![]() |
aynı problem bende de var ben bişey yazmadan karşıdakinin yazdığı bana gelmiyor ve karşıdakinin hemen cevap yazması gerekiyor bana yazdığının gelebilmesi için 2 gündür çıldırmak üzereyim umarım sorunun bir çözümü vardır.... |
soruna çözüm bulundu mu?? support a mail attım ama daha cevap gelmedi... |
Alıntı:
|
walla ben herseyi denedim windows messengerde actım tüm bilgilerimi değiştirdim ne denediysem ben yazmadan yazmıyorlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yazamadığınız kişilere titreşim gönderin(= bi süre böle idare edecez artık |
"Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi" şimdi karşıdaki arkadaşla çevrimdışı yazışırken iki üç iletiden bazen her iletiden sonra "Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." fakat karşı taraf iletimi görüyor ama bu hata iletisinide veriyor.. ama birimiz çevrimiçi olunca hata çıkmıyor.. bu sadece bende oluyor.. karşıdaki arkadaş aynı hatayı almıyormuş.. kullandığım sürüm 2008 (derleme 8.5.1302.1018) direkt vistanın başlat bölümündeki live messenger indiri tıklayarak kurdum.. neyse bu hatayı giderebilirmiyiz.. yada hata mı bu.. teşekkürler... |
arkadaşım mrb öncelikle... Ben kendi msn mden başka pc lerde çevrimdışı ileti yollayabiliyorum... Fakat kendi pc'mde çevrimdışı ileti yollayamıyorum.. Bu konuda tam üstüne basmışsın bana yardım edebilirmisin.??????? |
Merhaba, Msn'de biriyle yazıştığımda karşıdaki kişinin iletileri bazen gelmiyor geliyor ama msn kapatıp açtıktan sonra veya ertesi gün geliyor bu durum dayanılmaz bir hal aldı sırf bunun için format attım hala düzelmedi tr.msn.com dan yani resmi siteden indiriyorum acaba neden böyle bir hata veriyor karşılaşan varmı çözümü nedir,teşekkürler,kolay gelsin. |
| Saat: 16:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık