![]() |
bu siteyi bana kimse sölemedi ben kendim nette dolaşırken gördüm sadece adım ozan ankara |
merhaba ; Google da ehliyet sınav sonuçlanırını araştırırken çıktı karşıma :D gzl bir site çekti beni kendine umarım daim olurum.... |
Merhaba ben Sefa, tesadifen rasladim bu sayfaya google`de bisey ararken burayi tikladim ve AY YILDIZIMIZ gözüme carpinca derken kendimi burada buldum. (Tr.) 2-1 (N) :D:D:D |
merhaba sanırım burayı şans eseri buldum ama ne zaman birşey arasam bu forumfda bula biliyorum google beni sürekli buraya yönlendirince üye olmaya karar verdim çok hoş düzenli bir yer. gerçektende büyük emeklerle hazırlanmış ve üyeleriniz çok çalışmış .. herkese kolay gelsin |
mrb burayı japon türkçe sözlük ararken buldum ve forumunuz cok hoşuma gitti hemen üye oldum özellikle japonlarla ilgi olan yer cok hoşuma gitti umarım cok eğlenirim :D:D |
benim resimlere karşı çok ilgim var,özellikle karakalem ve fantastik resimler.bi akşam internette dolaşırken denk geldi,resimler çok hoşuma gitti ve bende aranıza katılmak istedim.şunu da eklemek isterim;müthiş kaliteli bir site bu:bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem. |
Merhaba Merhaba Ben alp_235 Bu siteye üye olmaktan mutuluk duymaktayım Ben emekli bankacıyım Hobilerim arasında bilgisayar ve uydu alıcıları bulunmaktadır Bu hususta az da olsa bilgi dağarcığım mevcuttur Bunları sizlerle paylaşmak beni mutlu edecektir Saygılar |
SLM BEN EFE İzmir de yaşıyorum sitenize daha önce ziyaret etmiştim resimler ve messenger programları için adeta büyülendim çok harika bir siteniz var bugüne kadar gördüklerimin en iyisii harika bir iş cıkartmışınız sitenizde üye olmaktan gercekten çok menmunum |
bi konuyu araştırırken buldm bu sitei hoşuma gitti üye olmk istedm...:) |
slm alkm ben Umut gebze den 19 yasındayım unıversıte devam edıyom. MsXLabs la turbo msn arıyodum bu sayede tanıstım sıteyı hazırlayan arkadaslara tesekkur den baska yardımım dokuncaksa ona da evet derım.eywallah ellerınıze saglık |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık