![]() |
Tesadüfen diycem ama, hayatta tesadüf diye bişey yoktur ki... =) |
sitenizi msn google'de buldum.Tşk ederim |
bn msxlabsla cakabeyi arastirirkn taniştim odevdide:))))))))sonra cook svip üye oldum işteee.... |
Merhabalar öncelikle nasıl tanıştım ödev araştırması yaparken googldan yaptığım aramalar sonucu gördüm ve kısa bi incelemeden sonra üye oldum. :)) Doğrusu forumu inceleme konusunda pek fırsatım olmadı bi de pek pc ve güzelliklerini kullanma bilgim olmadığı için böyle forumlardan bilgi almaya çalışarak vakit geçiriyorum. Sizlere ve sizin gibi diğer forumlarda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bizler teknolojiyle geç tanıştığımız için korkuyoruz yada eskisi gibi araştırma yapma heyecanımız kalmadı. Bizede artık bu vakitten sonra olumlu olduğu yönde desteklemek düşer. Tebrik ederim hepinizi. Beni ve benim gibileri şöyle değerlendirin bizler kullanıcıyız ama bi arıza olsa bunu yapamayız :)) İsmim Hayrullah devlet memuruyum dürüstlükten yanayım daha sonra yeniden yazmak dileğiyle teşekkür ederim. Saygılar |
kardeşim sizler birer harika insanlarsınız hepine cok teşekkür ederim her şey cok güzel olmuş ve eminimki dahada güzel olacak şimdiden herşey için TEŞEKKÜR EDERİM kendinize iyi bakın. |
slm ben mürsel buraya teyzemin sayezinde üye oldum herkeze başarılar |
ben bu sitede çalışan ve vip üye olan sedef 21 den aldım gayet bu siteden memnunum |
merhaba ben kardelen aslında sitenizi ups lerle ilgili bilgi araken buldum çok dikkatimi çekti çok güzel bi siteye benziyo henüz siteyi tam gezme fırsatı bulamadım ama şu ups leri hallediyim hemen gezicem....:) |
ben teşekkür tuşuna basıyorum puanım çoğalmıyo neden acaba çoğalması için ne yapmalıyım |
Teşekkür botu, diğer üyelerin mesajlarına teşekkür etmek içindir. Ettiğiniz teşekkürlerin sizin itibar ve puanınıza etkisi yoktur. |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık