![]() |
Merhaba kısaca q diyebilirsiniz.MsX i çoğu arkadaşımız gibi bende msne yardımcı programların gelişiminde öğrendim.Ama forum kısmını daha bugün üye olabildim.Zamanım iyi geçeceğinden eminim.Herkese merhaba tekrar. |
ben ali can ben nette dolaşırken sitenize rasladım içerigi hoşuma gitti üye olup paylaşımlarınıza ben de bi nebze olsun katkım olsun istedim .siteniz mükemel buldun güzel başırılar diliyorum daha güzel yarın lara |
ben A.Şamil sanirim msn skinlerini ararken google dan buldm siteyi içeriğini farkettim MSN hakkında Herşeyden fazlası wardi birde gerçekten zararli içerik olmadığını anlayinca artık unutmuyacağım bir site oldu ay da en az bir kez girip yeniliklere bakmaya çalışırım mümkün olduğu kadarini da uygularim işte yapanlara hayran oldm:) |
bu siteyi tamamiyle tesadüfen buldum ama gercekten süper bir site paylaşım 10 numara...http://img257.imageshack.us/img257/5260/sevgixw8.jpg |
şöyleki ben sürekli netten bişeyler araştırırım her siteyede üye olmam seçiciyimdir formlardan çok faydalanıyorum daha önce aynı sorunları yaşan insanların bu formda derdine derman olduğu aşıkar aynı benim gibi ben ilk başta üye olmak istemedim ama baktımki nette aradığım hemen her konuda arama motorlarında çıkıyor dedim üye ol bu hizmetten sende yararlan çok da iyi yapmışım:) daha sonra benim çevremdeki bir kaç arkadaşıma daha tavsiye ettim zaten üyeyim cvb aldım. kızdım mağdem böğle bi site var neden bana söğlemiyorsunuz:) (ama iyi yaptım demi neyse) ben daha çok porgramlar ile alakalı siteyi kullanıyorum ama donanım hataları ve nasıl düzeleceği hatanın nerden kaynaklanacağı konusunda formdan yararlanmadım şimdiye kadar |
merhabalar ben ramço .siteyi bulmam tamamen tesadüf oldu aslında böyle işlere pek vaktim olmuyor ama.memnun olacagımı tahmin ediyorum.tüm üyelere merhabalar diliyorum.herkes kendine iyi baksın. |
google amcamızdan swishmax derslerini ararken girdim siteye ve cok güzel bi site derslerden sonra paylaşılacak cok şeyi olan bi site böle bi site yaptığınızdan dolayı teşekkur ederim ayretende tebrikler... |
Arkadaşlar bende artık foruma katıldım. Benim asıl uzmanlık alanım programlar. Elimden gelenleri yapmaya çalışacağız artık. Emeği geçenlere tşk... |
Google da dolaşırken linkiniz denk geldi forumu biraz dolaştım cok hosuma gitti birkac gundur misafir olarak dolaşıp resimlere bakıyordum sonunda en iyisi uye olmak dedim :) |
Merhabalar aranıza yeni katıldım.MSN adresinden buldum ve üye oldum.Çok eğlenceli ve çok yönlü bir site emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık