MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

tepkirap 24 Kasım 2007 13:33

ben öyle google da takılırkenn... bi baktımm msxlabss .. bak süperr bir sitee hmen üye oliiim dedim ve oldum Mutluym:):):):)

erdaldal24 24 Kasım 2007 14:37

google de cep telefonuma msn yi yükleye bilmek için gezerken sizin sitenize gözüm takıldı ve ziyaret etmek istedim.dolaşırken daha bi keyif alıncada üye olmak istedim.şu bir gerçek bilgisayar karşısında fazla zaman geçiren bir insan değilim ama her açışımda muhakkak siteye giriş yaparım şuan sadece resimleri inceledim ama takılcak çok şey ler var.sizinde yakın ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.sizlere tüm içtenliğim le saygı ve sevgimi sunarım.daha ii şeylere imza atmanız dileği ile kolay gelsin.

sezen33 24 Kasım 2007 19:20

selam ben sezen istanbuldan siteyle msn hakkında bilgi ararken buldum ve baya etkilendim çok güzel paylaşımlar var emeği geçenlere teşekkürler

daniel 25 Kasım 2007 13:30

tanismam gercekten bende anlamadim bir seyler ariyordum ve sizin sitenizi gördüm
daha sonra konulari göz gezdirdim ve begendim
ve dedim ki ben iyi göz gezdirmek istiyorsam üye olmam lazim ve simdi sizlerle beraberim

sitenizi anlatmak ise
siteniz harika bir anda bütün harikalarida insan yazamiyor dersem dogrudur okadar güzel konular varki sayisiz bundan dolayi sizlere tskrler ediyorum
sizlerle beraber olmaktan da cok mutlu oldugumu belirtmek istiyorum
sizlere SIK SIK siyaret edecegim simdikten tskrler

simdilik hosca kalin

volture 25 Kasım 2007 13:50

çok aradım ben burayı...
arayan belasını da bulurmuş;mevlasını da...
bende belamı buldum galiba:P
bağımlılık yapio burası!bence sitenin girişine bi uyarı asmak lasım!
:D:D:D

darkmansss 25 Kasım 2007 17:17

mrb,bende tesadüfen buldum nette sörf yaparken ,daha sonrada nemi oldu ilk defa sık kulanılanlara eldiğim bir yer olduy.ewet çok güzel bir yer.burada kendimi sanki ewimdeymiş gibi hissettim.bu hissi hiç kaybettirmeyin.tasarımda çok güzel olmuş.emeği geçenlere ayrıca teşekkür ederim.bağlantımız hiç kopmasın.daha iyiye ve daha güzele doğru olan yolculuğunuzda benimde bir katkım olursa ne mutlu bana iii günler.klavyeleriniz dert görmesin inşallah.

performance006 25 Kasım 2007 18:08

Merhaba ben bu siteye yeni üye oldum daha siteyi yeni tanıyorum ancak görünüşü süper Trükiye'nin eni iyi sitesi aradığım programları burda buldum. Neyse bu kadar tanışmak yeter iyi paylaşımlar

alihsan 25 Kasım 2007 20:38

GERÇEKTEN MÜKEMMEL DAHA ÖNCEDE VARDI AMA ŞU AN ÇOK GÜZEL VE VAZGEÇİLMEZİM OLDU

BONCUK054 26 Kasım 2007 13:56

ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORUM HAZIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN BEN TESADÜFEN TANIŞTIM MESN Mİ KAPATMAK İSTİYORDUM GOOGLE SAYESİNDE SİZİ BULDUM GERÇİ BEN HALA MSN Mİ KAPATAMADIM SİZİN FORUMDA ANLATTIĞINIZ ŞEKİLDE YAPTIM AMA OLMUYO "GENEL GÖREVLER"YAZAN YER DEVAMLI "YÜKLENİYOR " YAZIYOR VE HEP ÖYLE O YÜZDEN DEĞİŞTİREMEDİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM GERÇEKTEN

asla_asla_deme 26 Kasım 2007 19:40

Alıntı:

BONCUK054 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 833009)
ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORUM HAZIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN BEN TESADÜFEN TANIŞTIM MESN Mİ KAPATMAK İSTİYORDUM GOOGLE SAYESİNDE SİZİ BULDUM GERÇİ BEN HALA MSN Mİ KAPATAMADIM SİZİN FORUMDA ANLATTIĞINIZ ŞEKİLDE YAPTIM AMA OLMUYO "GENEL GÖREVLER"YAZAN YER DEVAMLI "YÜKLENİYOR " YAZIYOR VE HEP ÖYLE O YÜZDEN DEĞİŞTİREMEDİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM GERÇEKTEN

Vermış Oldugum Link Inceleyınız

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

Saat: 19:07

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık