MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

jön_türk 9 Şubat 2007 14:20

ben kardeşim tetik sayesin de msxlabs'ı tanıdım yaşamasını bilenlerin sitesi diye düşünüyorum

serikatil_58 10 Şubat 2007 02:45

live messenger yaması arıyodum bu sıte cıktı karsıma ...aslında her sıteye uye olmam ama değişik bi site...emeği gecen herkese tskler...emeğe saygıı

SubZero_34 11 Şubat 2007 12:13

aslında program ararken googleden tesadüf MsXLabs.org sitesi çıktı karşıma burdaayım artık burada olmak çokgüzel.

maral 11 Şubat 2007 15:27

o kadar tesadüf oldu ki msn için ifade araken kendimi burda buldum... iyiki burdayım bayıldım harika bir site çok teşekkürler artık hep burdayımmmmmmmmm :D :D :D

Misafir 11 Şubat 2007 15:37

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

iyi eğlenceler dilerim :rose:

gamzeataşen 11 Şubat 2007 16:00

merebaa..bende msnimi değiştirmek ıstedim google dan bişeyler buldum yukledim o ara karşıma çıktı:)bi site buldum yüz ifadeleri o sırf sarı kafalardan oluşan yukledim winzip çıktı hiç anlamadım ve şifreler burda falan yazıyodu geldim baktım uye oldum öyle tanıştığıma memnunumm herkezlee:))

Misafir 11 Şubat 2007 16:24

Alıntı:

gamzeataşen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 343065)
merebaa..bende msnimi değiştirmek ıstedim google dan bişeyler buldum yukledim o ara karşıma çıktı:)bi site buldum yüz ifadeleri o sırf sarı kafalardan oluşan yukledim winzip çıktı hiç anlamadım ve şifreler burda falan yazıyodu geldim baktım uye oldum öyle tanıştığıma memnunumm herkezlee:))

Hoşgeldiniz (C)

İyi eğlenceler Dilerim:rose:

AYARSIZ 11 Şubat 2007 17:27

cok guzel bır sıte yapmıssınız ellerınıze saglık benım makınaya format attgım cogu program yok ıntertte gunlerdır aradım bulamadım bugun nıhayet burası rast geldı we ıslermı hallettım cok tesekkurler..

Misafir 11 Şubat 2007 17:43

Alıntı:

AYARSIZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 343202)
cok guzel bır sıte yapmıssınız ellerınıze saglık benım makınaya format attgım cogu program yok ıntertte gunlerdır aradım bulamadım bugun nıhayet burası rast geldı we ıslermı hallettım cok tesekkurler..

Hoşgeldiniz(C)
İyi Eğlenceler:rose:

skywolfyx1 11 Şubat 2007 20:36

insanların ne yaptıklarını merak ettim, bir süre araştırırken gördümki bambaşka sanal, gerçek olmayan bir dünya da insanlar, yaşadıkları gerçek sadece gerçekleri, paylaşımlar vermeden, sadece kendi istediklerimi gerçekleştiği bir dünya, bu dev yalnızlığa bende katılıyorum,
İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için,sevmekten korkuyor.
Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için.
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.
Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için
W. SHAKESPEARE

osmaman 11 Şubat 2007 21:24

birgün googlede bişey arıyodum. daha sonra msxlabs linkini gördüm ve girdim. o günden beri burdayım.

betamax 11 Şubat 2007 21:26

slm herşeyden önce mesaj için teşekkürler
ben msn messenger da problem yaşadığım için bu siteye başvurdum...
sorunum ise şu bilgisayarıma msn messenger 8.0 ı yukledım ancak kişi listemdekiler sayısı 56 olmasına rağmen burada 39 gösterıyor ve onlarıda çevrimdışı ve diğer kişi listesinde gösteriyor bu nedenle bunu nasıl düzeltebılırım dıye google dan arattım ve en ıyısı olarak sızı buldum ve guvendım yardmcı olursanız sevınırım

vardiyalı 11 Şubat 2007 21:40

karşılaştığım sorunların çözümü için google dan her arama yapışımda MSXLAB

Sorun çözümleri için her arama yapışımda SİTENİZ ile karşılaştım, bu benim için yeterliydi fakat site dizayn ına bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim.

Deli yürek 11 Şubat 2007 22:27

Selam arkadaşlar, bende aranızdayım.
Bu siteyi bir arkadaşım kendisinden dinamik arka plan istediğim zaman tavsiye etmişti.
Onun sayesinde keşfettim,iyiki de gelmişim.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim,gerçekten güzel bir site.

zorziyak 11 Şubat 2007 23:07

Bu siteyle tanışmam bir sorun üzerinde çalışırken arama sitelerinden yardım isterken oldu. iyi ki de tanışmışım..

blackcat8516 11 Şubat 2007 23:10

merhaba

sabahtan beri kafayı yedim.bana maille pps dosyası gönderilmiş.power point 2003 viewer yükledim hala açılmıyor.nasıl halledicem ben bu sorunu:(bana hemen cvp yazarsanız çok memnun olurum.teşekkürler

david06esmer 12 Şubat 2007 13:28

BİR KONUYU ARAŞTIRIRKEN KENDİMİ BURDA BULDUM HOŞ BİR SİTE SEVİYELİ

Misafir 12 Şubat 2007 15:22

Alıntı:

david06esmer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 344104)
BİR KONUYU ARAŞTIRIRKEN KENDİMİ BURDA BULDUM HOŞ BİR SİTE SEVİYELİ

Hoşgeldin aramıza İyi eğlenceler (C) :rose:

birdysev 12 Şubat 2007 15:39

selam, ben de stereogram araştırması yaparken sitemize bir girdim bir daha çıkamıyorum o msn ifadeleri forumunda ise kendimi kaybettim,hemen üye oldum.hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık.ilerleyen zamanlarda benimde katkım olur umarım.herkese sevgiler.

yalandunya 12 Şubat 2007 16:29

slm ben yeniyim ve hiçbişi bilmiyorummmmm:((((((

caniko102 13 Şubat 2007 03:17

ben çocuklar için msn göz kırpmaları ararken diğer formlarda adınıza rastladım ve çoktan beride üye olmadan yararlanıyordum üye olmak bugüne nasipmiş.bundan sonrada üye olarak yararlanmak istiyorum.formu çok güzel buldum MsXLabs yaratıcılarına ve paylaşımcılara herkese teşekkürler

_akREp_ 13 Şubat 2007 13:23

Ben Mxlabs ın İlk Üyelerindenim AmA Şifremi Hatırlamıyorum Verdiğim Msn de Kırılmıştı :D Onun İçin YEniden Uye Oldum ;)

lilith13 13 Şubat 2007 14:59

janselizmle ilgili bilgi arıyodum site üyelik istiodu üye oldum nası bi site olduğunu henüz bilmiorum öğrencem umarım :) bakalım ben de aşık olacak mıyım?

westpole 13 Şubat 2007 15:28

ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum bakalım nasıl olacak selamlar herkese ...

Misafir 13 Şubat 2007 16:45

Hoşgeldiniz bazen tesadüfler iyi oluyo :P

Tekrardan Mavinin Karanlık sularına HOŞGELDİNİZ:rose:

Sizi Aramızda Görmekten şeref duyarız :tender:

balcuvali 13 Şubat 2007 17:22

gezer tozarken sitenizle karşılştım...çok gizemli geldi ve de üye oldum.iyi ki de olmuşum.esenlikler ve selamlarımı sunarım.hoşçakalın....

Misafir 13 Şubat 2007 17:51

Alıntı:

balcuvali adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 345344)
gezer tozarken sitenizle karşılştım...çok gizemli geldi ve de üye oldum.iyi ki de olmuşum.esenlikler ve selamlarımı sunarım.hoşçakalın....

Hoşgeldin Aramıza

Sitemiz İçeriği ile Muhteşem Bir Sitedir

İyi Eğlenceler

guzellik 13 Şubat 2007 17:56

hei...gercegi isterseniz artik hatirlamiyorum, ama tessadufen geldim bu sayfaya, sanirim dj akman sarkilarini ararken :D...artik surekli burasini ziyaret ediyorum, edicemde :)..

sevimliayican 13 Şubat 2007 19:27

ben ortakılta spaces ile ilgili birşeyler ararken sizi buldum gayet kapsamla bşr site hoşuma gitti tüm ekibe saygı ve sevgi

zaho52 14 Şubat 2007 11:50

ben eski üyelerdenim.fakat uzun bir süre bilgisayardan uzak kaldığım için kullanıcı adımı unuttum ve tekrar üyelik almak zorunda kaldım.hoşbulduk msxlabs

mesene 14 Şubat 2007 12:01

google...

desert snake 14 Şubat 2007 12:39

ben google de windows live messengerı arıyordum ve bu adresle karşılaştm bana ismi ilk başta garip gelmişti ama girince windows live messengeri yükledikten sonra forumun anasayfasına girdim ve baktm ki güzel şeyler vardı bende üye oldum ve iyi ki de üye olmuşum hiç pişman değilim

gnusmas 14 Şubat 2007 23:41

selam arkadaşlar ben gnusmas burayı bir arkadaşıma döküman bulmak için gogalede ararken buldum sitenin yayınında ve yapımında emeği olan arkadaşlara başarılar dilerim umarım keyifli vakit geçiririz saygılar

ghosts 15 Şubat 2007 00:18

slm, discovery proramımı bozulmustu google dan buldum. site güzel ancak çok fazla animasyon ve flash var yeni biri için biseler bulmak çok zor. acemi bi insan herhangibir proğramı indirirken bile zorlanıyor ama sitenin en beendiim yanı birebir teknik destek vermesi. :) gerci bana faydası olmadı ama tavsiye ettiim arkadaslarım memnun. sitenin en beenmediim yanı ise abartılmıs kurallar. örnein bayan olup olmadıına bile bakmadıım birine umarım evli diilsindir dedim ceza aldım :). neyseki ceza pek girmediim yerleri kapsıo.
total olarak arkadaslar güzel bi iş başarmış, tebrik ve tesekür ederim.

one to one 15 Şubat 2007 13:30

TEŞEKKÜR EDERİM.:) ASLINDA GEZİNİRKEN BULDUM SİZİ İNTERNETTE. SİVASTA OKUYORUM. MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. SİTENİZ BİR ÇOĞUNDAN DAHA SEVİYELİ VE CİDDİ. GÖRÜNÜMÜ DE OLDUKÇA GELİŞMİŞ GELDİ BANA.BİRAZ KARIŞIK GİBİ AMA ALIŞIK OLMADIĞIMDAN OLABİLİR. YALNIZ MERAK ETTİĞİM ŞEY SİTENİN AMACI NEDİR. ALALADE OLAMDIĞI BELLİ AMA AMAÇ NEDİR.
BANA BİRAZ AÇAR MISINIZ.
HA! BİR DE KENDİME BEN DE RESİM SEÇMEK İSTİYORUM. YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ.

asli_eva 15 Şubat 2007 15:03

ben live messengerım için skin ararken buldum sizi ve resmen aşık oldum göz kırpma arşiviniz harika bu sitede fazla yazım yok ama olsun yinede bu sizi sevmediğim anlamına gelmez ben bu kadar çok şey bilmiorum ondan yazmıorum yoksa sizden asla eksik etmem yardımımı bunu bilin arkadaşlar(Y)

Asi_Kedi 15 Şubat 2007 16:11

msn discovery arıyodum msndeki arkadaşlarımından indirmek için link istedim ve MsX i önerdiler arat bulursun dediler ve bulduk memnunda olduk işte :D

okyanus035 15 Şubat 2007 19:32

google üzerinde yaptıgım aramalar sırasında sitenizle tanıştım bende amatör olarak web siteleri yapmaya çalışıyorum ama kendimi daha geliştiremedim umarım sitenizden bişeyler öğrenebilirim web sayfanız şuana kadar çok hoşuma gitti.Tasarımı çok güzel ilginiz için çok teşekkürler

AngelDark 15 Şubat 2007 19:33

slm bende googleden buldum

cadi_esra 16 Şubat 2007 11:16

bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine üye oldum siteye baktım konular güzel insallah burda olmaya devam edicem hersey için tesekkurler emekleri gecen arkadasları da tebrik ediorum...

boxer 16 Şubat 2007 11:17

slm ben ufuk samsun dan .msx le tanış mamız bı arkadaş prgm yolamış tı bu prgm da adres vardı o'adrese girdim ve karşım da.msx ve üye oluyum dedim yani tavsiye olmadı ama ilginç geldi tanımak için üye oldum inşallah ta memnun kalcamı sanıyorum.herkese slm.umarım zaman la tanışır bütün üye arkadaşlarla bişeyler paylaşırız.

ferhattunc 16 Şubat 2007 16:08

hoş bulduk teşekkür ederim, yarım saat olmadı ama sitenizi baya sevdim, sanırsam bende burda olmaktan çok mutlu olacağım....

lessien me 16 Şubat 2007 17:28

asıl adım elif ve ismimi msn de yasarken i yasmıodum ark sen elf misin falan dedince elf merakı basladı onları arastırırım çok sık ve seviorm da onu arastırırken rastladım tuhaf oldu ama güseell sizin dünyanısda:) kimseyi tanımıorm fenerbahçeyi yada msn dünyası gibi diil sistemi de henüs tanımadım dilerim kısa zamanda alışırım çünki gerçekten süpperrr
yalnıs bişileri seçerken çıkan su nefes seslerine sanırım hiç bi zaman alışamam
fasla ÜRKÜTÜCÜ...

EVASENCENCE 16 Şubat 2007 17:30

anime resim araken buldum

NaDyA 16 Şubat 2007 22:08

tesadüfen buldum

niran_666 16 Şubat 2007 22:44

marilyn manson'un resimlerini araken bi arkadaşın imzasında wednesday 13 resmi vardı öyle siteyle tanıştım sonra ne zaman resşm arasam bu siteyi görür oldum
bir kaç dakika öncede gothic diye girdim ve üye olup paylaşıma katılmaya karar verdim;);););)
bundan sonra sık sık burdayım:D

nevo34 17 Şubat 2007 01:09

sitenizi yesadüf buldum hoşuma gitti ve üye oldum. ilerde daha da çok şeyler kazanacağıma inanıyorum.

Misafir 17 Şubat 2007 01:15

Alıntı:

C.A.N.D.Y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 349679)
şiir ararken buldum çok güzel şiirler vardı ve beyendim üye olayım dedim

çok güzel bır yere geldın her konudan sıır var takıp ettı her zaman sıır bolumundesınız en cok takıldıgın ız konu orası gusel bır baslangıc gusel bır onuc verecektır HOŞ GELDİNİZ.. saygılarım (H)

avare 17 Şubat 2007 01:35

SADECE İNTERNETE VAMPİR RESİMLERİ ARIYORDUM DESEDÜFEN RASLADIM AMA TEK KELİMEYLE HARİKA BAYILDIM

girdap054 17 Şubat 2007 03:00

Selam ben Ali siteye yeni üye oldum ve ben böyle bir site şimdiye kadar görmedim ne diyeyim emeği geçenlere candan teşekkürler ,hiç teredütsüz üye oldum sanırım tüm vaktim bu sitede geçer burada her şey mevcut, umarım sizlerde beni aranıza kabul edersiniz , ben gönlümden geçeni yaztım teşekkürler.(F) :smiley32: :turkiyem:

Saat: 09:00

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık