![]() |
Alıntı:
|
J-Rap olarak önereceğim şarkılar ; Kansha - RSP Lil'b - Orange |
Alıntı:
|
sesleri çok tatlı oluyo.Sanki küçük ceylan sarkı söylüyormus gibi:D |
ince sesli ve insanın içini okşayan bir tonları var bence iyi müzik yapıyorlar ayrıca geleneksel çalgılarının tınılarıda çok hoş bence :D |
crunchyroll - feed your need! bu adreste asya müzikleri ve animeleri var bende üyesiyim eminim beğenirsiniz |
Ayumi Hamasaki çok iyi çok beğendim sabah akşam dinliyorum özellikle şunlar: Still Alone Angel's Song Fairyland bunları mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim ;) |
Alıntı:
Faye Wong - You Shi Ai Qing Tu You Xu Ming şarkıyla birlikte sallanıyorum, harika. Birde japonlar hakkında bişiler diyeim, Japonlar (daha sohbet etmek nasip olmadı ama) geleneklerine bağlılıklarıyla, yaşayış tarzlarıyla, zarif hareketleriyle her zaman ilgimi çekmiş insanlardı. Ancak sanıyorum şehirleşmenin etkileriyle çok değiştiler. Animelerde orada burada sadece kısa etekli liseli kızlar, daha çocuk denebilecek şarkıcılar (bizdeki Küçük Emrah gibi :) ) Söylemektense frikik vermeyi tercih ederler. Jrock diye bişeyleri var, hiç yakışmıyor japonlara. kaç ritm ile çalınıyorsa sadece kafa şişiriyor. Neyse dinlemiyorum o kadar. Birde Nostaljik parçalar var. japonların söyleyişi ile cok güzel oluyor. Mesela ELT- nostalgia. Sonra piano çalmaları çok güzel. Meiko kaji, Hajime Chitose, Masafumi Akikawa, Mika Arisaka, Akira Yamaoka, Horie Mitsuko *candy candy* Takako Uehara, Matsu Takako, Younha, Erika-Destination Nowhere Müzik insanı rahatlatmalı, japonlar bu işten anlıyor. :wave::walk::wave::banana::banana::muz::banana::banana: |
Alıntı:
The Gazette ve Miyavi daha çok feminen takılırlar ama her singlerlarında tarzları daha da değişiklik göstermektedir. bazen bir kadın bazen bir erkek. |
feminen mi? oO hakaret gibiydi bu oO tamam Miyavi konu disi ama bu~~ feminen?! :moo: |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık