MsXLabs
Sayfa 3 / 28

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Şifre Değiştirme - MSN Parolanızı Değiştirin (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/105246-msn-sifre-degistirme-msn-parolanizi-degistirin.html)

F3yZuLLaH 22 Haziran 2008 01:05

eide hacı benim dedigim gibi yazmışsınızda 3.resimdeki halkalar açılmıyor halkalar habire dönüyorlar kendi msn şifremi degiştiremiyom.

ahmetgns 22 Haziran 2008 01:27

Alıntı:

F3yZuLLaH adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1101019)
eide hacı benim dedigim gibi yazmışsınızda 3.resimdeki halkalar açılmıyor halkalar habire dönüyorlar kendi msn şifremi degiştiremiyom.

Mozilla Firefox gibi başka bir tarayıcıdan girmeyi deneyin.

Lütfen soru sormadan önce konuya şöyle bir gözatın. Teşekkürler.

Siyah Zambak 25 Haziran 2008 22:47

yahu şifremi değiştiremedm

Evetu değişmior çok sinirlendim yahu ne biçim kardeşim

birisi adam gibi yazıverse şuraya çok makbule geçer valla.
u.eskiden kolayca değişiyordu yawwwwww.bilen b

ahmetgns 26 Haziran 2008 11:19

Alıntı:

Siyah Zambak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1106202)
yahu şifremi değiştiremedm

Evetu değişmior çok sinirlendim yahu ne biçim kardeşim

birisi adam gibi yazıverse şuraya çok makbule geçer valla.
u.eskiden kolayca değişiyordu yawwwwww.bilen b

Değişmediğine dair bir ileti alıyor musunuz? Alıyorsanız ne diyor?

Ayrıca parola değiştirmenin usülü burada adam gibi yazıldı. Değiştirememenizin sebebi ya Microsoft ya da sizsiniz.

sezenguzel 10 Ağustos 2008 18:12

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .İlgilenirseniz sevinirim.iki Msn şifrelerimi aynı kişi tarafından şifreleri değiştirildi.Ayrı bırde facebook şifremide değiştirdi.Gizli yanıta filan yazdım ama değiştirmiş olmalı ve bu tuzağı herkese yapıyormuş hecklediği adreslerdeki kişilere virüs gibi bunu yapan kişi.Adreslerimde önemli belgelerim vardı bunları nası geri alıcam yani msnleri geriye almam gerekiyor napmam konusunda yardım edebilirmisiniz?

ahmetgns 11 Ağustos 2008 21:09

Alıntı:

sezenguzel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1143295)
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var .İlgilenirseniz sevinirim.iki Msn şifrelerimi aynı kişi tarafından şifreleri değiştirildi.Ayrı bırde facebook şifremide değiştirdi.Gizli yanıta filan yazdım ama değiştirmiş olmalı ve bu tuzağı herkese yapıyormuş hecklediği adreslerdeki kişilere virüs gibi bunu yapan kişi.Adreslerimde önemli belgelerim vardı bunları nası geri alıcam yani msnleri geriye almam gerekiyor napmam konusunda yardım edebilirmisiniz?

Facebook için bir şey söyleyemeyeceğim ama msn adresiniz için şunu deneyin: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

the_jackal 22 Ağustos 2008 20:38

Msn şifremi değişemiyorum ?

arkadaşlar msn şifremi değişmek için profilime giriyorum ama yuvarlak şekiller dönüp dönüp duruyor bir türlü açılmadı ...sorun ne olabilir ?

caps:

http://img184.imageshack.us/img184/1545/ssko8.jpg

hellboy726 22 Ağustos 2008 22:31

Alıntı:

the_jackal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1153473)
arkadaşlar msn şifremi değişmek için profilime giriyorum ama yuvarlak şekiller dönüp dönüp duruyor bir türlü açılmadı ...sorun ne olabilir ?

caps:

Tarayıcı önbelleğinizi temizleyebilir, klasik sürüme geçebilirsiniz.

ReviaL 5 Aralık 2008 16:09

msn şifrem kayboldu ve msn gizli yanıt sorusuna ulaşamıyorum nasıl olacağını bile varsa yardım edebilirmi.

örneğin; abc@hotmail.com hotmail olanlarda açılıyor

ama abc@xyz.com olan adreslerde direk e-posta yolluyor.burada e-posta yollamadan gizli yanıt sorusuna ulaşmanın yolu varmıdır.

ahmetgns 8 Ocak 2009 14:11

Alıntı:

ReviaL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1248019)
msn şifrem kayboldu ve msn gizli yanıt sorusuna ulaşamıyorum nasıl olacağını bile varsa yardım edebilirmi.

örneğin; abc@hotmail.com hotmail olanlarda açılıyor

ama abc@xyz.com olan adreslerde direk e-posta yolluyor.burada e-posta yollamadan gizli yanıt sorusuna ulaşmanın yolu varmıdır.

Hesabınızda daha önce ayarladığınız bir gizli soru ve cevap olmadığı için bu seçeneğe ulaşamıyorsunuz. O adrese parola sıfırlama e-postası gönderilmesinden başka da bir çareniz yok. Adresiniz sahteyse ve bir posta kutusu yoksa, yapabileceğiniz bir şey kalmamış maalesef.

Saat: 21:49
Sayfa 3 / 28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık