![]() |
en cana yakını isokolik yk |
Forumun En Başarlı Admini:NeutralizeR Forumun En iyi Moderatörü:evo,virtuecat Forumun msxteamı:kompetankedi,NihLe,NoRanynn Forumun en mesajcısı:arwen,Nilim,Buggs Bunny, Forumun en cici kızı:ben:) Forumun en uslu üyesi:yine ben:P |
en şeker kardeş üye.isokolik yk,buggs bunny,YagmurTanesi,senin_eserin en aktif üye:Nilim,The Unique,RUYA ve ben:P en Güzel: yine ben:P :muz: Herkes benim için birbirinden değerli alınmasın yazmadığım arkadaşlar:) |
offf bu ne yafff neyse en yabancısı da ben :D |
En Canlarım : Venüs Kızı, My love for you, Nihle, masalprenses, sen_ben yeni ismiyle yağmurtanesi, yakamozcuk,KANDASKAN En Chatbox'cu : KANDASKAN, Çakabey En mod: Thinkerbell, Noranynn, En şiirci: RUYA, My Stic@l, arwen, Nilim, En Oyuncu: Bugss_Bunny, Frog into prince (Forum oyunlarına mesaj yazan bağlamında) ;) En arkadaşım: Herkes :D |
En atılgan ve en agrasıf : The Banned En sevecenler : BuGS BuNNY , The Encrypted , P.u.S.u. , karakiz_38 , TheDoctor611 , İsokolık Yk . Nur_08 ;) En dengesızı benım :D |
Bana en çok gül vereni var forumun :D Çakabey :hug: |
kimseyi kimseden ayıramıyorum hepsini burda tanıdım hepsi benim EN'im Hepinizi seviyorum MSX ailesi (L) MSX LABS(L) |
En qankam : yağmur tanesi En aynı frekans : KANDASKAN En prenses : masalprenses En gül verdiğim : efnalya, nep aplam, En özleyeceğim : My Love For You En Savcısı : Yakamozcuk En seslendiğimde cevap veren : Nihle En şiirci : Ruya, Mystic@l, arwen, nilim En masum : inloVe En uzun süredir göremediğim : Kafeyelmer En chat boxcular : Ben :D , Kandaskan, the_unique, Matto, senin eserin,venüs kızı, En gececi: Canary En Erkenci : Bugs Bunny En kendi halinde : asla asla deme, kumsall, Morrigan En chat 1 ci : Venüs Kızı En bitirimi : Kompetankedi En beni sevmeyen: Thinkerbell, Noranynn |
en abısı virtuecat en ablası thinkerbell en abısı virtuecat en ablası thinkerbell en sevimlisi my love for you en kankası unkownshare en serserisi the encrypted en admini neutralizer en dehseti vahseti ben |
| Saat: 12:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık