![]() |
savaşın yaşama hakkını tehdit ettiğini insanlar dikkatini çekecek bir poster koyartmısınız? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Savaş Resimleri |
arkadaşlar bana bir siite soleyin ne olur poster yapmam lazım savaş ile ilgili ne olur yalvarırım |
savaşın yaşama hakkını tehdit etmesi |
arkadaşlar size nasıl yapcağınız hakkında bilgi verebilirim: şimdi yukardaki uzun metni yazın sonra resimler bulun bunları bir kartona yapıştırın bitti. (((((((([[[[[[[[[[ben böyle yaptım.]]]]]]]))))))) |
tmmda resimleri nasıl bulcaz :D |
Alıntı:
Savaşın Bıraktıkları - Savaş Resimleri |
slm millet d ebenim şu ödevi bulamadım bana bir site verin savaşın yaşama hakkını tehdit ettiğini yazan bir site allah rızası için ne olur yaaaa hadi bulun ve verinnnnnnnnnnnnn ne olrrrrrrrrrrrrrr erkekler verirse daha ii olur |
Alıntı:
Alıntı:
Savaş, yukarıda tanımı yapılan, insanların yaşama haklarına, varlıklarını sürdürebilme güvencelerine tamamen ayrı ve aykırı bir durumdur. Hangi sebeple olursa olsun savaşlar masum insanların ölmesi ve öldürülmesi, yaşama haklarının ellerinden alınması demektir. Bir ülke veya bölgede çıkacak bir savaş, o bölge veya ülke insanlarının her an ölme ve öldürülme tehdit ve tehlikesi altında olmaları sonucunu doğuracaktır. |
savaşın yaşama hakkına tehditi ne olur ödew yarına lazım olması lazım hızlı cevaplayın ve güzel bir yazı olsn |
| Saat: 00:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık