![]() |
eide hacı benim dedigim gibi yazmışsınızda 3.resimdeki halkalar açılmıyor halkalar habire dönüyorlar kendi msn şifremi degiştiremiyom. |
Alıntı:
Lütfen soru sormadan önce konuya şöyle bir gözatın. Teşekkürler. |
yahu şifremi değiştiremedm Evetu değişmior çok sinirlendim yahu ne biçim kardeşim birisi adam gibi yazıverse şuraya çok makbule geçer valla. u.eskiden kolayca değişiyordu yawwwwww.bilen b |
Alıntı:
Ayrıca parola değiştirmenin usülü burada adam gibi yazıldı. Değiştirememenizin sebebi ya Microsoft ya da sizsiniz. |
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .İlgilenirseniz sevinirim.iki Msn şifrelerimi aynı kişi tarafından şifreleri değiştirildi.Ayrı bırde facebook şifremide değiştirdi.Gizli yanıta filan yazdım ama değiştirmiş olmalı ve bu tuzağı herkese yapıyormuş hecklediği adreslerdeki kişilere virüs gibi bunu yapan kişi.Adreslerimde önemli belgelerim vardı bunları nası geri alıcam yani msnleri geriye almam gerekiyor napmam konusunda yardım edebilirmisiniz? |
Alıntı:
|
Msn şifremi değişemiyorum ? arkadaşlar msn şifremi değişmek için profilime giriyorum ama yuvarlak şekiller dönüp dönüp duruyor bir türlü açılmadı ...sorun ne olabilir ? caps: http://img184.imageshack.us/img184/1545/ssko8.jpg |
Alıntı:
|
msn şifrem kayboldu ve msn gizli yanıt sorusuna ulaşamıyorum nasıl olacağını bile varsa yardım edebilirmi. örneğin; abc@hotmail.com hotmail olanlarda açılıyor ama abc@xyz.com olan adreslerde direk e-posta yolluyor.burada e-posta yollamadan gizli yanıt sorusuna ulaşmanın yolu varmıdır. |
Alıntı:
|
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık