![]() |
msne adresimi silmek istiyorum ama silemiyorum |
beyler benim windowslive hesabım var bunu hotmaile nasıl çevirebilirim ama hiç birşey değişmeden |
merabalar..dün msn adresimi kapatmaya çalıştım ve kapandı dedi. bugünde msn adresime geri girmem lazım ama giremiom. adres yanlış dio.nasıl girebilirim.yardımcı olun lütfeen |
acele cvp ben dn msn adresimi kapattım bugünde tekrar açmam lazım ama açamiom.adres tanşı dio.adresim @mynet.com du.ne yapmalıyım lütfeeen yardımcı olun |
msn kapatma evet kapanmıyorrr...söylenenleri yaptım.. hala açık |
kira mı ödemedim sorun olur mu? |
arkadaşlar hata veriyo |
acil..:/ Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın Merhabalar hesap kapanması için bunu yapmm gerek m kapatamdım yardımcı olursanız üstteki yazı için sevnirm.. |
msn kapatılması msn kapatılmasını rıcaedıyorm baskalrı tarfındn sohbet sıtelrıne grlıyor ve msn msj gelıyor kapatırsanız sevnrm saygılrmla |
selamün aleyk benimtam3 tanee postam vbar ama hiç birini kapatamıyorum bana yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Saat: 23:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık