MsXLabs
Sayfa 3 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Edebiyat (https://www.msxlabs.org/forum/edebiyat/)
-   -   Japonya'da Müzik (https://www.msxlabs.org/forum/edebiyat/102328-japonyada-muzik.html)

aslian 31 Temmuz 2008 15:34

Alıntı:

melike çinkılıç adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1109600)
yaa japonyada rap müzik ne alemde var mı önerebilecein rapçiler erikacıımmm

evet ya!! japonya da hiç mi rapçi yok? galiba miyavinin grubunda var rapçiler ama başka bilmiorum ben.. var mıı??^o)

Hatu 4 Ağustos 2008 00:23

J-Rap olarak önereceğim şarkılar ;

Kansha - RSP
Lil'b - Orange

KANON_CHİYU 4 Ağustos 2008 15:31

Alıntı:

reita adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1042796)
Erkekler çoğunlukta ama bayan gruplarda var (Exist+Trace, Danger*Gang, Kaidan-Light bildiklerim). Gerçi erkekler cross-dressing olayı ile kızların yerini dolduruyor :D

bnmde bildiim marbell var gerçekten süper bi grup

xIIIxLincolnxIIIx 4 Ağustos 2008 15:57

sesleri çok tatlı oluyo.Sanki küçük ceylan sarkı söylüyormus gibi:D

rosaa 26 Ekim 2008 23:32

ince sesli ve insanın içini okşayan bir tonları var bence iyi müzik yapıyorlar ayrıca geleneksel çalgılarının tınılarıda çok hoş bence :D

yusufbugra7676 5 Kasım 2008 15:57

crunchyroll - feed your need!

bu adreste asya müzikleri ve animeleri var bende üyesiyim
eminim beğenirsiniz

Blackblood 25 Aralık 2008 21:07

Ayumi Hamasaki çok iyi çok beğendim sabah akşam dinliyorum özellikle şunlar:

Still Alone
Angel's Song
Fairyland

bunları mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim ;)

NinjaNejat 5 Ocak 2009 00:57

Alıntı:

rosaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1212683)
ince sesli ve insanın içini okşayan bir tonları var bence iyi müzik yapıyorlar ayrıca geleneksel çalgılarının tınılarıda çok hoş bence :D

Şu an Faye Wong dinliyorum harika ötesi bişi. Gerçi çince söylüyor. Mesela
Faye Wong - You Shi Ai Qing Tu You Xu Ming
şarkıyla birlikte sallanıyorum, harika.

Birde japonlar hakkında bişiler diyeim, Japonlar (daha sohbet etmek nasip olmadı ama) geleneklerine bağlılıklarıyla, yaşayış tarzlarıyla, zarif hareketleriyle her zaman ilgimi çekmiş insanlardı. Ancak sanıyorum şehirleşmenin etkileriyle çok değiştiler. Animelerde orada burada sadece kısa etekli liseli kızlar, daha çocuk denebilecek şarkıcılar (bizdeki Küçük Emrah gibi :) ) Söylemektense frikik vermeyi tercih ederler. Jrock diye bişeyleri var, hiç yakışmıyor japonlara. kaç ritm ile çalınıyorsa sadece kafa şişiriyor. Neyse dinlemiyorum o kadar. Birde Nostaljik parçalar var. japonların söyleyişi ile cok güzel oluyor. Mesela ELT- nostalgia. Sonra piano çalmaları çok güzel.

Meiko kaji, Hajime Chitose, Masafumi Akikawa, Mika Arisaka, Akira Yamaoka, Horie Mitsuko *candy candy* Takako Uehara, Matsu Takako, Younha, Erika-Destination Nowhere

Müzik insanı rahatlatmalı, japonlar bu işten anlıyor.
:wave::walk::wave::banana::banana::muz::banana::banana:

Kira 11 Ağustos 2009 17:42

Alıntı:

KettoKero adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1039703)
japonyada bayanlar genelde daha Jpop a yoneliyo
buyuzden benim bildigim bayan bir Visual Kei sanatcisi yada grubu yok =]
visual kei kiyafet ve makyajlari daha cok erkeklere yonelik [Miyavi ve Uruha yi saymiyorum onlar herseyi giyiyo]
ama tekrar bakarim =]

visıal kei grupları sadece erkeklerden oluşmaktadır. visual kei normal rock türünden daha fazlasıdır. hard rock'a benzerlik gösterir ama hard rock da değildir.
The Gazette ve Miyavi daha çok feminen takılırlar ama her singlerlarında tarzları daha da değişiklik göstermektedir. bazen bir kadın bazen bir erkek.

KettoKero 9 Eylül 2009 22:40

feminen mi? oO
hakaret gibiydi bu oO
tamam Miyavi konu disi ama bu~~ feminen?! :moo:

Saat: 21:51
Sayfa 3 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık