MsXLabs
Sayfa 3 / 18

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/19081-messenger-plus-ve-windows-live-messenger-uyumsuzlugu.html)

Fattur 20 Mayıs 2007 22:02

ya arkadaşlar benim sorun biraz farklı harhalde.
Benim Msn Plus ve msn birlikte sorunsuz çalışıtordu. Bende mssgres.dll nin office 2007 teması için olanı vardı.onu kullanıyordum bayadan beri ondada sorunsuz çalışıyordu .
ama bugün tema dosyasını orjinal olanla değiştirince hatlar karıştı . msn plus çalışyor ama düğmeleri yoq. Lütfen yerdım edin ayarlarından baktım orda ekli button lar

ahmetgns 25 Mayıs 2007 23:07

Program Ekle veya Kaldır'dan Windows Live Messenger'ı onarmayı dene. Kaldırıp tekrar yüklemeyi demiyorum, sadece onar! Hala düzeltemediysen tabi.

krqal 29 Mayıs 2007 23:55

benim messenger plus yüklüydü sorun yoktu şimdi sorun çıkıyor hata raporu falan geliyor msn plusu siliyorum sorun gidiyor yüklüyorum geri geliyor sorun yardım edermisiniz??

ahmetgns 30 Mayıs 2007 02:02

Önceden çalışıp şimdi çalışmıyorsa muhakkak bir şey yapmışsınızdır, değil mi? Ne yaptınız ki acaba bilgisayara? Bir de WLM ve MsgPlus!'ın sürüm numaralarını yazar mısınız?

Bu hatayla karşılaşmadan az önce bir script almış mıydınız Messenger'a? Cevabınız evetse o scripti devre dışı bırakıp deneyin önce?

krqal 3 Haziran 2007 14:44

WLM : sürüm 8.1 (derleme 8.1.0178.00)
msgplus! :sürüm4.21
bir kaç script yüklü idi ama açık deildi kapalıydı şimdi discovery yüklü sorun yok .
anti virsü porgramım avast ben her zaman pc yi açtığımda görev yöneticisinden kapatıyorum tam kapatırken o sorun oluştu ve ne kadar silip yüklediysemde geçmedi.

ahmetgns 3 Haziran 2007 15:41

Messenger Plus!'ın son sürümü 4.22 yayımlandı. Belki o sorun bilinen bir sorundur ve düzeltilmiştir. Son sürümü yükle, ondan sonrasını ben de bilemiyorum. Belki Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'ın temiz yüklemeleri sorunu çözebilir.

merw 24 Haziran 2007 13:10

Messenger Plus! Live 4.23.276 sürümü msn 8.5 Beta ile uyumlumudur acaba?

ahmetgns 24 Haziran 2007 13:12

Alıntı:

merw adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 537672)
Messenger Plus! Live 4.23.276 sürümü msn 8.5 Beta ile uyumlumudur acaba?

Evet.

askbahcesiningulu 24 Haziran 2007 13:44

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
LÜTFEN...
MESENGER PLUS'I KURDUM. ÇALIŞIYOR. FAKAT ÖZLELLİKLERİNDE ÇOKLU MSN AÇABİLECEĞİM YAZIYORDU. BEN BİR TÜRLÜ BECERİP İKİNCİ MSNİ AÇAMADIM.ÖZELİKKLER KISMINDA ÇOKLU MSNI KULLNAMAYI DA ONAYLADIM AMA YOK.
NERDEN AÇIYORUZ.HANGİ BUTONDA,VEYA NERDEN OLUŞTURUYORUZ.
LÜTFEN AYRDIM EDİN YOKSA ÇILDIRACAĞIM....

NeutralizeR 24 Haziran 2007 13:57

Alıntı:

askbahcesiningulu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 537728)
ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
LÜTFEN...
MESENGER PLUS'I KURDUM. ÇALIŞIYOR. FAKAT ÖZLELLİKLERİNDE ÇOKLU MSN AÇABİLECEĞİM YAZIYORDU. BEN BİR TÜRLÜ BECERİP İKİNCİ MSNİ AÇAMADIM.ÖZELİKKLER KISMINDA ÇOKLU MSNI KULLNAMAYI DA ONAYLADIM AMA YOK.
NERDEN AÇIYORUZ.HANGİ BUTONDA,VEYA NERDEN OLUŞTURUYORUZ.
LÜTFEN AYRDIM EDİN YOKSA ÇILDIRACAĞIM....

Windows Live Messenger kısayoluna kaç defa tıklarsanız o kadar yeni Windows Live Messenger işlemi başlar ve farklı hesaplar kullanarak birden fazla oturum açabilirsiniz.

Saat: 11:41
Sayfa 3 / 18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık