüğü yerlerde yaşamlara karışan Yeniden yaşamları yeşertmeye çalışan Bir yağmura muhtaçsın biliyorum sevgilim. Aşkına özlem ile buhar olup uçuşan Sevginin beyazıyla gökyüzünde toplaşan Susayan gönüllere yağmur diye ulaşan Bulutlardan kar olup yağıyorum sevgilim. Esin Çınar 22.12.2005 |
Kadar Ne tayfun, ne kasırga çekmiyor gözlerindeki hortum kadar. Ne dereler, ne nehirler akmıyor isteyerek göz yaşların kadar. Ve inan ki yakışmıyor hiçbir şey gözlerine bir tutam gülümseme kadar. Esin Çınar 10.07.2006 |
Yağmurun sıcaklığı Hayatın donukluğu Gecenin soğukluğu Bunlar senden kalan En derin izler Yanlarında hediye Sensizlik ve sessizlik Sensizliğe alışamadım Sessizliğe alıştım Sanma ki sessiz sakin Bir gece bu Sessizliği yırtan bir Gök gürültüsü İstanbul'da Çakan şimşeklerin haritası Parıldıyor sularda Eriyor gecenin soğukluğu Yağmurun sıcaklığında Esin Çınar 12.06.2006 |
HÜKÜM GİYDİM AYRILIKTAN Korktum aşka inanmaktan Hüküm giydim ayrılıktan Sevemez oldum kimseyi Tanrım kurtar bu karanlıktan Ne demeli sana sanki Aşkından hayır mı gördüm Üç gün mutlu olduysam Üç ömrü hüzne gömdüm Oysa seni senden, benden Herkesten çok sevmiştim Sen beni bırakıp da giderken Aşkını unutmaya yemin etmiştim Dünyalar benim olsa ne değişir ki hayatımdan Yine yalnız, yine mutsuz, yine yorgunum ağlamaktan........ zalo |
Her günün akşamıdır Gönüle gam düşüren Ayrılık sancısıdır Geceye yolcu eden. Aşkların tutkusu var Sevene kuşku veren Görmeden bitmeyecek Yarını var mı bilen Varmıdır ayrılığın Haberi sevgiliden Sarmasın ayrılığın Kederi ah yeniden Geceler gurbet Geceler hasret Geceler geçse Gözlerim kapalı sinende Ne hasret Ne gurbet Geceler olur Yanında cennet . . . nejat |
Deli kız Ah deli kız Seninle ne yapacağım Yeminle söylüyorum Vallahi bilmiyorum Kaldıramam yükünü Yeniden bir sevdanın Daha kırkı çıkmadı Kalpten çıkan mevtanın Esin Çınar 25.05.2006 . |
Cevap İçini doğrulukla Dışarı açabilirsen Zaman mı yanılgıdır Yanılgımı zaman seçebilirsen Gözlerini düşlere Kendi arzunla kapatabilirsen Ve de menfaatsiz Sevebilirsen Artık kavramların Önemi kalmaz Her şeye içtenlikle Cevap verebilirsen. Esin Çınar 16.05.2003 . |
Mutlaka Mutlaka bir başkası Seni görüp beğenir Sana benim sevgimi Benden alıp kim verir.. Esin Çınar 17.09.2005 . |
GÖRDÜM BİLDİM Gördüm Gurur var Nefret var Ve Aşıksın... Bildim Gurur korkudan Nefret aldanmaktan Aşk sahip olamamaktan… nejat |
| Saat: 13:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık